ورود

View Full Version : تبدیل برنامه نوشته شده به برنامه نصبی

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 03:17 صبح
سلام به همه برنامه نویسان عزیز سایت برنامه نویس
من یک برنامه کوچیک و ساده تو C#‎‎‎ نوشتم ( Visual Studio 2012 ) برنامه به خوبی اجرا میشه ولی تو ویندوز های xp اجرا نمیشه
و بسیاری از دوستان گفتند که باید قبل از نصب باید بررسی کنه که در کامپیوتر طرف NET Framework باشه اگه نباشه بعد اینو نصب کنه بعد برنامه رو

من لینک دانلود برنامه رو به صورت اوپن سورس تو لینک زیر گذاشتم اگر دوستان زحمتشو بکشن که این به صورت نصبی همراه با NET Framework باشه و تو xp اجرا بشه خیلی خیلی ممنون میشم
واسه شما برنامه نویسان فقط 15 دقیقه زمان میخواد من یک هفته هست درگیر اینم

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 13:53 عصر
اینم ای دی یاهو منه : reza325117e

حسین.کاظمی
دوشنبه 20 بهمن 1393, 14:25 عصر
سلام
دوست عزیز چرا واسه برنامه ات public key token گذاشتی؟؟؟
در ضمن سعی کن ابعاد فرم های برنامه ات را استاندارد بگیزیری

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 14:36 عصر
سلام
دوست عزیز چرا واسه برنامه ات public key token گذاشتی؟؟؟
در ضمن سعی کن ابعاد فرم های برنامه ات را استاندارد بگیزیری

سلام دوست عزیز
من برنامه نویس تحت ویندوز اصلا چیزی نمیدونم میشه گفت اولین بارم هست که با C# برنامه بالایی رو زدم

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 15:03 عصر
یه سوال دارم ؟؟؟
این فایلی که من گذاشتم تو وب از دیشب تا امروز 6 بار دانلود کردند یعنی همه 6 نفر دارن روی این برنامه کار میکنند ؟؟؟؟؟ :لبخندساده:

بیتا حکمت
دوشنبه 20 بهمن 1393, 15:14 عصر
به نظرم دلیل اینکه جواب نمی گیرید اینکه مساله رو چندان زیبا مطرح نکردید ! مساله دیگه اینکه شما هر جوری هم Setup درست کنید ، فریم ورک 4 در نسخه های پایین ویندوز Xp ، یعنی سرویس پک سه به پایین تر اجرا نمیشه . ( اگر اشتباه می کنم دوستان تذکر بدن ) ، برای حل مشکل اتون هم کافی هست این عبارت رو جست و جو کنید : نحوه درست کردن Setup برنامه های C#‎‎ ( و عباراتی مشابه این جمله رو جست و جو کنید ) - اینجوری دیگه برای برنامه های بعدی اتون هم نیازی به کمک نخواهید داشت .

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 16:27 عصر
به نظرم دلیل اینکه جواب نمی گیرید اینکه مساله رو چندان زیبا مطرح نکردید ! مساله دیگه اینکه شما هر جوری هم Setup درست کنید ، فریم ورک 4 در نسخه های پایین ویندوز Xp ، یعنی سرویس پک سه به پایین تر اجرا نمیشه . ( اگر اشتباه می کنم دوستان تذکر بدن ) ، برای حل مشکل اتون هم کافی هست این عبارت رو جست و جو کنید : نحوه درست کردن Setup برنامه های C#‎‎‎‎ ( و عباراتی مشابه این جمله رو جست و جو کنید ) - اینجوری دیگه برای برنامه های بعدی اتون هم نیازی به کمک نخواهید داشت .

سلام
جستجو کردم فیلم های آموزشی رو هم دیدم و نتوستم درست کنم به همین دلیل اومدم اینجا تیکت زدم

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 18:38 عصر
کسی نبو د؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behnamgholipoor
دوشنبه 20 بهمن 1393, 18:51 عصر
سلام دوست عزیز
از اونجایی که سوال شما تکراری هست و دوستان هم به این سوال چندین و چند بار پاسخ دادن کافی بود یک جستجوی کوچیک انجام بدین
در هر صورت اینجا (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?145-Setup-%D9%88-Deployment) میتونید مشکلتون رو حل کنید

rezakhany
دوشنبه 20 بهمن 1393, 19:02 عصر
سلام دوست عزیز
از اونجایی که سوال شما تکراری هست و دوستان هم به این سوال چندین و چند بار پاسخ دادن کافی بود یک جستجوی کوچیک انجام بدین
در هر صورت اینجا (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?145-Setup-%D9%88-Deployment) میتونید مشکلتون رو حل کنید

مال من سوال نبود ....... هرکاری کردم نتوستم برنامه نصبی درست کنم به همین خاطر فایل رو گذاشتم اینجا تا برنامه نویسان واسم درست کنن واسه برنامه نویس 5 دقیقه زمان میخواد

حلا فکر کنم کسی نمیخواد کار ما رو راه بندازه

من فکر کردم که تو انجمن برنامه نویس کمک میکنن ولی اینطوری نبود

rezakhany
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 12:56 عصر
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه: