ورود

View Full Version : سوال: استفاده از xml در لود دیتا

ArtStyle
شنبه 25 بهمن 1393, 21:58 عصر
با سلام

من گذشته در asp.net webform برای لود دیتا از دیتابیس اول آنرا در دیتاست میریختم و writexml میکردم و در فرمم با گریدویو به جای اتصال به دیتاست از فایل xml استفاده میکردم تا ارتباط با دیتابیس رو به حد زیادی کاهش بدم ( یعنی موارد مورد نیاز را در xml مینوشتم تا کاربر به جای دریافت مقادیر از دیتابیس از xml بگیرد و هر بار که دیتابیس به روز میشد فایل xml رو هم بروز میکردم )

حال میخوام این روش رو در mvc اجرا کنم ولی مشکل اینه که فقط کنترلهای html در دسترس است چطور میشود مقادیر را از xml خواند یا در آن نوشت ؟

alireza.tabesh
سه شنبه 28 بهمن 1393, 10:36 صبح
اگر از entity framework و webgrid استفاده می کنی اصلا نیاز به این کار نیست . چون کار با database خیلی از نظر سرعت و ارتباط بهتره تا روشی که ذکر کردی

ArtStyle
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 12:58 عصر
می شه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون می شم

من تا حدودی با EF CodeFirst آشنایی دارم .

فکر می کنم کاری که شما می گین به این صورت باشه که اول اطلاعاتو داخل کلاسها لود کنم بعد به جای رجوع به دیتابیس مقادیرو از کلاسها بخونم ؟

من می خوام صفحه ایندکسم که بیشتر شامل مطالب خبریه به جای اینکه برای هر کاربر از دیتابیس بخونه از فایل دیگه بخونه و هر وقت دیتابیس بروز شد اطلاعاتو تو همون فایل مثل xml یا هر چیزی که امکانش هست بریزه به طوری که انگار از کانتنت خود سایت می خونه تا دیتابیس

اگر از EF هم سمپلی در این باره بزنید ممنون می شم

ArtStyle
جمعه 08 اسفند 1393, 22:49 عصر
کسی نیست جوابی بده ؟

من فقط برای اینکه اتصالات به بانک اطلاعاتی کمتر شه میخوام از xml استفاده کنم. روش استفاده از xml در mvc به چه صورته ؟

aroshanzamir
شنبه 09 اسفند 1393, 13:15 عصر
سلام وقت شما بخیر :
منظور شما را درست میگم : شما می خواهید یک سری اطلاعات را در یک فایل XML بریزید .. بعد مثلا یک دانشجوی خاص را ویرایش کنید .. یا مثلا یک دانشجو را حذف کنید یا یک دانشجو اضافه کنید همه این کارها با xml باشد ..
درست میگم :

ArtStyle
شنبه 09 اسفند 1393, 20:31 عصر
سلام ممنون
وقت شما هم بخیر

نه می خوام مطالبی رو از xml بخونم که همیشه ثابت هستن و تغییری نمیکنن مثل مطالب خواندنی و اخبار.

فقط نحوه نمایش به صورت رندوم هست حالا به این مباحث کاری ندارم در کل مثلا سه متن دارم که میخوام اینارو هر سری به جای خواندن از دیتابیس اول اونها تو xml ذخیره بشن و همیشه کاربری آدرسو وارد کرد به جای کانکت شدن به دیتابیس از همان xml مقادیرو بخونه