ورود

View Full Version : ساخت برنامه قفل برنامه ها

hamedjj
یک شنبه 19 بهمن 1393, 03:28 صبح
سلام
قصد دارم برنامه قفل برنامه های اندروید بنویسم . چند تا سوال دارم که اگر کسی اطلاعی داره خواهشا راهنمایی کنه.

1 - چطور میتونم بفهمم که برنامه ای اجرا شده است؟ (برای مثال وقتی کاربر برنامه گالری را باز میکند چطور میتوانم بفهمم که این برنامه اجرا شده و قفل صفحه را فعال کنم)

2 - چطور میتوانم لیستی از برنامه های دستگاه را بگیرم؟ (برای اینکه بشه برای برنامه خواص قفل گذاشت باید لیست برنامه های دستگاه کاربر را بگیرم)

3 - در بعضی از لانچرها میبینیم که برنامه های به صورت گروه بندی شده است. مثلا برنامه های چت در یک گروه قرار دارند و ... .
چطور میشه فهمید که هر برنامه در چه دسته بندی قرار دارد؟ (مثلا چطور میشه فهمید برنامه های لاین و وایبر و بی تاک همگی مسنجر هستند)

hamedjj
یک شنبه 19 بهمن 1393, 17:16 عصر
کسی اطلاعاتی درباره این برنامه ها نداره؟

Apriliyaa
یک شنبه 19 بهمن 1393, 21:46 عصر
خیر

موفق باشید

barnamenevisjavan
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 19:53 عصر
سلام
قصد دارم برنامه قفل برنامه های اندروید بنویسم . چند تا سوال دارم که اگر کسی اطلاعی داره خواهشا راهنمایی کنه.

1 - چطور میتونم بفهمم که برنامه ای اجرا شده است؟ (برای مثال وقتی کاربر برنامه گالری را باز میکند چطور میتوانم بفهمم که این برنامه اجرا شده و قفل صفحه را فعال کنم)

2 - چطور میتوانم لیستی از برنامه های دستگاه را بگیرم؟ (برای اینکه بشه برای برنامه خواص قفل گذاشت باید لیست برنامه های دستگاه کاربر را بگیرم)

3 - در بعضی از لانچرها میبینیم که برنامه های به صورت گروه بندی شده است. مثلا برنامه های چت در یک گروه قرار دارند و ... .
چطور میشه فهمید که هر برنامه در چه دسته بندی قرار دارد؟ (مثلا چطور میشه فهمید برنامه های لاین و وایبر و بی تاک همگی مسنجر هستند)
سلام برای اینکه بفهمید چه برنامه ای اجراست اول باید لیست پروسس های فعال رو دریافت کنید بعدش پروسس موردنظر رو چک کنید ببینید موجود هست یا ن که به نظرم اسم پروسس همون اسم پکیج نیم برنامه باشه دقیق نمیدونم!
برای دریافت لیست برنامه ها یه نمونه تو مخازن گیت دیدم لینکش پیدا کنم میدم بهتون
برای اینکه بفهمی برنامه در چه بسته بندی هستش از طریق Intent میتونید بفهمی

rubiks.kde
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 22:38 عصر
به این آموزش ها یه سری بزنید

لینک 1 (http://stackoverflow.com/questions/3290936/android-detect-when-other-apps-are-launched)

barnamenevisjavan
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 23:04 عصر
اینم لینک گیت لیست کردن تمام برنامه های نصب شده
https://github.com/guardianproject/checkey