View Full Version : سوال: آیا ربات های سایت ساز وجود دارد ؟
Deutsch
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 21:56 عصر
با سلام
به یک مشکلی برخورد کردم که واقعا کلافه ام کرده . من دو روز هم نیست که طرح ظاهری و همچنین طرح قالب وبلاگم را به کلی عوض کرده ام . ولی وقتی که آدرس وبلاگم را در google سرچ می کنم ، می بینم که یک سری سایت که قسمت اول اسمشان شبیه به سایت من هست ، ولی قسمت دومش چیز دیگری است ، تعدادی از مطالب وبلاگ من را در سایت خود گذاشته اند . ( مطالبی که همین امروز گذاشتم )
منظورم به طور دقیق تر این هست :
اسم وبلاگ من www.de1984.blogfa.com (http://www.de1984.blogfa.com) هست . حالا وقتی همین آدرس را در google سرچ می کنم ، سایت هایی با نام های زیر می آورد :
128823
که اینها مطالب وبلاگ من را در خود گذاشته اند .
به نظرم خیلی بعید هست که واقعا چنین سایت هایی توسط انسان ساخته شده باشد . منظورم این هست که آیا شیوه یا راهکاری در برنامه نویسی وب وجود دارد که با یک برنامه ریزی اولیه ، دیگر بدون دخالت انسان ، مطالب سایت های دیگر را بردارد ، و آن وقت با اسم سایتی شبیه به سایت اولیه ، مطالب سایت اولیه را نشان دهد ؟
( دقت کنید که منظورم rss نیست ، چون rss که قضیه اش فرق می کند )
اگر چنین چیزهایی حمله به وبلاگ من هست ، لطف می کنید که راهکارش را بگوئید که این مشکلم را برطرف کنم ؟ مرسی .
بیتا حکمت
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 23:53 عصر
دلیل اتون چیه که می فرمایید این سایت ها RRS خوان نیست ؟ و جریان RRS Reader با سایتایی که شما معرفی کردین فرق می کنه؟
Deutsch
جمعه 01 اسفند 1393, 10:54 صبح
دلیل اتون چیه که می فرمایید این سایت ها RRS خوان نیست ؟ و جریان RRS Reader با سایتایی که شما معرفی کردین فرق می کنه؟
دوست عزیز ، در پست قبلی ، بنده دو جا ذکر کردم که سایت هایی که مطالب من را به این سرعت برداشتند ، اسم سایتشان ، شبیه به اسم سایت من هست . یعنی در همه شان ، de1984 هست .
تازه سایت هایی که در بالا اسمشان را گفتم ، بقیه ی اسمشان ، کمی معنی دار هست . مثلا سایت 128824 که در آن 128825 اسمی معنی داری است . ولی سایت هایی را پیدا کردم که قسمت دوم اسم سایت که بعد از de1984 آمده ، یک اسم بی معنی است که انگار ترکیب حروف ، به صورت Random ساخته شده . این موضوع هم هست که من را به وجود ربات مشکوک کرده .
دلیل بعدی اینکه بعضی از این سایت ها ، مطلبی را که من در قسمت مشخصات پروفایل خودم (http://de1984.blogfa.com/post/37) گذاشته بودم ، در وبلاگ خود قرار دارند . خوب یک انسان معمولی برای چی باید این کار را بکند ؟ مشخصات من ، در وبلاگ او ، تبلیغی برای من هست . آدم ها هم به طور معمول ، از خودشان تبلیغ می کنند ، نه از سایت دیگران . ربات هم چون در تشخیص این مسئله ، توانایی ندارد ، احتمال دادم که نکند ربات سایت ساز وجود داشته باشد .
بیتا حکمت
جمعه 01 اسفند 1393, 12:03 عصر
در اینکه ربات هست شک نکنید . چون چندین چندین وبلاگ در سریعترین زمان کپی می کنند
اینکه می فرمایین ادرس شبیه ادرس شما هست به این خاطره که وقتی ادرس وبلاگ شما برای کپی کردن انتخاب میشه ، تو اون سایت کپی کننده یک ساب دومین همنام با نام وبلاگی که قرار هست کپی بشه ساخته میشه ..
کپی کردن مطالب هم به دو صورت بیشتر نیست ، یا از RRS وبلاگ برمی دارن یا از سورس HTML صفحه ( که 90 درصد این ربات ها از RRS میخونن ) - اگر شما یا از دوستان بزرگوار حدس می زنه راه دیگری ممنون میشم به منم بگه که شدید برام جالبه ..
راه حلی که به ذهنم می رسه : اول اینکه به نظرم فعلا" این سایت ها به نفع شما کار می کنن و دارن تبلیغ اتون می کنن اما اگر خواستین عکس العملی در برابر نشون بدین دو روش هست
--- با چند نفر دیگه مشارکتی به گوگل گزارش بدین که این سایتا اسپم هستن
-- یا یه پستی ارسال کنید که کلماتی که ربات فیلترینگ به حساس هست داخلش باشه ، بعد چند دقیقه از وبلاگ اتون پاک کنید .اینجوری اون سایتایی که متن رو کپی می کنن فیلتر میشن
Deutsch
جمعه 01 اسفند 1393, 12:40 عصر
--- با چند نفر دیگه مشارکتی به گوگل گزارش بدین که این سایتا اسپم هستن
-- یا یه پستی ارسال کنید که کلماتی که ربات فیلترینگ به حساس هست داخلش باشه ، بعد چند دقیقه از وبلاگ اتون پاک کنید .اینجوری اون سایتایی که متن رو کپی می کنن فیلتر میشن
ممنون . میشه راجع به راه حل دوم ، جزئی تر توضیح بدهید .
و به هر حال کاری که rss انجام می ده ، دیگر این نیست که یک سایت ، مشابه سایت اولیه درست کند .
حالا درسته که وقتی مشخصات من رو توی سایت خودشون می گذارند ، به نوعی تبلیغ برای سایت من هست ، ولی مشکل اینجاست که گاهی می بینم که مطالبم به همراه اسم و مشخصاتم در سایت هایی است که کلاس کارشون خیلی پائین هست . این باعث می شه اگر کسی برای اولین بار وارد سایت اونها می شه و بعد مطالب من رو به همراه اسم و مشخصاتم توی سایت اونها می بینه ، فکر می کنه که اون سایت ها متعلق به من هست . یک جورایی ، شان کاری من رو پایئن میاره .
مشکل اصلی تر که باهاش برخورد کردم این هست که فرض کنید مطلبی را با عنوان XY در وبلاگم گذاشتم . وقتی که آن را در گوگل سرچ می کنم ، می بینم که به جای اینکه سایت من را اول بیاورد ، این سایت های بی خودی را که گفتم ، اول می آورد و این باعث می شود که مثلا نام سایت من ، در صفحه ی دوم گوگل آورده شود . در حالیکه منیع اولیه و اصلی آن مطلب ، سایت من بوده .
Deutsch
شنبه 02 اسفند 1393, 10:58 صبح
در نظر داشتم که برای رفع این مشکل ، امکان rss گرفتن را از سایتم بردارم . ولی به نظرم آمد که اگر این کار را بکنم ، شاید دیگر گوگل هم مطالب سایتم را در نتیجه ی جستجو نیاورد .
آیا این درست است که ممکن است با برداشتن rss ، گوگل هم مطالب سایتم را در نتایج جستجو نیاورد ؟
behnamy01
دوشنبه 04 اسفند 1393, 19:41 عصر
بله دوست عزیز اینا ربات هستن، پیشنهاد میکنم انرژیتون رو صرفشون نکنید چون فایده ای نداره! در مورد سوال پست قبلیتون هم اگر اشتباه نکنم شما نمیتونید قایلیت rss رو از وبلاگتون حذف کنید! دست شما نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.