ورود

View Full Version : سوال: طراحی فرم های وابسته

heidari177
دوشنبه 20 بهمن 1393, 11:08 صبح
سلام. 1 سوال داشتم:
من میخوام دوتا فرم داشته باشم که فرم اول اطلاعات پدر و فرم دوم اطلاعات خانواده پدر رو ذخیره کنه. 2 تا مشکل دارم:
1- وقتی برای اطلاعات پدر ثبت رو میزنم، در پایگاه داده ذخیره میشه ولی صفحه ی من هم رفرش میشه، میخوام اطلاعات در کادر ورودی باقی بمونه
2- چطور میتونم نام پدر رو از فرم 1 بیارم و در قسمت نام پدر در فرم خانواده وارد کنم؟ :متفکر:

azimi.moja
جمعه 24 بهمن 1393, 22:21 عصر
سلام.
ابتدا framework یا مدل طراحی رو ذکر کنید. اینجوری زودتر به نتیجه می رسید. بعد این دوتا فرم تو یک صفحه هستند یا دو صفحه؟ مهم تر اینکه برای ثبت احتمالا در پایگاه داده باید id پدر رو در جدول حانواده به عنوان رابطه در نظر گرفته باشید. بسته به نوع طراحی و استفاده از متدهای get یا post و البیته شاید cookie یا session با توجه به مدل طراحی شما جواب متفاوت هست.

Tiyana
یک شنبه 03 اسفند 1393, 21:15 عصر
برای جلوگیری از رفرش صفحه میتونی از ajax استفاده کنی و request اونو به servlet یا controller پاس بدی .... اما در رابطه با سوال دومت چهار تا راه وجود داره:
راه اول: از فرم پدر به فرم خانواده dispatch کنی یعنی با این کار میتونی از request صفحه پدر در صفحه خانواده استفاده کنی و پارامتر ها رو از اون بکشی بیرون.
راه دوم: هر اطلاعاتی که مورد نیاز هست رو توی session نگه داری کنی و بعد تو صفحه های مختلف از پارامتز های روی session استفاده کنی
راه سوم:ذخیره اطلاعات توی کوکی که در سمت کلاینت نگه داری میشه
راه چهارم: تغییر url ساده به url حاوی پارامتر های اطلاعات پدر و فرستادن اون به صفحه خانواده