ورود

View Full Version : سوال: بهترین ابزار ایجاد گزارش چاپ

منصور بزرگمهر
شنبه 18 بهمن 1393, 02:24 صبح
با سلام خدمت دوستان

اینجانب یک مبتدی در طراحی گزارش در .Net هستم، و فقط می دانم Crystal Report یکی از ابزار گزارش بصورت قدرتمند می باشم. ولی از شانس بد ما VS.Net دیگر این ابزار بعد از نسخه 2010 .Net ساپورت نمی کند، و گویا ما باید با شرکت دیگری بنام SAP Crystal Report دنبال ابزار فوق الذکر بگردیم. با کمال تاسف من نتوانستم نسخه فوق الذکر را با منبع مناسبی در اینترنت پیدا کنم، و بدین ترتیب خواسته اولیه من که یک ابزار جهت گزارش گیری بوده، بدون جواب مانده، و من نمیدانم از کجا باید این هدف خواسته من (یک ابزار مطمئن گزارش) پیدا کنم. سئوال من این است، که چه ابزار دیگر (و یا شاید همین SAP Crystal Report) توانائی بر طرف کردن نیاز من (اطلاعات خوانده شده در دیتا بیس) می تواند وجود داشته باشم، و همراه ایشان یک یا چند کتاب معتبر در مورد ابزار فوق الذکر نیز پیدا شود. لطفاً مرا کمک کنید تا یک ابزار قوی با ساپورتی در همه زمینه ها، برای گزارش گیری من پیدا کنم.

پیشا پیش از کمک و همکاری مورد نظر شما کمال تشکر و امتنان لازم را دارم.

منصور بزرگمهر = 1393/11/17

kebriya
دوشنبه 04 اسفند 1393, 13:18 عصر
منم مشکلی شبیه مشکل شما دارم. قبلا با کریستال کار کردم و خیلی خوب هم همه گزارش هایی که میخواستم رو جوابگو بود. حالا یک گزارشگیر دیگه میخوام که هم سبک باشه هم آسون و هم اینکه با ستاپ کردن برنامه مشکل واسم ایجاد نکنه. لطفا دوستان کمک کنن

fakhravari
دوشنبه 04 اسفند 1393, 14:32 عصر
فقط استیمولیت