ورود

View Full Version : سوال: برنامه ام به رزولوشن بستگی داره. چکار کنم؟

سیدسبحان
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 09:10 صبح
سلام به اساتید.
راستش من شنیده بودم که برنامه های wpf با تغییر رزولوشن ویندوز، تغییر میکنن و میتونن خودشونو تنظیم کنن باهاش.
ولی من الان یه نرم افزار نوشتم، وقتی که رزولوشن ویندوز رو تغییر میدم، دیگه نمیشه با نرم افزار کار کرد. دکمه ها اندازه شون تغییر میکنه. و....

باید چکار کنم که نرم افزارهم با تغییر رزولوشن، خودشو وفق بده و مشکلی پیش نیاد؟

SabaSabouhi
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 09:52 صبح
سلام
1. استاد واژه فارسی هست و جمع مکسر نمی‌شه
2. به دکمه‌هات اندازه بده. با width , height. به همین راحتی

صبا صبوحی

Mori Bone
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 14:59 عصر
سلام. شما منظور رو بد فهمیدید. این تکنولوژی به سایز صفحه وابسته نیست. یعنی میشه راحت برنامه رو ریسپانسیو کرد که با تغییر اندازه فرم یا صفحه نمایش، اندازه ی تمامی کنترل ها به نسبت تغییر کنه و یا حتی مکان اون ها عوش بشه. دقیقا مانند سایت های ریسپانسیو. ولی در وین فرم این کار به سختی قابل انجامه

سیدسبحان
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 15:23 عصر
سلام. شما منظور رو بد فهمیدید. این تکنولوژی به سایز صفحه وابسته نیست. یعنی میشه راحت برنامه رو ریسپانسیو کرد که با تغییر اندازه فرم یا صفحه نمایش، اندازه ی تمامی کنترل ها به نسبت تغییر کنه و یا حتی مکان اون ها عوش بشه. دقیقا مانند سایت های ریسپانسیو. ولی در وین فرم این کار به سختی قابل انجامه

خب ببخشید روش ریسپانسیو کردنشم میگید؟

Mori Bone
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 21:24 عصر
خب ببخشید روش ریسپانسیو کردنشم میگید؟

روش نمیخواد که. اصلا wpf برای این قابلیتشه که محبوبیت داره.

کنترل گرید رو که حتما دیدید؟ اگه دیدید که دگ توضیح نمیخواد.

سیدسبحان
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 22:05 عصر
روش نمیخواد که. اصلا wpf برای این قابلیتشه که محبوبیت داره.

کنترل گرید رو که حتما دیدید؟ اگه دیدید که دگ توضیح نمیخواد.

خب پس چرا از من با تغییر رزولوشن، به هم میریزه دکمه هاش؟
نکنه همون تعیین کردن سطرها و ستونهاش هست؟

SabaSabouhi
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 23:18 عصر
سلام
من حدس می‌زنم که دوستمون «سید سبحان» تو فرمشون Grid دارن. و یکی از سطرهای گرید برای دکمه‌ها اختصاص یافته.
با توجه به این که تغییر سایز فرم، سایز سطرهای گرید رو هم عوض می‌کنه، این مشکل براشون پیش میاد.
برای جلوگیری یا باید به خود دکمه سایز بده، یا به اون سطر گرید. که البته سایز دادن به اون سطر گرید بهتره.

صبا صبوحی

MRasoul
جمعه 24 بهمن 1393, 20:19 عصر
میتونی توی Grid سطر و ستون بدی و آبجکت خودت رو توی اون سطر و ستون مخصوص بذاری و دیگه اندازه هم ندی و فقط با Margin تنظیم کنی باید جواب بده ،توی هر صفحه نمایشی بهت جواب میده و خودش رو با اون صفحه وفق میده