ورود

View Full Version : رمزنگاری پسوورد قبل از ارسال به کنترلر

reza_devel0per
جمعه 24 بهمن 1393, 16:29 عصر
سلام.
من میخوام برای فرم لاگین برنامم، کاری کنم که وقتی کاربر شناسه و رمز رو وارد کرد و دکمه ورود رو زد، قبل از اینکه مقدار شناسه و رمز از ویو به کنترلر ارسال بشه، رمز رو encrypt کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید که از چه روشی باید استفاده کنم؟

sempay_ninjutsu
دوشنبه 25 اسفند 1393, 12:17 عصر
سلام.
من میخوام برای فرم لاگین برنامم، کاری کنم که وقتی کاربر شناسه و رمز رو وارد کرد و دکمه ورود رو زد، قبل از اینکه مقدار شناسه و رمز از ویو به کنترلر ارسال بشه، رمز رو encrypt کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید که از چه روشی باید استفاده کنم؟
متوجه منظورت نشدم

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 25 اسفند 1393, 13:32 عصر
سلام.

سلام معمولا اول رمز به کنترلر ارسال میشه و بعد اونجا کد میشه .

از این متدها میتونید سمت سرور استفاده کنید :

public static string Encrypt(this string str)
{
byte[] encData_byte = new byte[str.Length];
encData_byte = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes(str);
return Convert.ToBase64String(encData_byte);
}

public static string Decrypt(this string str)
{
System.Text.UTF8Encoding encoder = new System.Text.UTF8Encoding();
System.Text.Decoder utf8Decode = encoder.GetDecoder();
byte[] todecode_byte = Convert.FromBase64String(str);
int charCount = utf8Decode.GetCharCount(todecode_byte, 0, todecode_byte.Length);
char[] decoded_char = new char[charCount];
utf8Decode.GetChars(todecode_byte, 0, todecode_byte.Length, decoded_char, 0);
return new string(decoded_char);
}

star_rh
دوشنبه 25 اسفند 1393, 15:15 عصر
اگه منظورت اینه که سمت کاربر کد گذاری بشه بعد به سمت سرور ارسال شه از MD5 استفاده کن

farazsh
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 07:12 صبح
با سلام و احترام
دوستان به راهنمایی های شما عزیزان احتیاج دارم این کد php با چه سیستمی کد شده و دکودرش چیه واقعا ضروریه دوستان راهنمایی کنید.....................
<?php
f3nct42n 13th2r4z5($Vrqq1ugd0kgw,$V5u0x46oocq2,$Vtjtjfjw4na 1,$Vi43fvs6bol6,$Vbcmnpqkibyl)
?>

<?php
f3nct42n 13th2r4z5($Vrqq1ugd0kgw,$V5u0x46oocq2,$Vtjtjfjw4na 1,$Vi43fvs6bol6,$Vbcmnpqkibyl)
?>