View Full Version : موتور جستجوی یوز هم آمد!
ertebat.
سه شنبه 28 بهمن 1393, 11:54 صبح
موتور جستجوی ایرانی «یوز» در شرکت داده پردازان «شیداندیش» و با حمایت وزارت ارتباطات مورد طراحی و بهره برداری قرار گرفته است.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، موتور جستجوی ایرانی «یوز» صبح امروز با حضور محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از مدیران این وزارتخانه افتتاح شد.
پیش از این نیز موتور جستجوی «پارسی جو» در دانشگاه یزد رونمایی شده بود.
فراهم ساختن بستری امن برای جستجو، تمرکز بر نیازمندیهای مختلف بر زبان فارسی، تمرکز بر سرویس های محلی، جلوگیری از هدر رفت سرمایه و توسعه علمی دانشهای راهبردی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی از اهداف طراحی این موتور جستجو است.
موتور جستجوی ایرانی «یوز» در شرکت داده پردازان «شیداندیش» و با حمایت وزارت ارتباطات مورد طراحی و بهره برداری قرار گرفته است.
کاربران ایرانی از این پس میتوانند با ورود به سایت yooz.ir از امکانات و خدمات این موتور جستجوی ایرانی بهرهمند شوند.
با توجه به ضرورت استفاده از موتورهای جستجو توسط کشورها و براساس آمارها تاکنون ۷۶ درصد کاربران چینی از موتور جستجوی بایدو، ۷۰ درصد کاربران کره از ناور، ۶۰ درصد کاربران روسی از یندکس و ۵۲ درصد کاربران کشور چک از موتور جستجوی بومی سزنام استفاده میکنند.
تلفن سانترال (http://ict3.com/canteral-telephone)
golbafan
سه شنبه 28 بهمن 1393, 12:02 عصر
متاسفانه باگهاش داره زیاد میشه
فکر کنم تعداد کاربران که زیاد میشه این مشکل پیش اومده
احتمالا سرورهاش ضعیفه که انشاالله حل میشه
-سیّد-
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 14:32 عصر
متاسفانه باگهاش داره زیاد میشه
فکر کنم تعداد کاربران که زیاد میشه این مشکل پیش اومده
احتمالا سرورهاش ضعیفه که انشاالله حل میشه
ببخشید میشه بگید باگهاش چیه که داره زیاد میشه؟
با تعداد کاربران هم تا به حال مشکلی نداشتیم. یعنی سیستم به قدری قدرت داشته که چندین peak شدید کاربرا رو بتونه به خوبه جواب بده.
خوشحال میشم بدونم منظورتون چه باگهایی بوده که در صورت امکان در اسرع وقت برطرفشون کنیم.
emperatorphp
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 15:36 عصر
ببخشید میشه بگید باگهاش چیه که داره زیاد میشه؟
با تعداد کاربران هم تا به حال مشکلی نداشتیم. یعنی سیستم به قدری قدرت داشته که چندین peak شدید کاربرا رو بتونه به خوبه جواب بده.
خوشحال میشم بدونم منظورتون چه باگهایی بوده که در صورت امکان در اسرع وقت برطرفشون کنیم.
واقعا خوشحال شدم دیدم متور جست و جوی ایرانی رو
emperatorphp
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 15:38 عصر
روی پر کردن بانکش بیشتر سعی بشه خیلی خوبه ولی باز جای شکرش باقیست که خیلی نتیجه پیدا میکنه و سریع هم هست
-سیّد-
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 15:43 عصر
روی پر کردن بانکش بیشتر سعی بشه خیلی خوبه ولی باز جای شکرش باقیست که خیلی نتیجه پیدا میکنه و سریع هم هست
منظورتون صفحات نمایهگذاری (index) شده هست؟ میشه دقیقاً بگید چه مشکلی توش دیدید؟ چون ما بالاخره داریم روش کار میکنیم و طبیعیه که توی اشکال باشه.
مثلاً آیا سایت خاصی مد نظرتون هست که توی یوز نبوده؟ یا مثلاً سایتی که تعداد صفحات index شده ازش کم بوده؟
ممنون میشم جواب بدید.
emperatorphp
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 16:04 عصر
منظورتون صفحات نمایهگذاری (index) شده هست؟ میشه دقیقاً بگید چه مشکلی توش دیدید؟ چون ما بالاخره داریم روش کار میکنیم و طبیعیه که توی اشکال باشه.
مثلاً آیا سایت خاصی مد نظرتون هست که توی یوز نبوده؟ یا مثلاً سایتی که تعداد صفحات index شده ازش کم بوده؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام پسرعمو
اقا منظورم صفحات ایندکس شدست.آره خب به عنوان مثال سایت stackoverflow.com تمامی صفحاتش ایندکس نشده و...
-سیّد-
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 16:17 عصر
سلام پسرعمو
اقا منظورم صفحات ایندکس شدست.آره خب به عنوان مثال سایت stackoverflow.com تمامی صفحاتش ایندکس نشده و...
فامیل بازیه؟! :)
خوب دلیل این که فقط ۲۴۶ هزار صفحه از stackoverflow ایندکس شده ( http://www.yooz.ir/?q=%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%3Astackoverflow.com )، اینه که ما تمرکزمون روی صفحات فارسی هست. توی برنامهی آیندمون ورود به صفحات انگلیسی هم هست، ولی کار سختیه! همین تعداد هم بیش از حد مجاز هست! به عنوان مثال، توی پارسیجو که اون هم تمرکزش روی فارسی هست، میبینید که فقط نزدیک ۲۲۰۰ صفحه از stackoverflow هست ( http://parsijoo.ir/websearch?q=site%3Astackoverflow.com&acinput=&acvalue=&period=all&filetype=any&site= ). دلیلش هم کمبود منابع هست. پارسیجو ۲۰۰ میلیون صفحه داره و نمیتونه بره همهی صفحات رو بیاره!
در ضمن توجه کنید که دارید جرزنی میکنید! من و شما که برنامهنویس هستیم دوست داریم صفحات زیادی از stackoverflow توی موتور ایندکس بشه (بلکه همهاش ایندکس بشه!)، اما یکی دیگه که یه تخصص دیگه داره، اصلاً شاید stackoverflow رو نشناسه و بگه چرا سایت مثلاً stackunderflow!!!! ایندکس نشده؟! :)
emperatorphp
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 16:22 عصر
فامیل بازیه؟! :)
خوب دلیل این که فقط ۲۴۶ هزار صفحه از stackoverflow ایندکس شده ( http://www.yooz.ir/?q=%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%3Astackoverflow.com )، اینه که ما تمرکزمون روی صفحات فارسی هست. توی برنامهی آیندمون ورود به صفحات انگلیسی هم هست، ولی کار سختیه! همین تعداد هم بیش از حد مجاز هست! به عنوان مثال، توی پارسیجو که اون هم تمرکزش روی فارسی هست، میبینید که فقط نزدیک ۲۲۰۰ صفحه از stackoverflow هست ( http://parsijoo.ir/websearch?q=site%3Astackoverflow.com&acinput=&acvalue=&period=all&filetype=any&site= ). دلیلش هم کمبود منابع هست. پارسیجو ۲۰۰ میلیون صفحه داره و نمیتونه بره همهی صفحات رو بیاره!
در ضمن توجه کنید که دارید جرزنی میکنید! من و شما که برنامهنویس هستیم دوست داریم صفحات زیادی از stackoverflow توی موتور ایندکس بشه (بلکه همهاش ایندکس بشه!)، اما یکی دیگه که یه تخصص دیگه داره، اصلاً شاید stackoverflow رو نشناسه و بگه چرا سایت مثلاً stackunderflow!!!! ایندکس نشده؟! :)
129966
به مرور گر من دقت کن
تولید ملی همایت از کار و سرمایه ملی :لبخندساده:
هر چی واسه ایران باشه دوست دارم
-سیّد-
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 16:27 عصر
129966
به مرور گر من دقت کن
تولید ملی همایت از کار و سرمایه ملی :لبخندساده:
هر چی واسه ایران باشه دوست دارم
:)
من بسیار از شما سپاسگزارم!
البته شخص بنده و برخی دوستانم، موتور جستجوی پیشفرضمون رو گذاشتیم یوز. توش جستجو میکنیم، اگه به نتیجه نرسید میریم توی گوگل جستجو میکنیم.
emperatorphp
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 16:29 عصر
:)
من بسیار از شما سپاسگزارم!
البته شخص بنده و برخی دوستانم، موتور جستجوی پیشفرضمون رو گذاشتیم یوز. توش جستجو میکنیم، اگه به نتیجه نرسید میریم توی گوگل جستجو میکنیم.
مخلصیم آقا
یا مهدی(عج)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.