ورود

View Full Version : مشکل ساخت ستاپ برای ویندوزهای 32 بیتی

HamidNch
سه شنبه 28 بهمن 1393, 12:07 عصر
سلام به همه دوستان.
یه پروژه نوشتم که داخلش از کامپوننتهای تلریک و جانوس و غیره استفاده کردم.بعد از ساخت Setup با Advanced Installer یا ستاپ ساز خود VS ستاپ ساخته میشه و با موفقیت هم در جای دیگه نصب میشه.
اما مشکل اینه که عرض می کنم.اگر ممکنه کسی میدونه کمک کنه:

چرا تو ویندوزهای 32 بیتی نصب نمیشه.آیا برای کامپوننت های مذکور باید کاری بکنم،یا نه مشکل از جای دیگست.اما تو ویندوزهای 64 بیتی براحتی نصب میشه.
خواهشا کمکم کنین خیلی گیرم.
من تو Configuration Manager نسخه x86 رو هم انتخاب کردم اما بازم نشد.

باتشکر و سپاس

HamidNch
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 08:03 صبح
ظاهرا خیلی وقته اینجا هیچ ردپایی دیده نشده!
کسی می دونه آیا راهی وجود داره که 5.Net Framework 4 رو میشه روی ویندوز xp نصب کرد یا خیر؟البته می دونم که تا ورژن 4 در ویندوز Xp اونم سرویس پک 3 ساپورت میشه.اما گفتم شاید بشه یه کاری کرد!

MRasoul
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 11:13 صبح
سلام به همه دوستان.
یه پروژه نوشتم که داخلش از کامپوننتهای تلریک و جانوس و غیره استفاده کردم.بعد از ساخت Setup با Advanced Installer یا ستاپ ساز خود VS ستاپ ساخته میشه و با موفقیت هم در جای دیگه نصب میشه.
اما مشکل اینه که عرض می کنم.اگر ممکنه کسی میدونه کمک کنه:

چرا تو ویندوزهای 32 بیتی نصب نمیشه.آیا برای کامپوننت های مذکور باید کاری بکنم،یا نه مشکل از جای دیگست.اما تو ویندوزهای 64 بیتی براحتی نصب میشه.
خواهشا کمکم کنین خیلی گیرم.
من تو Configuration Manager نسخه x86 رو هم انتخاب کردم اما بازم نشد.

باتشکر و سپاس

من با این برنامه کار نکردم اما بعضی برنامه های ستاپ ساز قادر به انتخاب پوشه 64بیتی یا 32 بیتی است،شاید شما هم پوشه 64بیتی رو انتخاب کردین و برا همین رو 32بیتی خب ج نمیده

vb341
دوشنبه 04 اسفند 1393, 18:43 عصر
دوست عزیز ویندوز ایکس پی دات نت فریم ورک 4.5 رو ساپورت نمیکنه