PDA

View Full Version : سوال: دسته بندی با تعداد زیر دسته های نامشخص در خروجی فست ریپورت

sobhan1990
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 15:26 عصر
سلام و وقت بخیر
من یک گزارش در فست ریپورت دارم که نمی خوام اطلاعات به صورت سطری و پشت سر هم(بدون دسته بندی) در خروجی چاپ بشند.
در واقع چند دسته بندی دارم.. مثلا 4 تا دسته بندی.. که هر دسته بندی می تونه چندین سطر در گزارش داشته باشه.. متغیر از 1 تا نامحدود.. اما امکانی که فست ریپورت به من داده چاپ پشت سر هم سطرهاست.
آیا راهی هست که بشه این کار را انجام داد؟
سپاس

یوسف زالی
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 16:14 عصر
سلام.
برای این کار باید دو دیتاست داشته باشید، یکی برای دسته ها و دیگری برای داده ها، این دو باید در دلفی مستر-دیتیل شده باشند، بعد در فست ریپورت باید اونها رو در دو باند داده اصلی و داده جزیی بگذارید.

hadisalahi2
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 18:37 عصر
در تکمیل حرف های داش یوسف ، البته یک راه دیگر اینه که از Group Band ها استفاده کنی
خاصیت این باند اینه که خودش بر اساس فیلد کلیدی که داری میاد و اطلاعات رو گروه بندی میکنه

sobhan1990
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 10:25 صبح
سلام.
برای این کار باید دو دیتاست داشته باشید، یکی برای دسته ها و دیگری برای داده ها، این دو باید در دلفی مستر-دیتیل شده باشند، بعد در فست ریپورت باید اونها رو در دو باند داده اصلی و داده جزیی بگذارید.

سلام
ممنونم بابت پاسخ.
من در فست ریپورت مبتدی هستم. امکانش هست یک لینک آموزشی یا یک لینک به یک مثال قرار بدید؟ یا ساده تر توضیح بدید؟
با سپاس

sobhan1990
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 10:26 صبح
در تکمیل حرف های داش یوسف ، البته یک راه دیگر اینه که از Group Band ها استفاده کنی
خاصیت این باند اینه که خودش بر اساس فیلد کلیدی که داری میاد و اطلاعات رو گروه بندی میکنه
ممنونم از پاسخ.
میشه یک مثال یا نمونه در نت معرفی کنید؟
با سپاس

hadisalahi2
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 17:11 عصر
http://www.fast-report.com/documentation/UserMan/index.html?report_with_groups.htm