View Full Version : استفاده از ابزار های جدید
sunn789
شنبه 25 بهمن 1393, 21:48 عصر
سلام دوستان چند تا سوال دارم
من الان 12 ساله برنامه نویسی میکنم و رشته دانشگاهیم اصلاً مرتبط با ای تی نیست توی رشته ای بهداشتم
الان دو ساله فقط با mvc کار میکنم ، خوب امشب داشتم در مورد lazyloadingمیخوندم توی این دوسال اصلاً دنبال اینکه این چیه نرفتم ، بعد هم NHibernate اصلاً به مزاجم خوش نیامد و سخت به نظر میرسید ، خوب با جاوا هم اصلاً اصولی نگاه نکرده ام فقط کدها را کپی و پیست کرده ام ، فقط مبانی اولیه اش رو میدونم، دلیل اینکه با ابزار های جانبی کار نمیکنم اینه که عموما وقت گیر هستند و تاریخ انقضا کمی دارند
مثلاً توی سایت اقای نصیری امروز میخوندم ^ (http://www.dotnettips.info/newsarchive/news/6741) خوب سیلور لایت هم که از محبوبیت افتاد یا مثلاً چه تعدا داز دوستان درمورد unitTest اطلاع دارند و حتماً در پروژه هاشون از آن استفاده میکنند ، ایا زمان ی رو که وقت میگذاریم تا اینها رو یاد میگیریم بهتر نیست همون MVC رو و استفاده از att های آن را یاد بگیریم و....
با اصول mvcکه توی پروژه ها آشنا هستم ،با razor اشنام تو ی این 12 سال از وب فرم به سیلور لایت و wpf و در انتها به MVC کوچ کردم ، پروژه های خوبی هم نوشتم که حدا قل بابت هر کدوم کمتر از 1 میلیون نگرفتم ،توی این دو سال بیشتر وقت رو برای MVC گذاشتم ، شغلم رو میخوام از بهداشت به برنامه نویسی تغییر بدم ، ی اگر دوستان کهنه کار توصیه ای دارند بفرمایند راهنمایی ،یا اینکه با این اوصاف برم دنبال بهداشت و بعد از 12 سال روزی حداقل 6 ساعت برنامه نویسی بی خیالش شم/ توی و بلاگ هم نگاه کنید حدود برنامه نویسیم دستتون میاد، دنبال نسخه پیچ نیستم ، بیشتر مشورت میخوام
توصیه کنید خوشحال میشم
r4hgozar
یک شنبه 26 بهمن 1393, 18:55 عصر
سلام.
به نظر من کاری که به آدم لذت میده پول در آوردن و زندگی کردن در اون راه خیلی ادم رو راضی میکنه.
این که شما از تکنولوژی های مختلف کوچ می کنه به چیز دیگه و یا مطالب جدید می خونی چیز عادیه. من هم همینطورم و فکر کنم دوستا ن هم همینطور باشن.
نظر نظر من در کل اینه که کلا کاری رو بکنین که ازش لذت می برین و اگه از تو این کار بتونین پول در بیارین که فوق العادس. مگه ادم چند سال زندس و از زندگی چی می خواد؟؟
موف باشید
sunn789
یک شنبه 26 بهمن 1393, 22:05 عصر
این که فرمودین شما هم مانند من هستین امیدوارم کرد ، اما خوب حالا به هم کمک کنیم پول در بیاریم ، من میدونم توی دنیا برنامه نویسی کامپیوتر جزء رتبه های برتر است ، چرا ما توی ایران این کار رو نمیکنیم ، من الان بیش از 10 ساعت با برنامه نویسی کار میکنم خوب الان هم بیشترش MVC هست ، فقط اینه که پول توش نیست ، توی ایران ویندوز نویسی بیشتر درامد داره ،
البته یه نظر در تکمیل بگم ، استفاده از CMS ها هزینه رو پایین اورده اما چرا توی کشورهای پیشرفته این وضع نیست ، دوستان زنگ میزنند ، اره ما یک وب سایت میخواهیم با کلی سفارش مثلاً 700 هزار تومن ، اما اگه چند روز پیش اخبار رو توجه کرده باشین یه برنامه نویس خونه ای رو توی بولیهیز خریده بود که حتی بازیگران مشهور هم نمیتوانستند آن را بخرند ، خوب حال بجز حسرت ه کنیم.
یه مطلب دیگه رو هم میخوام به مشورت بگذارم ، من زمانی پشت لبتاپ میشینم برای وبلاگم حاضرم بیشتر وقت بگذارم اما روز یه پروژه که میدونم توش کلی پوله حاضر نیستم وقت بگذارم ، خوشحال میشم دوستان در این مورد هم نظر بدن
RIG000
یک شنبه 26 بهمن 1393, 22:53 عصر
عوارض برنامه نویسی گرفتت.
استامینوفن برنامه نویسی هم وجود نداره باید تحمل کنی تا از جونت بره بیرون.
hakim22
دوشنبه 27 بهمن 1393, 13:34 عصر
اولین مسئله اینه که برنامه نویسی روز به روز در حال تغییره و برای اینکه در این بازار رقابت کنید باید هر روز مطالعه داشته باشید . شغل برنامه نویسی از پزشکی هم سخت تره. در حال حاضر نیم عمر علم یک برنامه نویس در حدود 2 سال هست . یعنی احتمال زیادی داره که 4 سال دیگه MVC جاشو به چیز بهتری بده . کما اینکه در 10 سال گذشته خیلی تکنولوژی ها آمدن و رفتن . دوستان زیادی دارم که مدرک نرم افزار دارن ولی کد نویسی رو به دلیل پیچیدگی کنار گذاشتن.
پیش بینی آینده غیر ممکنه ، بهتر اینکه شما قدرت یادگیریتون تقویت کنید. نمی توانید همه چیز رو یاد بگیرید. اما باید بتونید وقتی به دانش جدیدی نیاز پیدا کردید اونو کسب کنید. در واقع باید به دنبال سیستم Just In Time (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%DB%8C%E2%80%8C%D8%A2%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D B%8C) باشید. برای یادگیری مهمترین نیاز زبان انگلیسی هست . اینکه بتونید کتابها ، مقالات و ویدوی ها را بدون واسطه و سریع مطالعه کنید.
خیلی وقتها برنامه نویس ها یک کتاب آموزشی تهیه می کنند و مثل اینکه قراره آخرش امتحان پایان ترم بدن خط به خطشو میخونن و خوندن کتاب و مسلط شدن به محتواش دو تا سه ماه وقتشونو میگیره . ولی بیشتر وقتها اینکه شما کلیات رو بدونید کافیه ، بدونید هر ابزار چیه و چه کاریو انجام میده ، هر وقت لازم شد وارد جزئیاتش بشید.
hakim22
دوشنبه 27 بهمن 1393, 13:56 عصر
براي درآمد چند مسئله وجود داره.
1 - شما بايد هزينه ي کارتون رو پايين بیاورید. برنامه نويسي مثل نجاري نيست که شما يک ميز درست کنيد و بفروشيد و ديگه اون ميز دست شما نباشه ، شما هميشه ميتوانيد کدهايي که براي يک پروژه مينويسيد توي پروژه هاي ديگه استفاده کنيد. با اين وصف شما براي پروژه دوم نصف پروژه ي اول هم زحمت نميکشيد. در واقع فقط قسمتهايي رو مينويسيد که قبلا ننوشته ايد . اين زحمت در پروژه هاي بعدي کمتر و کمتر ميشه. کار به جايي ميرسه که شما يک سايت رو در يک يا دو روز آماده ميکنيد. اينجوري گرفتن 1 ميليون يا 700 هزارتومن ميتونه در آمد خيلي خوبي باشه (به نسبت درآمد در هر ساعت) با توجه به اینکه خیلی از این سایتها چیزی جز پست مطلب و عضو گیری ندارند. در این شیوه شما باید تعداد سفارشاتی که جذب می کنید بالا ببرید و کم کم از پشتیبانی سایتها هم درآمد خوبی خواهید داشت.
درضمن 90 درصد سايتهايي که برنامه نويسها از صفر ميتويسند با استفاده از CMS ها قابل پياده سازي هست . حالا شما يا بايد يک CMS اختصاصي براي خودتون طراحي کنيد يا يک CMS آماده پيدا کنيد و در تغيير دادن اون مهارت پيدا کنيد.
2- نوشتن پروژه براي ديگران هميشه درآمدش کمتره ، (مگر اينکه در مايکروسافت يا گوگل کار کنيد) ولي بهتره به دنبال يک ايده ي مناسب براي خودتون بگرديد يا پروژه هايي رو انجام بديد که آينده ي خوبی دارند و شما می توانید در سود آینده ی کار سهیم باشید.
3- تخصص همیشه درآمد زا هست. (در ازای کار کم در آمد خیلی زیاد ! )یک موضوع خاص پیدا کنید و در اون تخصص پیدا کنید . خیلی زود شاهد خواهید بود که بجای اینکه شما دنبال پروژه بروید پروژه ها و شرکت ها هستند که به سوی شما می آیند و حاضرند مبلغ خوبی هم پرداخت کنند.
hadi0x7c7
جمعه 01 اسفند 1393, 18:43 عصر
12 سااال؟؟؟ شما 12 سال توی این فیلد بودید، ولی شاید به اندازه 2 سالش بدرد بخوره! آیا برنامه نویسی که 12 سال توی کار و صنعت بوده رو دیدید؟؟ سوال من اینه که شما 12 سال بودید توی این حیطه، هنوز نمیدونید که سیر تکنولوژی به چه سویی هست و هنوز شک دارید که برید سمت بهداشت یا برنامه نویسی !!! :متعجب:
amir-yeketaz
یک شنبه 03 اسفند 1393, 10:37 صبح
اگه واقعا 12 سال هست که دارید برنامه نویسی میکنید و هنوز نمیدونین lazy loading چیه و NHibernate براتون سخته ، در جا این کارو کنار بذارین ... در این کار به جای خاصی نخواهید رسید! (کمااینکه تا بحال هم فکر نمیکنم رسیده باشید ! )
موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.