ورود

View Full Version : سیستم امتیاز دهی

Ebrahimkh
شنبه 02 اسفند 1393, 14:31 عصر
سلام دوستان
یه سورس برا سیستم امتیاز دهی نیاز دارم کسی چنین سورسی سراغ داره ؟؟!!!

بازم ممنون

Nevercom
شنبه 02 اسفند 1393, 16:04 عصر
سیستم امتیازدهی وابسته به نیاز نرم افزار شما هست، گمان نمیکنم سورسی وجود داشته باشه که کمکتون کنه، چون به هرحال امتیاز دادن به کاربر هم کار خیلی خاصی نیست.

Ebrahimkh
شنبه 02 اسفند 1393, 16:34 عصر
سلام دوست عزیز منظور بنده این نبود

من می خوام کاربر برا امتیاز دادن به برنامه ما دیگه تو قسمت نظرات بازار وارد نشه بلکه با کلیک رو یه دکمه 5 امتیاز ناقابل به ما بده :لبخند:

Ebrahimkh
شنبه 02 اسفند 1393, 18:36 عصر
دوستان راهی ، سورسی ، چیزی سراغ ندارید

Ebrahimkh
یک شنبه 03 اسفند 1393, 11:05 صبح
59 نفر بازدید داشته بدون هیچ راهنمایی یا سورسی
دوستان خواهشن راهنمایی کنید :قلب:

#root#
یک شنبه 03 اسفند 1393, 13:44 عصر
سلام دوست عزیز منظور بنده این نبود

من می خوام کاربر برا امتیاز دادن به برنامه ما دیگه تو قسمت نظرات بازار وارد نشه بلکه با کلیک رو یه دکمه 5 امتیاز ناقابل به ما بده :لبخند:

خوشبختانه نیست.

Ebrahimkh
یک شنبه 03 اسفند 1393, 18:31 عصر
دوست عزیز چنین برنامه ای هست اگه نبود بنده بیکار نیستم رو هوا تاپیک باز کنم :لبخندساده:

این قسمت رو با php نوشتن الان دقیق نام برنامه یادم نیست یعنی لینک میدادم دانلود کنی بعد نگی خوشبختانه نیست

#root#
یک شنبه 03 اسفند 1393, 20:54 عصر
دوست عزیز چنین برنامه ای هست اگه نبود بنده بیکار نیستم رو هوا تاپیک باز کنم :لبخندساده:

این قسمت رو با php نوشتن الان دقیق نام برنامه یادم نیست یعنی لینک میدادم دانلود کنی بعد نگی خوشبختانه نیست

اون دو عزیزی که تو پست قبلی من دکمه تشکر رو زدن مثل من هم نظر بودن که، اگر قابلیتی که گفتین وجود داشت، بیشتر ازش سوءاستفاده میشد تا استفاده،

اصلاً نیازی به زدن دکمه هم نبود، همون موقع ورود به برنامه امتیازی جعلی ثبت میشد، گوگل پلی هم که تا حدود زیادی الگوی بازار هست چنین قابلیتی نداره،

حالا نمیدونم شما کجا دیدین و فهمیدین که با php میشه!

Ebrahimkh
یک شنبه 03 اسفند 1393, 21:28 عصر
قربون اون ستاره هات برم این چنین سورسها چیزای شاخ داری نیستن که تعجب برانگیز باشه
اگه بحث تشکره تا بنده هم تشکر بزنم این نماد قبول یا صحت یا درست بودن حرف من و شما نیست نماد
تشکره بخاطر راهنمایی که تاپیک رو سر زدین اما بی جواب نزاشتید

#root#
یک شنبه 03 اسفند 1393, 21:58 عصر
قربون اون ستاره هات برم
اگه بحث تشکره تا بنده هم تشکر بزنم این نماد قبول یا صحت یا درست بودن حرف من و شما نیست نماد
تشکره بخاطر راهنمایی که تاپیک رو سر زدین اما بی جواب نزاشتید

من بخاطر ستاره و درجه و تشکر نیومدم که اینجا، یه مطالبی رو بلد نیستم اومدم از بقیه یاد بگیرم و اگر بتونم به یه نفر مثل خودم کمکی کنم،

همینجا از اون دو عزیز میخوام هر وقت اومدن اینجا اون "حذف تشکر" رو بزنن تا نماد هیچ چیزی نباشه، گرچه من تصورم از معنیش همون مطالبی بود که بالا نوشتم نه چیز دیگه.

این چنین سورسها چیزای شاخ داری نیستن که تعجب برانگیز باشه

لطفاً کلی نگید "این چنین"، اگر چیزی که مد نظرتون بود وجود داشته باشه باید شاخ درآورد.

پ.ن: این تاپیکم انگاری باید حذف بشه :|

Ebrahimkh
یک شنبه 03 اسفند 1393, 22:15 عصر
حالا از همه ی این قضایا و درگیریها در گذریم
یعنی شما نمی تونید یه سورس با php بنویسید که بجای دکمه تشکر تو بازار تو برنامه خودمون کاربرد داشته باشه

دوست خوبم root جان از بابت حرفام معذرت می خوام میدونم احساس کردی بهت بی احترامی کردم ولی بنده چنین مقصودی نداشتم و نخواهمم داشت
از اینکه با انسان بزرگی چون شما هم در دنیای وب آشنا شدم بسیار خوشحالم

حالا یعنی هیچ راهی نیست
حقیقتش من چنین برنامه ای رو دیدم علاوه بر این کار کسایی که امتیاز میدن رو هم نشون میداد

ای کاش برنامه رو تو BlueStacks حذف نمی کردم

storm_saeed
یک شنبه 03 اسفند 1393, 22:20 عصر
دوست عزیز همچین چیزی نیست
یا باید خود کافه بازار api اش رو میداد که نداده خوشبختانه
یا اینی که میگید با php . بازار سیستمش طوری هست که باید تو برنامه عضو باشید و برنامه رو نصب کرده باشید تا بتونید به برنامه ستاره بدید پس با php نمیشه ریکویست داد بهش (انقد سیستم بازار پشم نیست که با یه ریکویست php ستاره بده :دی )
درضمن اگر همچین سیستمی بود دیگه این همه ادم چه تو سایتای خارجی چه داخلی پول نمیگرفتن که ۵ ستاره به برنامه بدن

Ebrahimkh
یک شنبه 03 اسفند 1393, 22:23 عصر
دوست عزیز من نگفتم بازار پشمه
بعدشم گفتم می خوام دکمه تشکر رو بزار تو برنامه خودم این یعنی طرف برنامه رو حتما دانلود میکنه بعدشم نصب نه اینکه رو هوا دکمه رو قرار میدم :دی
عجب

storm_saeed
یک شنبه 03 اسفند 1393, 23:22 عصر
تنها راحت اینه با یه دکمه ای چیزی کاربر رو بفرستی به صفحه برنامه ات تو بازار

c0mmander
یک شنبه 03 اسفند 1393, 23:22 عصر
دوست عزیز من نگفتم بازار پشمه
بعدشم گفتم می خوام دکمه تشکر رو بزار تو برنامه خودم این یعنی طرف برنامه رو حتما دانلود میکنه بعدشم نصب نه اینکه رو هوا دکمه رو قرار میدم :دی
عجب

عزیز دوستان با تجربه و حرفه ای ما بار ها و بار ها به شما گفتن که این کار نمیشه نه از طریق php و نه از طریق خود برنامه ...

برای امتیاز دادن حتما باید لینک بازار رو قرار بدید تا از طریق بازار کاربر راحت بتونه امتیاز مد نظرشو به شما بده. دلیل این کار که بازار api رو ارائه نداده اینکه شما خیلی راحت میتوی داخل برنامه خودتون اطلاعات ارسالی رو دستکاری کنی و به جای 1 ستاره بدی 5 ستاره کاربر داده .. همون طور که وقتی یک همیچین چیزی وجود نداره شما مشتاقانه درحال گرفتن 5 ستاره ناقابل مستقیم راحت هستید وقتی که بازار بخواهد به برنامه نویس ها اعتماد کند دیگر چه خواهد شد!

Ebrahimkh
دوشنبه 04 اسفند 1393, 10:07 صبح
باتشکر از تمامی دوستان