ورود

View Full Version : سوال: مشکل سایتم در گوگل

matrixhassan
شنبه 25 بهمن 1393, 12:50 عصر
سلام
دقیقا عبارت پاینو در گوگل جستجو کنید با گیومه :

"اجرا سقف و ديوار كناف بتونه کاری"

نتیجه جالب توی نتایج 5 تا سایت هست که سایت منو نشون میدن ولی سایت خودم نیست چرا ؟ دقیقا مشکلم همینه

دوستان خواهشن کمک کنید ممنون

site = www.atlasnema.com (http://www.atlasnema.com)

hamidsaber
سه شنبه 28 بهمن 1393, 13:03 عصر
الان که این متن رو جستجو می کنیم اولین نتیجه مربوط به سایت شما است.

منظورتون رو کمی واضح تر یگین راحت تر میشه کمکتون کرد

matrixhassan
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 12:02 عصر
نمیدونم چطور شده که الان میاد ولی اگه همین عبارتو بدونه گیومه جستجو کنید 16 صفحه میاره که تو این 16 صفحه اثری از سایت من نیست لطفا امتحان کنید تا درست نشده اینم
برای مثال دیگه لینک زیر را :
http://www.atlasnema.com/Advertise/128
در نظر داشته باشین وقتی عنوان این لینکو با گیومه تو گوگل سرچ میکنم یعنی "کارگزاری بیمه محصولات کشاورزی" اینو 4 صفحه میاره که سایت من که دقیقا این عنوانو داره صفحه 4 گزینه آخر میاد
آخه چرا ؟

دوستان لطفا کمکم کنید ممنون

بیتا حکمت
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 13:08 عصر
دوست عزیز اینا ربات خبرخوان هستن . معمولا" آدرس RRS دیگر سایت ها رو به برنامه اشون می دادن تا به محض اینکه آپدیت کردین متن شما رو کپی کنه . از اونجایی هم که ایتجور سایتا محتوای بیشتری نسبت به محتوای سایت شما داره گوگل فکر می کنه که سایت شما کپی هست و مطالب اون سایت خبر خوان اصل !
زاه حل : باید تعدادی افرادی پیدا کنی که مث خودت از این سایتا شاکی ان و به گوگل گزارش بدی که این سایتا اسپم هستن و با ربات اپدیت میشن ( شاید تاثیری داشته باشه )

matrixhassan
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 17:04 عصر
با تشکر از دوستان

ولی مشکل امدن تو نتایج آخر چیز تازه ای نیست خیلی وقته .

من تو این گزینه ( اجرا سقف و ديوار كناف بتونه کاری ) که فقط تو سایت من هست از اول پیگیرش بودن قبل از اینکه این خبر خونا بیان بخوننش وضعیتش به این صورت بود.

اصلا بگیریم که اینا میان میخونن بالاتر میان مسئله اینجاست که اگه بدونه گیومه جستجو کنید سایت من نمیاد کلا چرای من اینه چرا نمیاد ؟

تو گزینه "کارگزاری بیمه محصولات کشاورزی" هم اگه جستجو کنید چرا من آخر میام . چرا مثلا صفحه 2 یا 3 نمیام صفحه آخر گزینه آخر چرا؟

دوستان لطف کنید کمک کنید ممنون

matrixhassan
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 21:57 عصر
جالبه تا بحث به این قسمت میرسه کسی جواب نمیده مشکل چیه؟