ورود

View Full Version : نظر شما در مورد این نوع طراحی قالب سایت

learningtv.i
دوشنبه 20 بهمن 1393, 21:33 عصر
با عرض سلام.دوستان از علاقه مندان و متخصصین طراحی سایت دعوت می کنم نظرشون رو در مورد این نوع طراحی قالب سایت لرنینگ تی وی (http://learningtv.ir) بیان کنند.

منتظر نظراتتون هستم.
با تشکر

پیام حیاتی
دوشنبه 20 بهمن 1393, 22:00 عصر
سلام
سرعت افتضاح.
طراحی منوی سمت راست و فول اسکرین را مناسب ندیدم.
سایر مواردی که باید اصلاح کنید :
http://gtmetrix.com/reports/learningtv.ir/FEpPcBRw

arefd2010
دوشنبه 20 بهمن 1393, 22:10 عصر
منوی سمت راست خیای عجیب و غریبه..
ولی در نگاه اول من از این سایت خوشم آمد.

saberziaei
دوشنبه 20 بهمن 1393, 22:11 عصر
با سلام
منو سمت راستو حتما عوض کن
نمایش محتوا هم بتونی عوض کنی خوبه
رنگبندی هم یکم جذابتر کنی خوب میشه

learningtv.i
دوشنبه 20 بهمن 1393, 22:40 عصر
منتظر بقیه نظرات هستم.دلیل اینکه منو سمت راست هست بنده مجبور بودم موضوعات و منو رو در طرفین قرار بدم.اگر هر کدوم یک طرف بزارم خب باز یکی می گه چرا مثلا موضوعات اون طرف هست.از طرفی چون کاربران بیشتر با موضوعات سرو کار دارن بنده سمت راست که فارسی زبانان هستند قرار دادم.
اگر هر دو را در یک طرف قرار می دادم بی ریخت می شد و کلی اسکرول می خورد صفحه.این تنها و بهترین و منسجم ترین گزینه من بود.دوستان حالا بگن با این نوع استدلال من بازم چطوری هست؟؟؟

learningtv.i
دوشنبه 20 بهمن 1393, 22:43 عصر
من فکر کنم ایراد به لود سایت رو قبول دارم اما خیلی کند و افتضاح نیست.بلکه اگر یه خورده روی بهینه سازی عکس ها کار بشه لودش عالی میشه.در کل الان لود متوسطی داره.نه ضعیف هست و نه عالی.

دانیال دزفولی
سه شنبه 21 بهمن 1393, 09:31 صبح
عزیز من وقتی یه تم میذاری واسه نظرخواهی حداقل خودت طراحیش کن یا...

معلومه قالب ترجمه شدس

learningtv.i
سه شنبه 21 بهمن 1393, 10:13 صبح
سلام.به نظر همه دوستان احترام می زارم.از همه هم تشکر می کنم.از بعضی دوستان انتظار داشتم که به طور فنی تر نقاط ضعف و قوت رو بیان کنن.به عنوان مثال آقایی در مورد ترجمه بودنش صحبت کردن.خب لینک سایت خودشون که ایگل دیزاین (http://eagle-design.ir/) هست چشم بسته داد می زنه که ترجمه هست.من قالب رو از صفر ننوشتم.یعنی هیچ آدم عاقلی وقتی گاری اختراع شده دوباره نمیاد گاری اختراع کنه.مثلا اسلایدرش رو و باکس های مختلف و دکمه ها همه استفاده از فریم ورک محبوب بوت استرپ هست.وقتی فریم ورک بهینه ای به این خوبی هست که اکثر سایت های خوب و طراح ها به اون روی آوردن چرا نباید استفاده کرد.؟؟؟

دوست دیگری در مورد رنگ بندی نقد داشتن.؟؟؟در فیسبوک که از دوستان پرسیده بودم رنگ بندی قالب رو نقطه قوت بر شمردن.رنگ بندی بخشی از اون الهام گرفته از فیسبوک هست البته نه به صورت مطلق.یعنی تلفیق آبی و خاکستری کم رنگ رنگ عمده ای هست که در سایت به چشم می خوره.مثل قرمز و زرد عذاب آور هست برای چشم و استفاده نشده.رنگ سیاه هم که واکنش منفی در مخاطب داره استفاده نشده.بک گراند مطالب اون قدر سفید مطلق نیست که چشم رو اذیت کنه.از طرفی آرامش بخش هم هست.چیدمان هم نظم گذاشته شده که کاربر گیج نشه.

البته نمایش محتوا رو که فرمودن سلیقه ای هست.شاید بهتر می بود که مطالب به صورت دو ستونی نباشه و پشت سر هم قرار بگیره بهتر باشه.بله روی این میشه فکر کرد.

تاکید می کنم نقد اقای پیامی تا حدی منصفانه بود در مورد لود سایت.البته اگر تولید محتوا رو هم نگاهی می انداختیم رنک سایت مناسب هست و اختلاف زیادی با سایت دوستان داره.
بازم از همه شما صمیمانه تشکر می کنم.بازم خوشحال می شم از نقاط ضعف و قوت سایت بیشتر از زبان شما بشنوم.

mmdsharifi
سه شنبه 21 بهمن 1393, 18:44 عصر
سلام.به نظر همه دوستان احترام می زارم.از همه هم تشکر می کنم.از بعضی دوستان انتظار داشتم که به طور فنی تر نقاط ضعف و قوت رو بیان کنن.به عنوان مثال آقایی در مورد ترجمه بودنش صحبت کردن.خب لینک سایت خودشون که ایگل دیزاین (http://eagle-design.ir/) هست چشم بسته داد می زنه که ترجمه هست.من قالب رو از صفر ننوشتم.یعنی هیچ آدم عاقلی وقتی گاری اختراع شده دوباره نمیاد گاری اختراع کنه.مثلا اسلایدرش رو و باکس های مختلف و دکمه ها همه استفاده از فریم ورک محبوب بوت استرپ هست.وقتی فریم ورک بهینه ای به این خوبی هست که اکثر سایت های خوب و طراح ها به اون روی آوردن چرا نباید استفاده کرد.؟؟؟

دوست دیگری در مورد رنگ بندی نقد داشتن.؟؟؟در فیسبوک که از دوستان پرسیده بودم رنگ بندی قالب رو نقطه قوت بر شمردن.رنگ بندی بخشی از اون الهام گرفته از فیسبوک هست البته نه به صورت مطلق.یعنی تلفیق آبی و خاکستری کم رنگ رنگ عمده ای هست که در سایت به چشم می خوره.مثل قرمز و زرد عذاب آور هست برای چشم و استفاده نشده.رنگ سیاه هم که واکنش منفی در مخاطب داره استفاده نشده.بک گراند مطالب اون قدر سفید مطلق نیست که چشم رو اذیت کنه.از طرفی آرامش بخش هم هست.چیدمان هم نظم گذاشته شده که کاربر گیج نشه.

البته نمایش محتوا رو که فرمودن سلیقه ای هست.شاید بهتر می بود که مطالب به صورت دو ستونی نباشه و پشت سر هم قرار بگیره بهتر باشه.بله روی این میشه فکر کرد.

تاکید می کنم نقد اقای پیامی تا حدی منصفانه بود در مورد لود سایت.البته اگر تولید محتوا رو هم نگاهی می انداختیم رنک سایت مناسب هست و اختلاف زیادی با سایت دوستان داره.
بازم از همه شما صمیمانه تشکر می کنم.بازم خوشحال می شم از نقاط ضعف و قوت سایت بیشتر از زبان شما بشنوم.
اگه سایتتون مشکل نداره چرا اومدین اینجا نظر خواستین؟! خودتون میگید همه چیز خوبه که.

olampiad
سه شنبه 21 بهمن 1393, 19:05 عصر
خوبه
موفق باشی
روی سرعت لود کار کن کمی پایینه