View Full Version : سوال: استفاده custom css class به همرا bootstrap
masoud.try
دوشنبه 04 اسفند 1393, 09:28 صبح
سلام خسته نباشید.
من تازه کار با bootstrap رو شروع کردم و میخواستم بدون اگه همراه استفاده از bootstrap از کلاس های css یی که خودم نوشتم استفاده کنم کار درستی هست؟مشکلی پیش نمیاره؟
پیشاپیش ممنون.
سعید کشاورز
دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:40 عصر
سلام مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کنید توی حالت ریسپانسیو تغییری ایجاد نکنید اما مثلا اگه رنگ و سایز و ... رو بخواین تغییر بدین مشکلی نیست
masoud.try
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:17 عصر
ابتدا از جوابتون ممنون.
مشکل تو سایز نیست من هرکاری میکنم نمیتونم کنترلم رو اون جایی که مد نظرمه بزارم .این مشکل از عدم مهارت منم هست ولی من نه margin میتونم بدم نه padding.
این موارد رو چجوری میتونم کنترل کنم؟
باز از بابت جوابتون ممنون.
سعید کشاورز
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:27 عصر
مثلا من خود می خام 3 تا باکس داشته باشم میام از کلاس col-md-3 بوت استرپ استفاده میکنم ..الان من سه تا باکس دارم که چسبیدن بهم ..تا اینجا اوکی؟
حالا میخام یه margin-left بدم که از هم فاصله بگیرن
یه کلاس box تعریف میکنم و بهش margin-left:10px رو اختصاص میدم حالا میام این کلاس هارو به تمام div ها اختصاص میدم و به راحتی استایل میگیرن..
اگه نمونه کاری رو که میخای انجام بدین رو بهم بکگین بهتر میتونم راهنمایی کنم
masoud.try
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:32 عصر
ممنون.نه روی چیز خاصی کار نمیکنم سلف ترینینگ هستش.واسم جالب بود.
منم همین کارو کردم ولی میخوام بدونم این margin دادن من مشکلی برای ریسپانسیو بودنش درست نمی کنه؟
masoud.try
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:33 عصر
اگر نمونه وسمپلی هم بتونید معرفی کنید واسم که خیلی عالی میشه.
سعید کشاورز
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:42 عصر
نه مشکلی پیش نمیاد من که تاحالا به مشکل نخوردم... خوب شما هر تغییری که میدین اول حالت ریسپانسیو رو چک کنید دیگه..
خودتون این کارو انجام بدین اگه مشکل داشت کد رو تغییر بدین ...
نمونه سمپل هم ندارم متاسفانه اما الان دارم یه قالب میزینم تموم شد میزارم واسه نظر سنجی اونجا این تغییراتی رو که گفتم اعمال کردم
masoud.try
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 13:04 عصر
لطف کردید.
ممنون از وقتی که گذاشتید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.