ورود

View Full Version : سوال: تغییر نام صفحه و تاثیر منفی روی سئو

ravand
سه شنبه 21 بهمن 1393, 08:07 صبح
سلام
من میخواستم آدرس صفحه ی سایتم که site.ir/mahsol بود را به site.ir/product تبدیل کنم. چون انگلیسی باشه از لحاظ سئو بهتره. حالا که عوض میکنم. چون مدت زیادی هست سایتم رو به گوگل معرفی کردم و این کار باعث میشه یه سری ادرس ها از بین بره آیا این کار تاثیر منفی روی سئوی سایتم خواهد گذاشت؟
متشکرم.

yasharhi
سه شنبه 21 بهمن 1393, 09:49 صبح
تا جایی که من می دونم تا زمانی که دوباره cowler گوگل به سایتتون بیاد اون صفحات ایندکس نمی شن و در گوگل دیده نمی شن ولی به محض پیمایش کامل سایتتون توسط crowler ( اگه درست نوشته باشم ) سایتتون با تمام صفحات دوباره در گوگل ایندکس میشه

ravand
سه شنبه 21 بهمن 1393, 10:45 صبح
تا جایی که من می دونم تا زمانی که دوباره cowler گوگل به سایتتون بیاد اون صفحات ایندکس نمی شن و در گوگل دیده نمی شن ولی به محض پیمایش کامل سایتتون توسط crowler ( اگه درست نوشته باشم ) سایتتون با تمام صفحات دوباره در گوگل ایندکس میشه
ببخشیدمن کمی گیج شدم :لبخند:
حالا من صفحات سایتم رو تغییرم بدم؟ به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

amir6268
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 00:08 صبح
از کدهای انتقال دهنده استفاده کن که به آدرس جدید انتقال پیدا کنه ...

ravand
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 11:11 صبح
از کدهای انتقال دهنده استفاده کن که به آدرس جدید انتقال پیدا کنه ...
اینطوری که شما میگی میشه دو تا ادرس و دو تا ادرس از لحاظ سئو مناسب نیست!

SEO Artist
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 18:46 عصر
اینطوری که شما میگی میشه دو تا ادرس و دو تا ادرس از لحاظ سئو مناسب نیست!

اگر شما از ریدیرکت دائم 301 استفاده کنید ، موتور جستجو خودش متوجه میشه که صفحه جدید کدومه و شما اگه صفحه قدیمی رو حذف کنید یا تغییر نام بدید که دیگه مشکلی پیش نمیاد.

ravand
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 19:10 عصر
من نمیدونم ریدراکت 301 چیه؟ ولی من توی .htaccess این دستور رو نوشتم:

ErrorDocument 404 /404.php
و هر صفحه ای وجود نداشته باشه خودش کاربر و می فرسته به صفحه ی 404.php و اخطار 404 بهش میده.

SEO Artist
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 22:02 عصر
من نمیدونم ریدراکت 301 چیه؟ ولی من توی .htaccess این دستور رو نوشتم:

ErrorDocument 404 /404.php
و هر صفحه ای وجود نداشته باشه خودش کاربر و می فرسته به صفحه ی 404.php و اخطار 404 بهش میده.

ریدیرکت 301 برای منتقل کردن لینک صفحه قدیمی به صفحه جدیده.
ببینید این کد شما برای موقعی که صفحه مورد نظر پیدا نشد بره به صفحه 404.

ولی به نظر من بهتره که از ریدیرکت 301 استفاده کنید چون اگه شما برای اون صفحه لینکی رو درست کرده باشید و اون صفحه حذف شده باشه باعث کاهش آمار بازدید سایتتون میشه چون کاربران معمولا از صفحات 404 استقبال نمی کنند.

به هر حال این کد ریدیرکت :

redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html

دقت کنید که اگر کد RewriteEngine On رو مشاهده کردید کد ریدیرکت رو در بالای این کد قرار بدید.

ravand
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 07:43 صبح
مشکل من اینه که صفحات من پویاست. و یکی دو تا آدرس نیست که بخوام اینطوری درستش کنم. یعنی الان من باید همه ی صفحاتم رو که زیادم هستن اینطوری یکی یکی توی htaccess براش دستور بنویسم؟

SEO Artist
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 13:05 عصر
مشکل من اینه که صفحات من پویاست. و یکی دو تا آدرس نیست که بخوام اینطوری درستش کنم. یعنی الان من باید همه ی صفحاتم رو که زیادم هستن اینطوری یکی یکی توی htaccess براش دستور بنویسم؟

خوب اگه اینجوریه همون کد 404 کفایت می کنه، ولی یادتون باشه در صفحه 404 لینک به صفحه اصلی و یا صفحات مهم سایت رو قرار بدید.

ravand
شنبه 25 بهمن 1393, 15:20 عصر
یه سوال دیگه اینکه اگه من اسم این صفحه رو بذارم Product(به معنای محصول) بهتره یا Portfolio( به معنای نمونه کار) ؟ میخوام بدونم کاربران بیشتر کدوم کلمه رو جستجو میکنن؟