ورود

View Full Version : ربان برنامه نویسی اندروید؟؟

ehsan-usr
شنبه 18 بهمن 1393, 13:43 عصر
سلام . میخواستم بدونم از چه زبان برنامه نویسی برای نوشتن برنامه های اندروید استفاده میشه و معایب و مزایای هر کدوم چی هست؟ و از چه محیط توسعه ای برای نوشتن کدها استفاده میکنن؟ ممنون

orache
شنبه 18 بهمن 1393, 14:01 عصر
سلام زبون رایج java هست ولی با نصب ndk امکان برنامه نویسی به زبان c++ هست که اصلا توصیه نمیشه
معمولا از eclips استفاده میکنن ولی روز به روز به تعداد کسایی که از android studio استفاده میکنن بیشتر میشه اندروید استادیو یه ide هست که خود گوگل ساخته و هنوز اوایله کارشه اکلیپس خیلی وقته هست
در کل با اکلیپس شروع کن به یادگیری ولی بعدش برو سمت اندروید استادیو البته زیاد فرقی نمیکنه فعلا فقط سرعت اندروید استادیو بیشتره و رو ضعیف ترین سیستم ها اجراش کردم !
موفق باشین

Ebrahimkh
شنبه 18 بهمن 1393, 14:05 عصر
سلام
با خیلی از زبانها میشه برا اندروید برنامه نوشت
ولی اونی که زیاد طرفدار داره جاوا هستش

در مورد جاوا هم تو نت یه سرچ بزن جواب همه ی سوالاتت رو می گیری

IDE موردنظر هم اکلیپس./

ehsan-usr
یک شنبه 19 بهمن 1393, 12:56 عصر
سلام زبون رایج java هست ولی با نصب ndk امکان برنامه نویسی به زبان C++‎ هست که اصلا توصیه نمیشه
معمولا از eclips استفاده میکنن ولی روز به روز به تعداد کسایی که از android studio استفاده میکنن بیشتر میشه اندروید استادیو یه ide هست که خود گوگل ساخته و هنوز اوایله کارشه اکلیپس خیلی وقته هست
در کل با اکلیپس شروع کن به یادگیری ولی بعدش برو سمت اندروید استادیو البته زیاد فرقی نمیکنه فعلا فقط سرعت اندروید استادیو بیشتره و رو ضعیف ترین سیستم ها اجراش کردم !
موفق باشین

از پاسخ شما متشکرم. اما میخوام بدونم چرا جاوا ؟ اونم از بین این همه زبان؟ ایا مزیت خاصی نسبت به دیگه زبان ها داره ؟ و اینکه تا جایی که من میدونم برنامه نویسی جاوا به سه بخش se,me, ویه چیز دیگه که اسمش یادم نمیاد تقسیم میشدن. برنامه نویسی اندروید شامل کدوم میشه؟