View Full Version : نیاز به آموزش ساخت نرم افزار مانند واتس آپ دارم
EMAD8490
شنبه 25 بهمن 1393, 22:11 عصر
نیاز به آموزش ساخت نرم افزار مانند واتس آپ دارم
لذا خواهشمندم به بنده ی حقیر کمک رسانده و سعی من برای ساخت این نرم افزار بسیار است.
بنده از برنامه نویسی سر در نیاورده نیاز به راهنمایی دارم
و من باید از کجا شروع کنم
چه مدت وقت لازم است
چه کسانی می توانند من را یاری دهند
بنده ی حقیر عماد
ali_khodayar
یک شنبه 26 بهمن 1393, 07:52 صبح
دوست عزیز اگر نظر بنده رو بخوای شما که هنوز برنامه نویسی کار نکردی این برنامه رو توی هدف های بلند مدتت بزار. چون اول باید برنامه نویسی رو خوب یاد بگیری و درک کنی ، و از ساخت برنامه های ساده شروع کنی بعدأ که تسلط کامل پیدا کردی و چندین برنامه کوچک و متوسط تولید کردی، اونوقت میتونی بری سراغ چنین برنامه ای. اگر از حالا بخوای بری دنبال این برنامه به دلیل اینکه یه مقدار مشکله و اطلاعات و تجربه بالایی باید داشته باشی احتمال داره کلأ از برنامه نویسی زده بشی و رهاش کنی. (فعلأ تمرکزت رو بزار روی شروع کار و یادگیری )
اما سعی کن و انشاالله که به هدفت می رسی. :لبخندساده:
NASA's Spaceman
یک شنبه 26 بهمن 1393, 13:48 عصر
چنین چیزی اگه میخوای بسازی به دو مورد نیاز داری
1- یه ثروت عالی
2- یه ابر کامپیوتر به اندازه حداقل یک هکتار زمین
دوست عزیز whats app مال دولت آمریکا هست
Viber مال کشور انگلیس هست
hike مال کشور هند هست
از خیر ساخت چنین چیزی بگذر کار نشد "داره"
با سپاس Spaceman
dasssnj
یک شنبه 26 بهمن 1393, 15:11 عصر
1- یه ثروت عالی
hike مال کشور هند هست
با سپاس Spaceman
صد در صد موافقم
جالب اینجاس که هر کس می خواد برنامه نویس بشه (یعنی هنوز نشده تا تازه وارده) می خواد از این برنامه ها بسازه . والا من سه ساله برنامه نویسی می کنم ، اسم این جور برنامه ها که میاد از فکر کد نویسی و این همه مشکلات و ... اصلا بیخیال همه چی میشم
احسان!
یک شنبه 26 بهمن 1393, 16:19 عصر
به طور کلی این برنامه ها از دو بخش سرویس دهنده و سرویس گیرنده تشکیل میشن.
برای بخش سرور احتیاج دارید که مباحث مربوط به مدیریت سیستم رو در حد لازم بلد باشید.
برای بخش سرویس گیرنده هم برنامه نویسی(به زبان مورد نظر) رو.
این مدل ارتباطات بر اساس پروتوکول های TCP/IP انجام میشه. پس احتیاج دارید که راجع به TCP/IP هم اطلاعات داشته باشید و همینطوری برنامه نویسی برای اون رو.(برنامه نویسی شبکه.)
برای این که برنامه امنیت نسبی داشته باشه احتیاج دارید که راجع به رمز نگاری هم اطلاعاتی داشته باشید.
زمانش به خیلی چیزها بستگی داره. مثل قابلیت هایی که پیاده میشه و اطلاعات فعلی و سرعت یادگیری خودتون.
موفق باشید.
joker
یک شنبه 26 بهمن 1393, 17:50 عصر
این رفیقمون با ادبیات کلاسیک ، که نگفت واتس آپ راه بندازه گفت ی چیزی شبیه ش میخواد :)
نوشتن یک برنامه مثل واتس آپ و وایبر و اینا ب خودی خود از نظر کد نویسی سمت کلاینتش چیز نشدی نیست 4تا پیام میره و میاد و چندتا عکس میبینی ( وای چه راحت :لبخند: ) بسپاری به ی آدم اینکاره چندماهه جمعش میکنه ، منتها اگه قرار باشه تعداد کاربر فعالش هم به اون اندازه باشه زیرساخت قدرتمندی لازم هست که حرف از میلیاردها پول میشه. بحث همزمانی و کلاستر و توزیع داده ها و دیتابیس و ... همه اش میره توی سطحی که نیازمند پول به مقدار زیادهست :)
اگه فقط 100 تا کاربر آنلاین داشته باشی هرکدوم هم یک فایل 10کیلوبایتی بخوان همزمان ببینند نیازمند پهنای باندی معادل 1مگابایت هستی . به پول مخابرات ایران برای داشتن یک اینترنت 1مگابایت بر ثانیه شما ماهیانه حدود 4میلیون تومن خرجت میشه :) ( لینک تعرفه (http://ccp.tic.ir/content/media/image/2014/06/23006_orig.pdf))
احسان!
یک شنبه 26 بهمن 1393, 18:00 عصر
این رفیقمون با ادبیات کلاسیک ، که نگفت واتس آپ راه بندازه گفت ی چیزی شبیه ش میخواد :)
نوشتن یک برنامه مثل واتس آپ و وایبر و اینا ب خودی خود از نظر کد نویسی سمت کلاینتش چیز نشدی نیست 4تا پیام میره و میاد و چندتا عکس میبینی ( وای چه راحت :لبخند: ) بسپاری به ی آدم اینکاره چندماهه جمعش میکنه ، منتها اگه قرار باشه تعداد کاربر فعالش هم به اون اندازه باشه زیرساخت قدرتمندی لازم هست که حرف از میلیاردها پول میشه. بحث همزمانی و کلاستر و توزیع داده ها و دیتابیس و ... همه اش میره توی سطحی که نیازمند پول به مقدار زیادهست :)
اگه فقط 100 تا کاربر آنلاین داشته باشی هرکدوم هم یک فایل 10کیلوبایتی بخوان همزمان ببینند نیازمند پهنای باندی معادل 1مگابایت هستی . به پول مخابرات ایران برای داشتن یک اینترنت 1مگابایت بر ثانیه شما ماهیانه حدود 4میلیون تومن خرجت میشه :) ( لینک تعرفه (http://ccp.tic.ir/content/media/image/2014/06/23006_orig.pdf))
اون برنامه ها که تو خونشون میزبانی نمیکنن این ها رو! این همه دیتاسنتر! ۴ میلیون نمیشه! با ۲۵ هزار تومن میتونید یه VPS بگیرید با ۱۰۰ مگابیت برثانیه پهنای باند که همین وی پی اس برای شروع توانش بیشتر از چیزیه که نیازه.
طبعا چیزای دیگه ای بجز سرعت اینترنت مهمه. مثل توان پردازشی. ولی در کل هزینه ی سرور خیلی خیلی خیلی کمتر از چیزیه که میگید.
esideli
یک شنبه 26 بهمن 1393, 20:57 عصر
این تایپیک می تونه بتون خیلی کمک کنه:
http://barnamenevis.org/showthread.php?119875-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-TCP-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7
EMAD8490
دوشنبه 27 بهمن 1393, 13:03 عصر
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:
بیخیال شدم
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه::ق قهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:
negative60
دوشنبه 27 بهمن 1393, 15:17 عصر
لذا خواهشمندم به بنده ی حقیر کمک رسانده و سعی من برای ساخت این نرم افزار بسیار است.
چه مدت وقت لازم است
بنده ی حقیر عماد
انتظار آموزش واتس اپ نويسی نداشته باشيد به اين سادگی ها نيست اگه انتظار ساخت برنامه اي مثل وتس اپ داريد بايد در ضمينه شبکه و برنامه نويسی و برنامه نويسی سوکت و ديتا بيس و امنيت و ... کاملاً با تجربه و حرفه اي باشيد البته اينها هم کافی نيست بايد با پروتکل های رايج آشنا باشيد و تجربه ساخت برنامه های کلاينت سروری رو هم داشته باشيد يا به دست بياريد تا در نهايت بتونيد نقشه بی عيب و نقص برای خلق نرم افزار بکشيد اگه قرار باشه برنامه سمت سرور هم خودتون بسازيد بايد يک زبان برنامه نويسی نيتيو ترجيحاً C/C++ هم کامل ياد بگيريد بعد از اينکه فهميديد بايد چطور و از کجا بايد شروع کنيد نوبت ميرسه به پياده سازی و اجرای نقشه برنامتون همه مراحل بايد به بهرين نحو ممکن اجرا بشه تا از تمامی منابع سيستم عامل به بهترين شکل بهره ببره.
با داشتن همه موارد گفته شده که هرکدم به تنهای يک چالش به حساب مياد بعد از حداقل چندين ماه انتظار ميره بتونيد چيزی برای ارائه داشته باشيد البته برای ساخت برنامه کلاينت روی پلتفرم های مختلف بايد زبان های برنامه نويسی مختلفی رو هم ياد بگيريد. زياد نا اميد نشيد چون معقول نيست همه اينها رو يک نفر انجام بده بهتره چند نفر با تخصص های مختلف پيدا کنيد.
البته اگه فقط قصد ساخت برنامه اي شبيه به وتس اپ رو داريد مثل نمونه های ملی ايرانيش نياز نيست همه اينها رو ياد بگيريد خيلی آسونتر ميشه بريد کار با پروتکل XMPP رو ياد بگيريد ماژول و کامپوننت آمده اش هم فکر کنم برای اندرويد موجود باشه يکمی هم تحقيق کنيد نحوه راه اندازی سرورش هم ميتونيد پيدا کنيد.
1- یه ثروت عالی
hike مال کشور هند هست
با سپاس Spaceman
در ابتدا هزينه چندانی لازم نيست همچنين نياز به سرور قدرتمندی هم نداره با يک vps هم ميشه شروع کرد هزينه و نياز سخت افزاری کاملاً به تعداد کاربر بستگی داره هرچه تعداد کاربر بيشتر هزينه و تعداد سرور بيشتره.
وايبر متعلق به يک شرکت اسرائیلی هست نه دولت انگليس.
واتس اپ متعلق به فيسبوک هست نه دولت امريکا.
Nevercom
دوشنبه 27 بهمن 1393, 16:05 عصر
شما می تونید همچین برنامه ای بنویسید، و البته شما نمیتونید !
اول اجازه بدید دلیل اینکه نمیتونید رو توضیح بدم. سوال اشتباه شما رو به پاسخ صحیح نمیرسونه، تصور کنید از یک مهندس هوافضا بپرسید من چطور می تونم یه F-16 بسازم، بنظرتون چه پاسخی دریافت می کنید ؟
سوال صحیح اینه که اول خودتون یه بررسی بکنید ببینید برنامه ای مثل واتس اپ چه ساز و کاری می تونه داشته باشه ؟ شما باید بتونید خودتون به این نتیجه برسید که یک سرور نیاز داریم که کلاینت ها بهش وصل بشن، و بتونه بین کلاینت ها ارتباط برقرار کنه. اگر نتونستید به این نتیجه برسید، کمی بیشتر تجربه کسب کنید و باز برگردید سراغ این مبحث.
الان که می تونید این سیستم رو در ساده ترین سطحش تحلیل کنید، از خودتون بپرسید یه سرور برای اینکه بتونه کاری که باید رو انجام بده، به چه چیزهایی نیاز داره ؟
خب مسلماً یک بانک اطلاعاتی نیاز داره تا کاربرها و پیغام ها و همه ی اینها رو ذخیره کنه.
حالا بحث نحوه ی برقراری ارتباط مطرح میشه، از چه پروتوکولی باید استفاده بشه و هرکدوم از پروتوکول های موجود چقدر انعطاف به ما میده ؟ چقدر Performance خواهیم داشت.
مسلماً باید بتونید این سوال ها رو از خودتون بپرسید، اگر نتونید یعنی هنوز دانشتون به اندازه ی کافی نیست، کمی بیشتر تجربه کسب کنید و برگردید سر این مبحث.
حالا که دانشتون تکمیل تر شده، از خودتون بپرسید چه وب سروری نیاز دارم ؟
Apache ؟
NGINX ؟
IIS ؟
.... ؟
باید تحقیق کنید که هرکدوم از این ها چقدر میتونن شما رو به هدف نزدیکتر کنن، و آیا نیاز هست وب سروری مخصوص برنامه تون بنویسید ؟
از خودتون بپرسید چه دیتابیسی نیاز دارم ؟ از خانواده ی RDMS یا NoSQL ؟
از خودتون بپرسید چه زبان برنامه نویسی ای نیاز دارم ؟ کدوم قسمت رو با کدوم زبان کار کنم که نیازم رو برطرف کنه ؟
باز هم اگر نتونید این سوال ها رو بپرسید هنوز آماده نیستید.
و یکسری جزئیات دیگه در مورد سرور، بعد نیازه در مورد کلاینت فکر کنید که خیلی وابسته به پیاده سازی سرور هست.
همونطور که گفتم در هرکدوم از مراحلی که گفتم، اگر نتونید خودتون سیستم رو تحلیل کنید و به سوالاتی که عرض کردم برسید، یعنی هنوز آماده نیستید.
در مرحله ای که آماده نیستید، هیچکس نمیتونه کمکتون کنه، بجز خودتون که تجربه ی بیشتری کسب کنید.
اما اگر بتونید به این سوال ها برسید اما پاسخش رو ندونید، اونوقت سوال درست رو می پرسید.
مثلاً سوالتون این میتونه باشه که از اونجایی که کاربرانی زیادی از برنامه استفاده می کنن، چه وب سروری انخاب کنم که بتونه این حجم درخواست ها رو مدیریت کنه ؟
این سوال ها رو میشه پاسخ داد، چون یک جزء رو بررسی می کنه.
حالا که به اینجا رسیدیم، گمان می کنم نیازی به توضیح نباشه که چرا عرض کردم "شما می تونید".
من الان می تونم این سیستم رو تحلیل کنم و این سوالات رو از خودم بپرسم، شاید جواب تعدادی از سوال ها رو هم بدونم. اما برای اینکه بتونم همچین محصولی با همین کارایی بنویسم، نیاز هست که خیلی بیشتر تحقیق کنم، و البته پس از تحقیق اونقدر آزمون و خطا کنم تا به نتیحه ی دلخواه برسم.
برای برنامه نویس این یک روند طبیعی هست، یه ایده ای دارید، در موردش تحقیق می کنید، آزمون و خطا می کنید، به نتایجی میرسید، چیزی رو که دارید بهینه می کنید، موفق میشید (یا نمیشید)، 19 بیلیون دلار محصولتون رو میخرن (یا نمیخرن).
خب در این بین تعدادی ابزار هستن که به شما اجازه میدن خیلی خیلی راحت تر یک چت سرور راه اندازی کنید (البته پرفرمنس واتس اپ رو نخواهند داشت)، اما فکر نمیکنم نیازی باشه که اینجا درمورشون صحبت کنیم، چون من هم با یه تحقیق خیلی کوچک به اونها رسیدم، حتی اگر همین انجمن رو هم جستجو کنید می تونید پیداشون کنید.
پس با انگیزه برید تحقیق کنید، سوالای درست بپرسید، و روزی که موفق شدید؛ یک کارت پستال هم برای من بفرستید :)
golbafan
دوشنبه 27 بهمن 1393, 22:29 عصر
1- یه ثروت عالی
hike مال کشور هند هست
با سپاس Spaceman
وایبر مال اسرائیله ...
در ضمن دوتا جوون توی نمایشگاه تلکام 1393 دیدم که یک نرم افزار عالی نوشته بودن انصافا هم خوب بود (اسمش یادم نیست الان)
اما اگر تازه کاری باید بدونی خیلی راه داره تا این کار رو خودت بکنب
ab_ba
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 09:28 صبح
شبکه های اجتماعی علاوه بر برنامه نویسی قوی در مورد شبکه
از پروتکل بیت تورنت استفاده میکنند
tux-world
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:06 صبح
شبکه های اجتماعی علاوه بر برنامه نویسی قوی در مورد شبکه
از پروتکل بیت تورنت استفاده میکنند
چیزی در موردش نشنیدم. ولی خودم یکی کوچولوشو نوشتم با سوکت نود جی اس فاق العاده کارمیکنه الان هم دارم توسعش میدم ولی خوب با اینکه تمام تحلیلهاشو کردیم کار پیچیده و زمان بری هستش
moonspell
یک شنبه 08 فروردین 1395, 13:43 عصر
چه مدت وقت لازم است
بنده ی حقیر عماد
برای این کار نیاز به سرمایه داری برای تبلیغات ، راه اندازی و نگهداری سرور و برنامه نویسی .
من میتونم ۳۰ روزه آپلیکشین سرور و اپپلیکشن برای سیستم اندروید و ای و اس به همراه کنسول ادمین پی اچ پی و پل های ارتباطی ای پی ای ، رو کامل تست شده با امنیت و آماده آپلود و استفاده در گوگل استور و ای تیونز دقیقا شبیه واتز آپ و یا وایبر در اختیارت بزارم ...
۱ - بدون امکان تماس صوتی تصویری برای آندروید قیمت ۲۰ ملیون تومان ( حدود ۵۰۰۰ یورو )
۲ - با امکان تماس ویدیویی و صوتی برای اندروید قیمت ۵۰ ملیون تومان (حدود ۱۲،۵ هزار یورو )
۳ - برای دو سیستم اندروید و ای و اس نیاز داری ۱۰ میلیون تومان ( حدود ۲۵۰۰ یورو ) هزینه تبدیل به ای او اس به قیمت اضافه میشه.
۴- قالب و طراحی متفاوت و یونیک هم ۱۰ میلیون تومان (حدود ۲۵۰۰ یورو ) به مبلغ اضافه کن.
۵ - ایسنتال و راه اندازی و آپلود در گوگل پلی و ای تیونز هم مجانی انجام میشه به همراه ۶ ماه گارانتی و باگ گیری و به در صورت نیاز روز رسانی .
۶ - سورس کد کامل و باز هم در اختیارت قرار میگیره
در ضمن تهیه سرور به عهده خودت هست ، برای اجرا و راه اندازی این اپلیکشین نیاز به سرور لینوکس پر سرعت خصوصی با ترافیک بالا به همراه ردیس و ناده جی اس و برای کنترل کاربر ها لمپ سرور و آپلود با امکان دانلود و تایم اوت قابل اوج گیری بالا و سیستم کال فورواردینگ و اس ام اس داری. هزینه ماهانه سرور خوب هم باید حساب کنی که فکر کنم در ایران حداقل ماهی ۵۰۰ هزار تومان هزینه نگهداری سرور هست . اگر خواستی در پیغام خصوصی بگو .
اگر برنامه نویسی تا به حال کار نکردی تقریبا غیر ممکن هست .
فرید
daniel021
دوشنبه 09 فروردین 1395, 18:49 عصر
فیسبوک رو دو نفر تو یک دانشگاه تو یه اتاق خواب به وجود آوردن
به نظر من اگه چیز با ارزشی میدونید به طرف مقابل آموزش بدید . اگرم نمیدونید الکی هدف های یک نفرو نابود نکنین
ایرانیا اپ سروش رو ساختن با سرمایه کم تر از whatsapp o viber و ... :گیج:
مشکل ما اینه ک چیزی ک ما نمیدونیمو یکی دیگه میخواد عملیش کنه اینقد میزنیم تو سرش ک بگه بیخیال بابا منو چ به این کارا
esse00
دوشنبه 09 فروردین 1395, 22:21 عصر
فیسبوک رو دو نفر تو یک دانشگاه تو یه اتاق خواب به وجود آوردن
به نظر من اگه چیز با ارزشی میدونید به طرف مقابل آموزش بدید . اگرم نمیدونید الکی هدف های یک نفرو نابود نکنین
ایرانیا اپ سروش رو ساختن با سرمایه کم تر از whatsapp o viber و ... :گیج:
مشکل ما اینه ک چیزی ک ما نمیدونیمو یکی دیگه میخواد عملیش کنه اینقد میزنیم تو سرش ک بگه بیخیال بابا منو چ به این کارا
کسی هدف ایشون رو نابود نکرد!! سوال پرسیدند و نظر خواستند، دوستان هم جوابش رو دادند.
ثانیا دوستمون کلا تازه میخواد برنامه نویسی رو شروع کنه و هیچ تجربه ای در این زمینه نداره طبق گفته خودشون.
دوستان اینقدر قشنگ توضیح دادن مراحل ساختش رو و سختی هاش رو بازم فکر میکنید نمیدونند؟؟ کسی نزد تو سر ایشون، گفتند "بهتره شما که هنوز با برنامه نویسی آشنایی نداری بیخیال این کار بشی به این دلیل که....."
کلا حرفتون منطقی نبود....
moonspell
سه شنبه 10 فروردین 1395, 15:39 عصر
برنامه نویسی چیزی نیست که با آموزش و ۴ تا ویدیو بشه باهاش برنامه های خفن نوشت ... نیاز به تجربه و سالها فعالیت شبانه روزی داره ! فیسبوک پی اچ پی هست و سورس باز برنامه هم سوسیال سی ام اس بود مثل ارکات و های فایو ... بعد توسعه پیدا کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.