alirezara
سه شنبه 28 بهمن 1393, 21:42 عصر
سلام دوستان .
دوستان من با توجه به لینک زیر :
http://www.yiiframework.com/extension/tinymce/
تصمیم دارم توی فرمم از tinymce به عنوان ادیتور استفاده کنم اما هرکاری می کنم این ادیتور توی صفحه نمایش داده نمیشه. من این اکستنشن رو دانلود کردم و یه فایل به نام : ETinyMce.php و یه پوشه به نام : assets در این اکستنشن وجود داشت.
از دوستانم خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنید.
ممنونم ...
googoli
سه شنبه 28 بهمن 1393, 23:26 عصر
سلام
من از این اکستنشن استفاده کردم
و نحوه کاربردش هم به شکل زیر هست
<div class="form-inline ">
<?php echo $form->labelEx($model,'description',array('style'=>'margin-top:15px; ')); ?>
<?php
$this->widget('application.extensions.tinymce.SladekTinyM ce');
echo $form->textArea($model,'description',array('class'=>'form-control','id'=>'description','size'=>20,'maxlength'=>50));
?>
<script type="text/javascript">
tinymce.init({
selector: "textarea#description",
theme: "modern",
height : 200 ,
plugins: [
"advlist autolink link image lists charmap print preview hr anchor pagebreak spellchecker",
"searchreplace wordcount visualblocks visualchars code fullscreen insertdatetime media nonbreaking",
"save table contextmenu directionality emoticons template paste textcolor"
],
content_css: "css/content.css",
toolbar: "insertfile undo redo | styleselect | bold italic | alignleft aligncenter alignright alignjustify | bullist numlist outdent indent | link image | print preview media fullpage | forecolor backcolor emoticons",
style_formats: [
{title: 'Bold text', inline: 'b'},
{title: 'Red text', inline: 'span', styles: {color: '#ff0000'}},
{title: 'Red header', block: 'h1', styles: {color: '#ff0000'}},
{title: 'Example 1', inline: 'span', classes: 'example1'},
{title: 'Example 2', inline: 'span', classes: 'example2'},
{title: 'Table styles'},
{title: 'Table row 1', selector: 'tr', classes: 'tablerow1'}
]
});
</script>
</div>
alirezara
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 00:13 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز.
من از کدهای بالا استفاده کردم و جواب گرفتم اما یه سوال خیلی مهم. وقتی من کدها رو در دیتابیس ذخیره میکنم و بعد می خوام در ویو محتوای ادیتور را نشان دهم به همراه تگ های ادیتور نمایش داده میشه. چطور باید این تگ های اپ تی ام ال عمل کنن و به صورت کاراکتر نمایش داده نشوند؟با تشکر از پاسخ تون و وقتی که برای پاسخ و راهنمایی بنده گذاشنید.
MMSHFE
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 08:43 صبح
نباید Escape کنید. از CHtml::encode استفاده نکنید. بجاش با strip_tags یا HTML Purifier تگ Script رو حذف کنید.
alirezara
سه شنبه 05 اسفند 1393, 21:00 عصر
با سلام خدمت استاد شهرکی
استاد طبق اون چیزی که من تحقیق کردم و متوجه شدم به کمک این دو ما می تونیم اجازه بدیم تگ های مشخصی که خودمون تعیین می کنن اجرا شوند. اما برای اینکه امنیت سایت نیز پایین نیاد بهتره که چه تگ هایی رو آزاد کنیم؟ یا چه تگ هایی را آزاد نکنیم؟
ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید.
MMSHFE
سه شنبه 05 اسفند 1393, 22:41 عصر
شما فقط همون تگهایی که توی تنظیمات ادیتور فعال کردین رو مجاز کنید. به تگ دیگه ای نیاز ندارین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.