ورود

View Full Version : تبدیل PSD به Layout

AliRezaBeytari
سه شنبه 05 اسفند 1393, 22:39 عصر
سلام دوستان.
من یه PSD تقریبا سختی دارم که میخوام اون رو به Layout در آندروید تبدیل کنم ؛ اما نمیتونم.
میخواستم خواهش کنم که اگر مطلب یا مقاله خوبی در این رابطه سراغ دارید ، لطفا به اشتراک بگذارید.

خیلی ممنونم.
موفق باشید.

srfarzad
سه شنبه 05 اسفند 1393, 23:34 عصر
سلام دوستان.
من یه PSD تقریبا سختی دارم که میخوام اون رو به Layout در آندروید تبدیل کنم ؛ اما نمیتونم.
میخواستم خواهش کنم که اگر مطلب یا مقاله خوبی در این رابطه سراغ دارید ، لطفا به اشتراک بگذارید.

خیلی ممنونم.
موفق باشید.
برای اینکار باید ایتم هارو جدا کنید
و کد رنگهاشو در بیارید
لوگوهارو و تصاویرش
کار خاصی نیستش

------------------------------------------
نقد و بررسی اپلیکیشن های اندروید
http://appvs.ir/

AliRezaBeytari
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 00:09 صبح
من زیاد در مبحث طراحی layout با xml خوب نیستم و آشنایی کاملی باهاش ندارم. به همین دلیل هم گفتم منبع یا مقاله ای قرار بدید !

Mostefea1372
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 02:27 صبح
سلامببین داش گلم شما اول باید نحوه طراحی layout رو یاد بگیرید اندازه صفحه نمایش گوشی های اندروید متفاوته باید layout رو طوری طراحی بکنی که توی همه ی سایز ها تقریبا یک طور باشه و گرافیک برنامه ات بهم نخورهمنم مثل جنابعالی آماتورم حتما دوستان می تونن بهتر بهت کمک بکننفقط شما باید طوری به اشیا حجم بدی که با تغییر سایز صفحه اندازه اونا هم تغییر کنه

AliRezaBeytari
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 12:33 عصر
سلامببین داش گلم شما اول باید نحوه طراحی layout رو یاد بگیرید اندازه صفحه نمایش گوشی های اندروید متفاوته باید layout رو طوری طراحی بکنی که توی همه ی سایز ها تقریبا یک طور باشه و گرافیک برنامه ات بهم نخورهمنم مثل جنابعالی آماتورم حتما دوستان می تونن بهتر بهت کمک بکننفقط شما باید طوری به اشیا حجم بدی که با تغییر سایز صفحه اندازه اونا هم تغییر کنه

خیلی از پاسختون ممنونم دوست عزیز.
خب برای یادگیری طراحی درست Layout به طوری که در تمام صفحه نمایش ها به خوبی کار کنه ، آموزشی سراغ ندارید ؟؟!!!

امیدوارم موفق باشید.

ali_khodayar
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 13:02 عصر
این آموزش رو نگاه کن. پایه طراحیت رو قوی میکنه. من خودم طراحی رو با این شروع کردم و خیلی عالی بود .
لینک دانلود (http://ehsanavr.com/3853/videography/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-android-layout-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-android/)