View Full Version : اتچ نشدن دیتابیس با یوزر sa
dharmaa
چهارشنبه 22 بهمن 1393, 18:02 عصر
سلام دوستان
من میخام وقتی با یوزر sa لاگین میکنم بتونم دیتابیسم رو اتچ کنم ولی اتچ نمیشه. به صورت کلی زمانی که با یوزر وارد میشم امکان اتچ ندارم و خطای زیر رو میده:
Unable to open the physical file \"...\\Data\\db.mdf\". Operating system error 5: \"5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105)\".\nChanged database context to 'master
نکته:گزینه sql server and windows autentication mode هم فعاله
پیشنهاد شما دوستان چیه؟
SabaSabouhi
سه شنبه 28 بهمن 1393, 08:16 صبح
سلام دوستان
من میخام وقتی با یوزر sa لاگین میکنم بتونم دیتابیسم رو اتچ کنم ولی اتچ نمیشه. به صورت کلی زمانی که با یوزر وارد میشم امکان اتچ ندارم و خطای زیر رو میده:
Unable to open the physical file \"...\\Data\\db.mdf\". Operating system error 5: \"5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105)\".\nChanged database context to 'master
نکته:گزینه sql server and windows autentication mode هم فعاله
پیشنهاد شما دوستان چیه؟
سلام
به نظر من که پیام خطا واضحه.
شما باید برای attach کردن حتماً به دیتابیس master وصل باشی، اما به یه دیتابیس دیگه وصل هستی.
صبا صبوحی
dharmaa
جمعه 01 اسفند 1393, 21:24 عصر
شما باید برای attach کردن حتماً به دیتابیس master وصل باشی، اما به یه دیتابیس دیگه وصل هستی
ممنون از پاسخگویی تون. اما مشکل من بعد از وصل شدن به دیتا بیس مستر است .
اول به دیتابیس مستر با یوزر sa وصل میشم و بعد از اون که میخام دیتابیس رو اتچ کنم خطا میده.
ولی بدون یوزر که به مستر متصل میشم و بعد دیتابیس رو اتچ میکنم بدون مشکل انجام میپذیره.
SabaSabouhi
شنبه 02 اسفند 1393, 10:03 صبح
ممنون از پاسخگویی تون. اما مشکل من بعد از وصل شدن به دیتا بیس مستر است .
اول به دیتابیس مستر با یوزر sa وصل میشم و بعد از اون که میخام دیتابیس رو اتچ کنم خطا میده.
ولی بدون یوزر که به مستر متصل میشم و بعد دیتابیس رو اتچ میکنم بدون مشکل انجام میپذیره.
سلام
مطمئنی که Sql در حالت Mixed Mode هست؟ آیا مطئنی که به دیتابیس Connect میشی؟
چون اگه با sa وصل شده باشی نباید دیگه هیچ محدودیتی داشته باشی.
این رو قبلش امتحان کن:
sqlcmd -S MyServer -Q"ALTER LOGIN sa ENABLE"
صبا صبوحی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.