ورود

View Full Version : پرداخت درون برنامه ای بدون دخالت مارکتها

hosseinaryai
جمعه 01 اسفند 1393, 21:22 عصر
راستش نمی دونستم باید دنبال چه چیزی بگردم گفتم بیام از دوستان بپرسم سوالمو ..
می خوام بدون میشه پرداخت درون برنامه ای رو بدون دخالت مارکت ها هم انجام داد ؟
البته می دونم یکی از روش هاش پرداخت از طریق درگاه بانکیه .. اما این روش مشکلات و دردسرهای خاص خودشو داره ..
می خوام بدونم بغیر از درگاه بانکی و پرداخت درون شبکه ای مارکت ها ، راه دیگه ای هم وجود داره که بشه مثلن فلان محصولو توی برنامه بفروش رسوند ؟ اونم با دردسری کمتر و راحت تر ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ..
و اینکه اگر بشه ، مارکت ها یه همچین چیزیو می پذیرن یا نه ؟

badname
جمعه 01 اسفند 1393, 21:30 عصر
میشه انجام داد کار نشد نداره ، تو انجمن قبلا درباره بانکی بحث شده یذره وقت بزارید جستجو کنید پیدا میکنید.
نه مارکتا اکثرا قبول نمیکنن ، حتما باید از پرداخت خودشون استفاده کنید.
نمیدونم روش دیگه ای نمیتونه وجود داشته باشه ، مگر اینکه کارت به کارت کنید :لبخند:

hosseinaryai
جمعه 01 اسفند 1393, 21:50 عصر
نه .. بانکیو نمی خوام .. خودم بانکیو یه سری اطلاعات دارم در مورد .. بانک یکم دردسر داره .. هم کد نویسیش و هم برای یوزری که باید پول پرداخت کنه ..
مثلن راهی نداره که بشه از طریق شارژ خطش یکسره پرداخت کنه ؟
اووممم .. در هر صورت با این حسابی که میگی اگه مارکت ها قبول نکن ، اگر راهی هم داشته باشه زیاد کاربردی نیست .. آخه قدرت مانور تبلیغاتی برنامه ها همین مارکت ها هستن دیگه ..

Nevercom
شنبه 02 اسفند 1393, 16:15 عصر
خب اگر پرداخت درون برنامه مارکتی مثل بازار رو بررسی کنیم میبینیم که:

کاربر در سیستم ثبت نام می کنه
کاربر باید اعتباری بازاری خرید کنه و به همون اندازه میتونه در برنامه ها پولشو مصرف کنه.
هنگام خرید اعتبار بازاری، چند گزینه دارید، درگاه های آنلاین بانکی، یا درگاه آفلاین USSD
بعد اون هنگام خرید برنامه اگه اعتبارش کافی باشه که از حساب بازارش کم میشه، اگر هم نباشه به مرحله ی ۲ ارجاع داده میشه.

خود شما هم همین گزینه ها رو دارید. بعد از درگاه آنلاین بانکی، تنها گزینه برای گرفتن پول از کاربر، درگاه USSD هست. راه دیگری ندارید.