ورود

View Full Version : جلوگیری از ارسال میلهای تبلیغات به Bulk ؟؟؟

mkbo_webmaster
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 17:52 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده در این سایت در این مورد جستجوی زیادی کردم و تاپیکهای زیادی در مورد جلوگیری از ورود پستهای الکترونیکی به پوشه Bulk رو مطالعه کردم ولی هیچ کدوم پاسخ مستقیم و قانع کننده ای نداشت.
بنده برای ارسال پست های الکترونیکی سایتم از حالت localhost استفاده میکنم ، با استفاده از شیء CDONTS که با همکاری اینترنت پر سرعت، سرعتِ بسیار بالائی برای ارسال پستهای الکترونیکی بصورت SMTP داره .

من تمامی قوانین ارسال میل تبلیغاتی ، که فکر میکردم باید انجام بدم رو اجرا کردم از قبیل :

- ارسال میل تبلیغاتی به هر میل با فاصله یک هفته
- قرار دادن امکان Unsubscribe در پستهای الکترونیکی تبلیغاتی خودم هستش. (که در صورتیکه فرد نخواد که این تبلیغات براش ارسال بشه میتونه به راحتی با یک کلیک روی اون و تائید سوال مورد نظر بصورت آنلاین خودش رو از دیتابیس میلیونی میلهای اینجانب حذف کنه.)
- قراردهی کدهای استاندارد و عدم استفاده از اسکریپتها در کدهای html متن پست الکترونیکی
- مشخص بودن پست الکترونیکی sender

ولی با تمام اینا چون من از طریق localhost اونا رو میفرستم Yahoo بی برو برگرد اونا رو به پوشه Bulk میفرسته.

اگرم بخوام که از طریق یک سرور اختصاصی اینکار رو انجام بدم. اونوقت Data Center ، سرورمو میبنده.

فقط یه راه فکر کنم باشه که اونم به گفته دوستان تغییر header میلهایی هست که ارسال میکنم. مثلا در هر لحظه آی پی header اونا عوض بشه و به این صورت Yahoo رو گول بزنیم. که البته این غیر قانونیه ولی خوب دیگه چیکار کنم. وقتی یاهو آی پی میل فرستنده براش مهمتر از استاندارد بودن اونه دیگه همین کارا رو هم داره !!!

لطفا اگه راهی رو برای تغییر header ، میلهای localhost در حین ارسال اونا دارید ما رو هم از کمکتون بی دریغ نذارید.

:لبخند: قول میدم اگه کسی بتونه بهم کمک کنه. براش یه دور میل تبلیغاتی به 4000000 پست الکترونیکی valid و معتبر ایرانی بفرستم.

با آرزوی موفقیت تمامی بنیانگذاران تجارت الکترونیک در ایران

/

Identifier
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 18:16 عصر
یک Sub domian تعریف کنید بعد اون را ارجاع بدید به سیستم خودتان سپس با استفاده از این sub Domain ایمیل ها را ارسال کنید. همچنبن به کارگیری Domain Keys به شما کمک خواهد کرد.

موفق باشید.

mkbo_webmaster
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 18:49 عصر
دقیقا منظورتونو نفهمیدم !!!
اگه میشه واضح تر توضیح بدید

/

Identifier
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 18:57 عصر
دقیقا منظورتونو نفهمیدم !!!
اگه میشه واضح تر توضیح بدید

جواب شما واضحه!! میل سرور ها با مشاهده اینکه Sender یک ایمیل Invalid هست و وجود خارجی نداره اون رو جز Bulk قلمداد می کنند، در اصل شما برای جلوگیری از این امر بایستی یک Sub domain به نام Mail.Yoursite.com و یا .... ایجاد میکنید و این Subdomain به سیستم شما اشاره می کند. بسته به شرایطتون میتونید از Mail سرور های مختلفی هم استفاده کنید.
حال Sender های شما با استفاده از این sub domain ایمیل های خود را ارسال می کنند.
استفاده از Domain Keys امکان تصدیق ارسال کننده ایمیل را فراهم می کند.

موفق باشید.

mkbo_webmaster
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 22:53 عصر
1- چطور میتونم کاری کنم که این ساب دامین به سیستم من اشاره کنه.
2- میتونم هر اسمی رو برای اون ساب دامین در نظر بگیرم یا باید خاص باشه.

متشکر از لطفتون

/

Identifier
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 09:37 صبح
1- چطور میتونم کاری کنم که این ساب دامین به سیستم من اشاره کنه.

تغییر در رکورد DNS.

2- میتونم هر اسمی رو برای اون ساب دامین در نظر بگیرم یا باید خاص باشه.

بله،

mkbo_webmaster
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 09:45 صبح
یعنی باید با سرور هاستم تماس بگیرم بگم چیکار کنه ؟
رکورد DNS چی رو عوض کنه ؟
مرسی

/

Identifier
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 09:49 صبح
یعنی باید با سرور هاستم تماس بگیرم بگم چیکار کنه ؟
رکورد DNS چی رو عوض کنه ؟
معمولا Host ها خودشون Control Panel دارند و از طریق Control Panel میتونید Subdomain ایجاد کنید. پس از ایجاد Subdomain در قسمت تنظیمات DNS برای آن یک Host تعریف کنید که به IP سیستم شما اشاره می کند.

موفق باشید.

mkbo_webmaster
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 10:09 صبح
اگه این کار کنه ، خیلی خیلی عالیه
من در اولین فرصت حتما اینکارو میکنم.
و نتیجش رو هم میفرستم.
ولی فکر کنم به گفته یکی از دوستام ، اگه تعداد میلهای ارسالی به یک سرور از میانگین زمانی خاص بگذره اونو بطور خودکار bulk میکنه.
پس من باید سعی کنم که نرم افزارم رو طوری تنظیم کنم که با فاصله زمانی خاص میلها رو بفرسته.
نظر شما چیه ؟

/