ورود

View Full Version : sms

gh_khajehzade
یک شنبه 19 بهمن 1393, 22:22 عصر
ارسال sms کار آقای (Vivek Deodhar(foxite.com با این توضیح که فقط فعلاکاراکترهای انگلیسی رو ارسال میکنه !امیدوارم اساتید عزیز کمک کنند برای توسعه اون برای ارسال فارسی.
1-من از یک مودم gprs استفاده کردم.البته برنامه نویس نام چند مدل گوشی موبایل رو داده که میشه با اونا انجام داد .بعد از نصب مودم(والبته با نصب سیمکارت در اون) پورت comm رو که مودم گرفته میگیریم.
2-بعد از باز کردن فایل فشرده برنامه در پوشه data فایل pendlog.dbf رو باز میکنیم .در فیلدmob موبایل گیرنده پیام ودر فیلدmsgtext متن پیام رو وارد میکنیم.
3-در پوشه prg فایل smsauto.prg رو اجرا میکنیم.با اجرا بصورت خودکار میره سراغ ارسال پیام که چون پورت comm هنوز داده نشده error میده .حال در settings پورت رو وارد میکنیم و برنامه رو بسته و دوباره اجرا میکنیم.باید پیام ارسال بشه!

gh_khajehzade
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 10:07 صبح
سلام به همه!
با گوشی samsung gt_s5253 تست کردم کار میکنه.ظاهرا با هر گوشی که با اتصال به کامپیوتر به عنوان مودم هم شناخته بشه(و طبیعتا پورت comm بگیره) کار میکنه.
مشکل کاراکترهای فارسی کما کان هست مثلا وقتی 'سلام' رو ارسال میکنم 'saGc' دریافت میشه فقط میدونم به unicode ارتباط داره ولی هر چی سعی کردم نتونستم حلش کنم. خواهشا اساتید ,خصوصا جناب حسین زاده , کمک کنند