View Full Version : نحوه انتخاب تگ H1
Taimaz_222
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 15:28 عصر
سلام
یه سوال از سئو کاران دارم.
تا اونجایی که من می دونم توی هر صفحه تنها باید یک تگ h1 داشته باشیم که باید با title صفحه متفاوت باشه. حالا می خواستم بدونم از لحاظ سئو، مشکلی نداره که چند تا کلمه ی کلیدی در تگ h1 توی تمام صفحاتم مشترک باشه. مثلا:
h1 صفحه اول :
سایت خیاطی | کاموا,پارچه,مقوا
h1 صفحه دوم :
سایت خیاطی | کاموا,قیچی
h2 صفحه سوم :
سایت خیاطی | کاموا,نخ و سوزن
حالا می خواستم بدونم آیا h1 های بالا مشکلی دارن.
qartalonline
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 07:22 صبح
اتفاقا برای اینکه سایت سئو باشه، بهتره محتوای تگ h1 و title با هم هماهنگ باشه. در هر صفحه هم تنها یک تگ h1 میتونید داشته باشید.
در مورد h1 های بالا هم اگه عبارت "سایت خیاطی" رو حذف کنید رتبه سایر کلمات رو بالا میبرید.
Taimaz_222
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 07:39 صبح
اتفاقا برای اینکه سایت سئو باشه، بهتره محتوای تگ h1 و title با هم هماهنگ باشه. در هر صفحه هم تنها یک تگ h1 میتونید داشته باشید.
در مورد h1 های بالا هم اگه عبارت "سایت خیاطی" رو حذف کنید رتبه سایر کلمات رو بالا میبرید.
ممنون.
من یه جایی خوندم که بهتره h1 ها به صورت زیر باشن، به همین خاطر کلمه "سایت خیاطی" رو توی تمام صفحات گذاشتم.
نام سایت | کلمه کلیدی 1,کلمه کلیدی 2, ....
حالا اگر من کلمه ی "سایت خیاطی" رو حذف کنم. کلمه ی "کاموا" که توی تمام صفحات تکرار شده، مشکلی ایجاد نمی کنه.
qartalonline
جمعه 01 اسفند 1393, 10:44 صبح
درج عبارت "سایت خیاطی" مشکلی ایجاد نمیکنه. اگه خیلی وسواس دارید که سئو رو رعایت کنید حتی تو مسائل ریز اون موقع بهتره حذف کنید هم از عنوان صفحه ها هم از تگ های h1.
مهمترین چیزی که باید در انتخاب عنوان صفحه و تگ های هدر و کلمات کلیدی و توضیحات صفحه باید رعایت کنید اینه که چگالی اون کلمات تو متن بیشتر باشه و هر چه چگالی این کلمات بیشتر بشه سئو سایت بهتر خواهد بود. حالا بعد از این موارد اگه کلمه "کاموا" در صفحت مختلف سایت تکرار هم بشه نتها مشکلی ایجاد نمیشه بلکه موجب تقویت سئو خواهد بود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.