ورود

View Full Version : windows 10

sunn789
شنبه 25 بهمن 1393, 15:01 عصر
سلام
شاید بگین چه ربطی داره اما به هر حال تمام وقت رو با mvc میگذرونم پس اینجا میپرسم ، اگر مدیران صلاح ندانستند پاک بفرمایند؟
ویژال استادیو و این ویندوز 8 با این ماجرای Disk usage که به 100 میرسه من یکی را کلافه کرده ، خیلی گشتم اما حل نشد ، الان دنبال راه حل این نیستم ،سوال اینه ایا دوستان mvc با windows 10 کار کرده اند ،ایا visual 2013 رو روی اون نصب کرده اید ، ایا این DiskUsage 100 همچنان باقیه ؟
من اگر دوتا پروژه ویژال رو که معمولا هر دو پروژه MVC هست رو باز کنم دچار مشکل میشم بااینکه رو 4 و سی پی یو i7 هست ،
باز هم اگر نامربوط بود تصمیم با شماست ،

mohammadreza.najafipour
شنبه 25 بهمن 1393, 20:31 عصر
از ReSharper استفاده می کنی؟
اگه استفاده می کنی شاید لینک زیر به کارت بیاد:
http://resharper-support.jetbrains.com/entries/24083148-Visual-Studio-with-ReSharper-is-slow

sunn789
یک شنبه 26 بهمن 1393, 07:36 صبح
با این حساب استفاده از resharper برای سیستمی که یه رم 4 داره با CPU ، i7 مقرون یه صرفه نیست

mohammadreza.najafipour
دوشنبه 27 بهمن 1393, 10:36 صبح
با این حساب استفاده از resharper برای سیستمی که یه رم 4 داره با CPU ، i7 مقرون یه صرفه نیست
نه دوست عزیز. ReSharper با سیستم از این کمتر هم باید کار کنه. توی اون لینکی که برات فرستادم توضیح داده که ممکنه با یه سری از امکانات خوده ویژوال استودیو و یا پلاگین های دیگه Conflict داشته باشه. من خودم این دو تا رو غیر فعال کردم مشکلم حل شد:

Also, you may try turning off the following options under "Tools | Options | Environment | General":

Automatically adjust visual experience based on client performance
Use hardware graphics acceleration if available

r4hgozar
دوشنبه 27 بهمن 1393, 20:30 عصر
سلام.
سیستم من ویندوز 8 و دارم با ویژال 2013 کار می کنم.سیستم من هم i7 و ram 4. خیلی کند شده اما 3 تا پروژه رو هم با هم آوردم بالا.resharper خیلی کند کرده سیستم رو اما واقعا کمک می کنه .الان که یه مقدار مهارتم بیشتر شده شاید خیلی جاها از resharper استفاده نکنم اما واقعا می ارزه بعضی وقتها راهنمایی خوبی می کنه.
مشکلی نداشتم.

alireza.tabesh
سه شنبه 28 بهمن 1393, 10:29 صبح
من همیشه بعد از نصب resharper و کرک کردن یکبار اون رو uninstall می کنم و دوباره نصب می کنم. کندی سیسم از بین میره ، یک موضوع دیگه اینکه اگر اشکالاتی که resharper میگیره برطرف نکنی تو اون کلاس یا هرچیزی که باز هست کندی خاصی ایجاد میکنه