ورود

View Full Version : اجرا نشدن برخی از دستورات جاوا

lost_z
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 22:55 عصر
سلام دوستان.
من میخوام وقتی کاربر وارد صفحه ی مورد نظر میشه برخی از دستورات اجرا بشن، مثل عوض کردن استایل عناصر یا اجرای عملیات ایجکس و ... اما اینها فقط با تعریف تابع روی عملیات کاربر ،انجام میشه و خودکار انجام نمیشه.لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه.من قصد دارم این گونه عملیات به صورت خودکار با ورود کاربر به صفحه ،عمل کنند.

ممنون.

ravand
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 23:36 عصر
خب همه ی دستورات مربوطه رو بذار بین این دستور:

$(document).ready(function() { });
و قرار بده در بخش <head> اینطوری خودش با باز شدن سایت دستورات رو هم اجرا میکنه.

lost_z
جمعه 01 اسفند 1393, 00:24 صبح
جناب این جواب نمیده.مثلا من میخوام این کدexample.style.display = "inline"; خود بخود اجرا بشه.ولی با دستور فرموده ی شما جواب نمیده.

آقای راوند یه سوال دیگه ،اگه بخوام یه ناحیه ای رو هدف قرار بدم و بهش آی دی بدم در حالی که نمیخوام هیچ عنصر موورد نظری مثل div یا هرچیز دیگه ای باشه، چطور باید عمل کنم؟

ravand
جمعه 01 اسفند 1393, 08:09 صبح
<html><head><script type="text/javascript">function load(){alert("Page is loaded");}</script></head><body onload="load()"><h1>Hello World!</h1></body></html>
این توی خود جاوا اسکریپت استفاده میشه.

آقای راوند یه سوال دیگه ،اگه بخوام یه ناحیه ای رو هدف قرار بدم و بهش آی دی بدم در حالی که نمیخوام هیچ عنصر موورد نظری مثل div یا هرچیز دیگه ای باشه، چطور باید عمل کنم؟
میخوای فقط به دیو استایل بدی؟

lost_z
جمعه 01 اسفند 1393, 15:49 عصر
بله درست شد آقای راوند ممنون.

درمورد سوال دومم :درواقع خیر نمیخوام به عنصر div یا هر عنصر دیگه ای، آی دی بدم درواقع میخوام فقط به یک ناحیه آی دی بدم.اگر میشد مثلا به این صورت می تونستم بنویسم:<"id><id="example/> خیلی خوب میشد.فقط میخوام به یک ناحیه مشخص آی دی بدم، که هیچ عنصر خاصی نباشه ،درواقع عنصری باشه که کاربردش آی دی دادن به یک ناحیه ی مشخصه. چطور این کار رو باید انجام بدم یا اون چه عنصریه که کاربردش دقیقا همینه؟