ورود

View Full Version : آیا میتوان برنامه های مشابه نظیر واتساپ یا وایبر یا ویچت رو نوشت؟!

forbes
یک شنبه 26 بهمن 1393, 11:16 صبح
سلام
به نظر شما امکان داره برنامه هایی نظیر واتساپ یا لاین یا وایبر یا ویچت رو به تنهایی یا چند نفری نوشت؟
اینکه این برنامه ها اینقدر محبوب هستند به خاطر طراحی سخت و پیچیده برنامه نویسیشون هست یا فقط به طور تصادفی یا حمایتهایی پیشرفت کردن؟
من از قسمت پیام های متنی و صوتی و ویدیو ای گروهی این برنامه ها خیلی خوشم میاد.درواقع این قسمت از این اپ ها در بازاریابی شغلم خیلی بدرد میخوره و خیلی از کارهام رو راحت میکنه. برای همین کنجکاو نحوه طراحی و برنامه نویسی این برنامه ها شدم و به اینجا مراجعه کردم.
برای برنامه نویس شدن مشابه همچین اپ هایی باید چه چیزیهایی رو آموزش دید؟
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید.
با تشکر

gilas1368
یک شنبه 26 بهمن 1393, 11:29 صبح
بله میشه نوشت
اما برنامه نویسی برنامه هایی مثل وایبر ب دانش هم برای خودتون و هم برای تیمتون نسبتا بالایی نیاز داره
اما جدای بحث دانش بحث سرمایه و حمایت مالیه
شما نیاز به ی سرور قدرتمند برای ثبت اطلاعات پیام ها متنها ویدئوها و هرچیزی ک توی این برنامه ها ردوبدل میشه دارید
از طرفی ب افرادی هم نیاز دارید کب طور کامل با بحث شبکه- انتقال اطلاعات روی بستر نت- پروتکل ها- مجوزها - برنامه نویسی های این شاخه و ... آشنا باشن، در واقع باید این بجث جوئیده باشن ب قول معروف
اما مشکل دیگ ای هم هست و اونم بحث امنیت اطلاعات و حریم خصوصی افراد هست
متاسفاته توی کشور ما دید خوبی ب برنامه هایی ک تولید میکنیم نیست و همه فک میکنن برنامه های ایرانی قصد دزدین اطلاعاتشون رو دارن

حالا ک تمام این شرایط رو تونستید محیا کنین اقدام ب تولید ی برنامه توی این سطح میکنین

البته مهمترین بحث بحث مالیه
خوده سرورها ی هزینه بالایی دارن برای خریدشون-
بحث نگهداری سرورها
شرایط محیطی ک سرور توش قرار میگیره از نظر رطوبت و درجه حرارت
تامین هزینه مالی برنامه نویسا
پشتیبان ها
و هر فردی ک ب نوعی در ب ثمر رسیدن این برنامه نقش داره

در کل باید بگم اول باید ی سرمایه تپل داشته باشید ک غمتون نباشه
بعد ی تیم قوی و همه فن حریف و آشنا با مباحث موردنیازتون نیاز دارید
تا بتونید استارت این برنامه رو بزنید

حالا اگ دارید بسم ا...

دست ما رو هم بگیرید.:لبخندساده: