PDA

View Full Version : مشکل در share کردن adsl

mohammadi
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 08:39 صبح
با سلام

لطفا این مشکل من را حل کنید

من با یه دستگاه که adsl روش نصبه خواستم به بقیه کلاینت ها اینترنت بدم ( شبکه داخلی با hub و سویچ )

زمانی که در قسمت advvanced تیک مربوط به allow ..... را می زنم پیغام میده که رنج آی پی

این دستگاه به 192.168.0.1 تغییر میکنه در حالی که سرور من این آی پی را داره و بخاطر همین
این دستگاه به خود شبکه داخلی متصل نمیشه چیکار کنم؟

( من از یک دستگاه به غیر از سرور به عنوان سرور استفاده می کنم )

لطفا کمک کنید

Identifier
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 12:44 عصر
به اشتراک گذاری اینترنت و مشکلات ناشی از آن (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=45818)
نحوه به اشتراک گذاری اینترنت (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=37782)

mohammadi
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 13:03 عصر
دوست عزیز من
من این لینک ها را به دقت خواندم ولی مشکل من این نیست

من می تونم اشتراک adsl را بین client ها share کنم ولی وقتی این کار انجام میشه آن client دیگه به سرور اصلی وصل نمی شه یعنی یا اینترنت یا سرور ؟

حالا مشکل من را حل کنید ممنون میشم

Identifier
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 13:10 عصر
من می تونم اشتراک adsl را بین client ها share کنم ولی وقتی این کار انجام میشه آن client دیگه به سرور اصلی وصل نمی شه یعنی یا اینترنت یا سرور ؟

رمان share کردن IP سیستم شما به 192.168.0.1 تغییر می یابد چنانچه سرور شما نیاز به IP دیگری دارد و یا 192.168.0.1 در شبکه قبلا تعریف شده می توانید پس از Share کردن IP سیستم را به IP مورد نظر تغییر دهید و در کلاینت ها IP سیستم را به عنوان Gateway تعریف کنید.

موفق باشید.

mohammadi
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 15:04 عصر
دوست خوبم جناب آقای ذولقدری من این کار را انجام دادم ولی متاسفانه باز هم سرور اصلی یعنی سروی که در آن اینترنت نیست را پیدا نمی کند

شرمنده اگه میشه یه جوری این مسئله من را حل کنید

در اصل ip :192.168.0.1
مربوط به سرور اصلی من هستش

و زمانی که اینرنت را روی یکی از
client
نصب کردم
کردم دقیقا همین آی پی را قرار می دهد یعنی بجای آی پی سرور اصلی

mhjb
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 17:34 عصر
من نمی‌فهمم مشکل آلان چیه. خوب Ip کلاینت رو عوض کن. مثلا بزار 192.168.0.2
بعد Gateway بقیه کلاینت‌ها رو بزار IP کلاینت اینترنت دار یعنی همون 192.168.0.2

Identifier
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 18:11 عصر
نمی کند

شرمنده اگه میشه یه جوری این مسئله من را حل کنید

در اصل ip :192.168.0.1
مربوط به سرور اصلی من هستش

و زمانی که اینرنت را روی یکی از
client
نصب کردم
کردم دقیقا همین آی پی را قرار می دهد یعنی بجای آی پی سرور اصلی
از آنجا که IP سرور شما 192.168.0.1 زمانی که اینترنت را برروی سیستم دیگری می خواهید به اشتراک بگذارید به صورت پیش فرض IP کارت شبکه شما را به 192.168.0.1 تغییر می دهد و این باعث IP Confilivt می شود.
راه حل : پس از به اشتراک گذاری IP سیستم را به IP قبلی برگردانید و IP Gateway کلاینت ها هم IP جاری قرار دهید.

موفق باشید.