ورود

View Full Version : دیدگاه های اشتباه در مورد جاوا

Sina.iRoid
پنج شنبه 23 بهمن 1393, 22:19 عصر
سلام
من در تالار آشیانه سوالاتی و در مورد جاوا پرسیدم و خیلی ها فک می کردن که جاوا سیستم عامله. یعنی می گفتن که گوشی های قدیمی، مثه نوکیا و سونی اریکسون از سیستم عامل جوا استفاده می کردند. در صورتی که این نیست.
اما سوال من اینه اون بستری که بر روی موبایل ها نصب بود و قابلیت نصب نرم افزار و داشت چطور نوشته شده؟
ممنون.

Ebrahimkh
جمعه 24 بهمن 1393, 09:26 صبح
سلام آقا سینا ممکنه شما لطف کنید
لینک تاپیکی رو که تو آشیانه باز کردید برا من pm کنید یا در همین جا قرار دهید تا ببینم

می خوام بدونم کی به شما گفته جاوا یک سیستم عامله ؟؟؟؟!!!!

Sina.iRoid
جمعه 24 بهمن 1393, 10:16 صبح
سلام
تاپیک هکر های تازه وارد. در اونجا این سوال و مطرح کردم که برای اینکه بخوایم در زمینه امنیت با جاوا فعالیت کنیم، چه مباحثی و باید مطالعه کنیم. که به من گفتن جاوا سیستم عامله.

تاپیک هکر های تازه وارد (http://ashiyane.org/forums/showthread.php?8309-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%87%DA%A9%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF/page1310)

Ebrahimkh
جمعه 24 بهمن 1393, 11:12 صبح
سینا جان شما نباید اینجا اینجوری حرف بزنید که

<<<<من در تالار آشیانه سوالاتی و در مورد جاوا پرسیدم و خیلی ها فک می کردن که جاوا سیستم عامله>>>>>

با وجودی که یک نفر جواب شما رو داده نه خیلیها

Sina.iRoid
جمعه 24 بهمن 1393, 16:35 عصر
سلام
بله درست می فرمایید.

محمد فدوی
شنبه 25 بهمن 1393, 02:34 صبح
سلام سیناجان.
من نظری در مورد کسی نمی‌دم ممکنه خیلیا توی آشیانه بدونن که جاوا یه سیستم عامل نیست! ولی در کل به نظرم بیش از نصف افرادی که جاوا رو می‌شناسن فکر می‌کنن روی گوشی‌های قدیمی سیستم عامل جاوا نصب شده!
ولی به طور کلی پیشنهاد می‌کنم توی انجمنی مثل آشیانه بحث ریشه‌ای نکنی. بیشتر توی چنین انجمن‌هایی دید کاربردی وجود داره. یعنی نتیجه مهمه که اونم نفوذ به یه سیستمه (یا بالا بردن امنیت سیستم فعلی) دیگه اینکه آیا جاوا سیستم عامله واقعا یا نه کمتر اهمیت داره.

موفق باشی.