ورود

View Full Version : سوال: height,padding,margin در بوت استرپ

ravand
دوشنبه 27 بهمن 1393, 21:25 عصر
سلام
پیش امده من در بوت استرپ خواستم که در یک نمایشگر به div مورد نظر یه ارتفاع یا padding یا margin بدم و در نمایشگر دیگه به همون div یک ارتفاع یا padding یا margin دیگه بدم .
پیشنهاد دوستان این بود که یک div جدا برای نمایشگر دیگه بسازم.
پیشنهاد شما چیه؟
آیا میشه در نمایشگر های مختلف ارتفاع رو تغییر داد؟ مثلاً در مبایل ارتفاع کم بشه در نمایشگر بزرگتر ارتفاع زیاد تر بشه؟
متشکرم.

mostafae
دوشنبه 27 بهمن 1393, 22:26 عصر
برای این کار از مدیا کوئری استفاده کن.

ravand
دوشنبه 27 بهمن 1393, 22:34 عصر
برای این کار از مدیا کوئری استفاده کن.
ممنون . اتفاقا منم به این موضوع فکر کرده بودم. میگفتم از مدیا کوئری استفاده کنم خیلی بهتره. اگه نشه این کارا رو با بوت استرپ کرد این یعنی بوت استرپ محدودیت داره. چون حتی عرض رو هم وقتی میدی با اعداد 1 تا 12 کار میکنی. در صورتی که نیاز میشه شما به یه اندازه ی خاص مثلاً چند پیکسل توی یه نمایشگر عرض بدی که نمیشه! حداقل اگه درصد بود بازم یه چیزی.
تازه هر روز بوت استرپ گسترش پیدا میکنه. پس فردا حجمش زیاد تر بشه سرعت اینترنت ایران که زیاد نمیشه. پس اینم یه ضرر دیگه.

mostafae
دوشنبه 27 بهمن 1393, 23:29 عصر
ممنون . اتفاقا منم به این موضوع فکر کرده بودم. میگفتم از مدیا کوئری استفاده کنم خیلی بهتره. اگه نشه این کارا رو با بوت استرپ کرد این یعنی بوت استرپ محدودیت داره. چون حتی عرض رو هم وقتی میدی با اعداد 1 تا 12 کار میکنی. در صورتی که نیاز میشه شما به یه اندازه ی خاص مثلاً چند پیکسل توی یه نمایشگر عرض بدی که نمیشه! حداقل اگه درصد بود بازم یه چیزی.
تازه هر روز بوت استرپ گسترش پیدا میکنه. پس فردا حجمش زیاد تر بشه سرعت اینترنت ایران که زیاد نمیشه. پس اینم یه ضرر دیگه.

من خودم بوت استرپ کار نکردم ولی فکر کنم با شخی سازی css و less بتونین کاری رو که میخواین با بوت استرپ انجام بدین.