View Full Version : ارسال ایمیل در برنامه آندروید
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 21 بهمن 1393, 17:29 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز. می خواستم توی اپلیکیشنم هر زمانی که لازم بود ایمیل بفرستم به یه آدرس ایمیلی. توی گوگل لینک های خوبی بود ولی توی اون ها یه صفحه باز میشد و باید از سرویسی که می خواستی ایمیل رو بفرستی خودت مشخص کنی. می خواستم که بدون اینکه صفحه ای چیزی باز بشه، ایمیل فرستاده بشه. ممنون از همه ی دوستانی که نظر می دند.:)
morahimi
سه شنبه 21 بهمن 1393, 18:52 عصر
من یه چیزایی بلدم ولی برای ارتباط با ما و اینجور چیزاس و خودکار نیست برای ارسال خودکار بلد نیستم
Mostefea1372
سه شنبه 21 بهمن 1393, 21:13 عصر
سلام برای ارسال خودکار باید ایمیل و رمز و سرور ایمیل خودتون رو وارد کنید (تا جایی ک من میدونم )حالا دوستانی ک اطلاعات بیشتری دارن بهتره اونا نظر بدن ولی اگه خواستی سورس ارسال ایمیل رو برات آپلود کنم
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 21 بهمن 1393, 21:34 عصر
سلام برای ارسال خودکار باید ایمیل و رمز و سرور ایمیل خودتون رو وارد کنید (تا جایی ک من میدونم )حالا دوستانی ک اطلاعات بیشتری دارن بهتره اونا نظر بدن ولی اگه خواستی سورس ارسال ایمیل رو برات آپلود کنم
بله ممنون میشم بفرستی.
masterfootball8@gmail.com
Mostefea1372
سه شنبه 21 بهمن 1393, 22:04 عصر
حقیقتا من خودم هنوز این سورس رو بررسی نکردم تو ی نگاه بنداز اگه مشکلی چیزی بود اطلاع بده
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 21 بهمن 1393, 22:24 عصر
حقیقتا من خودم هنوز این سورس رو بررسی نکردم تو ی نگاه بنداز اگه مشکلی چیزی بود اطلاع بده
ممنون دوست عزیز به خاطر پاسختون. ولی سورس هایی مثل این رو دیدم. من می خواستم که ارسال ایمیل اتوماتیک صورت بگیره. بدون اینکه Intent ای باز بشه. دوستان دیگه لطف کنند نظرشون رو اعلام کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.