View Full Version : تست برای بررسی امکان کلاس مجازی برای دوستان شهرستانی-حتی از طریق وب (نظر دهید)
majid_afra222
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 22:10 عصر
سلام
من یه مثال کوچیک برای امکان آموزش مجازی درست کردم دوستان ببینند و نظر بدن، تقریبا همه کار میکنه.
اینم آدرس
http://www.owjan.com/html/index.html
فقط یه نکته : روی Object ها و تصاویر Mouse رو حرکت بدین و به همه چیز توجه کنید، مثلا به نوشته های آموزش زبان برای دیدن ترجمه اونها و Drag کردن ترجمه به یه جای دیگه ی صفحه، یا جابجایی توضیحات در صفحات و ... .
منتظرم
Mohammad_Mnt
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 23:19 عصر
اتفاق خاصی نیفتاد . شاید سایت شما هم فقط با IE درست کار می کنه !
من از فایرفاکس استفاده می کنم
Milad Mohseny
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 23:21 عصر
کار خیلی جالبی است لطفاً ادامه دهید
من با IE کار میکنم و سایت شما را دیدم .
البته کاستی های زیادی داره ولی برای شروع خوبه .
arash_m
جمعه 26 خرداد 1385, 00:04 صبح
اکثر صفحه ها error داره؟
majid_afra222
جمعه 26 خرداد 1385, 08:29 صبح
سلام
لطفا کاستی هاش رو بگید، و اگه سیستم بهتری دارید اونرو هم بگید، چون من سیستم بهتری سراغ ندارم، حداقل ایرانیش رو.
در ضمن Error ها رو هم نام ببرید، چون با سرعت کم اینترنت ما هم بخوبی کار می کنه، و همه امکاناتش مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیاست.
اینکار ظرف 4-5 ساعت انجام شده، آیا سیستمی رو میشناسید که زمان کمتری برای تولید همچین چیزی نیاز داشته باشه، و همه نوع آموزشی رو ساپورت کنه، اونهم با این حجم کم و قدرت بالا.
AminSobati
جمعه 26 خرداد 1385, 13:14 عصر
سلام،
سیستم جالبیه و در توسعه eLearning میتونه واقعا موثر باشه. خیلی از Featureهای یک Windows Application رو داره!
مجید جان نحوه Feed کردن اطلاعات به چه صورته؟ آیا قالب خاصی داره که هر کسی بتونه محتوی آموزشی رو بده و خروجی دریافت کنه؟ یا مهارتهای Web Development باید داشت؟
majid_afra222
جمعه 26 خرداد 1385, 14:22 عصر
سلام
محیط Develop جداگانه ای داره که تو اون محیط درسها و امتحانات ایجاد میشن و خروجی میتونه به فرمت HTML یا exe باشه، قابلیت اجرا روی مدلهای Single و Multi User رو هم داره (البته روی CD)، امکان زمانبندی، نتیجه گیری، برگزاری امتحان، تعیین نمره برای هر سئوال، هر درس، Log کردن کلیه اطلاعات شخص (هر صفحه از درس در stepهای جداگانه و چندتایی اجرا میشن پس براحتی میشه میزان مطالعه کاربر رو از هر بخش فهمید) و .... رو داره.
تمام انواع آموزش و تمامی Objectها رو پشتیبانی (Flash, Wave, Movie, Word, Excel, ...) می کنه، حدود 30 مدل انواع تمرین و امتحان رو میتونه داشته باشه (چند گزینهای، تک انتخاب، چند انتخابی، جای خالی، لیست باکس، چند جوابی، انتخاب متن - توی متن جملات مورد نظر رو انتخاب کنید، شبیه سازی محیطهای Application، Drag & Drop و ... ).
در ضمن تمامی استانداردهای آموزشی رو داره (AICC, SCORM, iLearn, ...).
مبتنی بر یک سناریو برای تولید هستش.
و خیلی امکانات دیگه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.