PDA

View Full Version : برقراری ارتباط با پایگاه داده



narges1986
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 12:25 عصر
برای ایجاد یک کانکشن از این دستورات استفاده کردم:


string str="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\"c:\\Documents and Settings\\narges\\My" +
" Documents\\Visual Studio Projects\\Reception\\PList.mdb\"";

OleDbConnection con = new OleDbConnection(str);
ولی عیبش اینه که وقتی مسیر فایل اکسس تغییر می کنه باید کد رو تغییر داد ، برای حل این مشکل راهی وجود داره؟
در ضمن در مورد بقیه دستورات هم اگر اشکالات رو متذکر بشید ممنون می شم.


private string Select()
{
string str="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\"c:\\Documents and Settings\\narges\\My" +
" Documents\\Visual Studio Projects\\Reception\\PList.mdb\"";

OleDbConnection con = new OleDbConnection(str);

con.Open();

OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("Select * from PList",con);

da.SelectCommand.CommandText = "Select pic from PList";
da.SelectCommand.ExecuteNonQuery();
D dataSet1= new D();
dataSet1.Clear();
da.Fill( dataSet1,"PList" );
string name = (string)dataSet1.Tables[0].Rows[0][0];
return name;
}

pictureBox1.Image = Image.FromFile(Select());
یکی از فیلدهای جدولم برای نمایش عکس ها استفاده می شه ( فیلد pic که در دستورات بالا ازش استفاده کردم)
این فیلد مسیر عکس رو به صورت رشته ذخیره می کنه. می خوام بدونم بهتر نیست این فیلد خود عکس رو ذخیره کنه و اگه بهتره چه طور می شه از اون استفاده کرد ( چه طوری اون عکس رو توی pictureBox نمایش بدم)

reza_rad
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 12:32 عصر
برقراری ارتباط با پایگاه داده

عنوان تاپیک تون رو مناسب انتخاب کنید.



ولی عیبش اینه که وقتی مسیر فایل اکسس تغییر می کنه باید کد رو تغییر داد ، برای حل این مشکل راهی وجود داره؟

از Server.MapPath
استفاده کنید

Milad Mohseny
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 14:13 عصر
من برای برقراری ارتباط با بانک یک تاپیک زده بودم میتونستید سوال را آنجا بپرسید
سعی میکنم جواب سوالتان را در این تاپیک قرار دهم
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=47762

narges1986
جمعه 26 خرداد 1385, 06:47 صبح
از Server.MapPath
استفاده کنید
می شه بیشتر توضیح بدید (حداقل با یه مثال کوچولو)

reza_rad
جمعه 26 خرداد 1385, 10:01 صبح
این رو امتحان کنید و خروجی بگیرید:


strTemp=Server.MapPath("");

بعد بر اساس خروجی می تونید خودتون تنظیم کنید.