View Full Version : ارتباط با میکروکنترلر
منتظر283
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 19:39 عصر
من می خواهم از طریق پورت سریال کامپیوتر اطلاعات را ازمیکرو 8051 ارسال کنم یه پورت سریال و روی مونیتور اطلاعات میکرو را ببینم باید یه برنامه به زبان سی بنویسم که این کار را بکنه لطفا اگر کسی می دونه کمک کنه ممنونم
علی خورسندی
چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:20 عصر
من هم دنبال چنین کار بردی از c بودم فقط اینقدر متوجه شدم که برنامه ++vc قابلیت این کار
رو داره که با استفاده msdn که در واقع help این نرم افزار هست می توان آدرسها وکدهای مورد
نظر رو پیدا کرد
Happy_davood
پنج شنبه 15 تیر 1385, 05:57 صبح
خوب اول تصمیم بگیرید که می خواهید تبادل اطلاعاتتون سریال باشه یا موازی .
اگر می خواهید به صورت پارالل انجام بگیره در خود C منظورم تمام نسخه های C هست یه تابعی هست به نام OUTP و INP که یک بایت داده رو به آدرسی که شما مشخص می کنید ارسال می کنه .
آدرس های پورت پرینتر (پارالل) خیلی ساده است و کافیه یه جستجو انجام بدید . به طور خلاصه باید بگم که پورت موازی یا همون پورت پرینتر شما سه تا ثبات یا سه بایت در حافظه به آدرس های 378 و 379 و 37A داره که هر کدوم از اونها مورد مصرف خاصی دارند . مثلاً یکی از اونها به عنوان خروجی داده ازش استفاده میشه ، یکی دیگه ورودی و یکی هم به عنوان ثبات کنترل .
در صورتیکه می خواهید از پورت سریال هم استفاده کنید باز می تونید از API های خود VC استفاده کنید . البته استفاده از این API یه کم سختر از حالت موازی هست و من پیشنهاد می کنم که از کنترل MSCOM32 استفاده کنید که خیلی راحتتر میشه جواب گرفت .
mzjahromi
پنج شنبه 15 تیر 1385, 06:10 صبح
خوب اول تصمیم بگیرید که می خواهید تبادل اطلاعاتتون سریال باشه یا موازی .
من می خواهم از طریق پورت سریال کامپیوتر اطلاعات را ازمیکرو 8051 ارسال کنم یه پورت سریال و روی مونیتور اطلاعات میکرو را ببینم
توی داس میخوای یا ویندوز.
من قبلا ها تحت داس کار کردم اگه خواستی توابعش رو بهت میدم ولی ویندوز نه.
البته توی ویندوز راحت تره . من تحت ویندوز با C کار نکردم با زبانهای دیگه کار کردم ولی در هر حال باید پورت سریال رو مثل یک فایل باز کنی و اطلاعات رو ازش بخونی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.