ورود

View Full Version : سوال در خصوص آدرس دهی فایلهای قالب جدید در Yii

webnevesht
سه شنبه 21 بهمن 1393, 12:46 عصر
سلام.
من داشتم بررسی میکردم ساختار استاندارد پیاده سازی قالب در Yii به چه صورته و از جمله این لینک (http://www.yiiframework.com/doc/guide/1.1/en/topics.theming)رو بررسی کردم. اما چیزی که فهمیدم اینه که ما قالب جدید رو در پوشه theme میایم ایجاد میکنیم و تنظیماتشو انجام میدیم. و دیدم گفته شده که فایلهای View رو هم توی اون باید ایجاد کنیم.الان سوالم اینجاست که نمیشه از این روش استفاده کرد اما Viewها توی همون پوشه Protected بمونن؟

یا اینکه اگه من بیام و فایلهای CSSو JS قالبم رو توی یک پوشه ای بریزم و اون رو توی پوشه Layout توی Protected/view قرار بدم آیا کار استانداردی هست؟ آدرس دهیش اونا توی فایل قالبم -مثلا Layout.php به چه صورته؟

با تشکر

MMSHFE
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 09:25 صبح
نه هیچ فایل CSS و JS نباید توی protected بیاد (به استثنای ماژولها) که اون رو هم اگه theme دارین، باید براش یه پوشه توی فولدر مربوطه بسازین. برای مثال اگه ماژول admin دارین باید توی مسیر themes/YOUR_THEME/css/admin بگذارین (البته توی خود ماژول هم میشه گذاشت). بطور کلی وقتی یه قالب دارین باید همه فایلها داخل خودش بیاد. برای مثال به این ساختار دقت کنید:

*themes*
*mytheme*
*css*
*admin*
style.css
style.css
*js*
*admin*
functions.js
functions.js
jquery.min.js
*views*
*default*
*admin*
index.php
login.php
*layouts*
*admin*
main.php
main.php
*site*
error.php
index.php
login.php
توی مثال فوق، پوشه ها با ستاره قبل و بعد از اسمشون مشخص شدن.

MMSHFE
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 11:20 صبح
اینم نمایش گرافیکیش:
128368
نکته: پوشه ها با رنگ سبز مشخص شدن.

webnevesht
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 12:42 عصر
ممنونم جناب شهرکی از پاسخ کاملتون .البته در کنار این کار من هدفم هم این بود که View ها توی همون Protected بمونن و دوباره توی پوشه قالب نذارمشون که این مورد هم دیروز روش کار کردم و فهمیدم چیکار باید کنم .ممنونم مجدد