View Full Version : SERVICE + SharedPreferences
meysam jahedi
سه شنبه 05 اسفند 1393, 23:01 عصر
سلام
از تو دستورات مربوط به SERVICE ها نمیشه SharedPreferences رو تغییر داد؟
atpf67
سه شنبه 05 اسفند 1393, 23:09 عصر
سلام
از تو دستورات مربوط به SERVICE ها نمیشه SharedPreferences رو تغییر داد؟
من تا حالا این کار رو انجام ندادم اما فکر میکنم میشه.
ولی اگر بیشتر توضیح بدید که چه کاری می خواید انجام بدید و کجا به مشکل برخوردید یا اینکه کدتون رو بذارید خیلی راحت تر میشه کمکتون کرد.
meysam jahedi
سه شنبه 05 اسفند 1393, 23:37 عصر
یه Broadcast Receiver دارم ، برای دریافت پیام ، و یه اکتیویتی main ، (که اس ام اس رو پاس میدم به main)
میخوام از تو کلاس Receiver ام SharedPreferences رو تغییر بدم یعنی تو این قسمت ، محتوایه یه اس ام اس رو بدم به استرینگ در SharedPreferences و از اکتیویتی main محتوای این استرینگ رو در SharedPreferences بخونم
ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه .
یعنی محتوای sms ای که ارسال میشه به main باید با محتوای استرینگ SharedPreferences یکسان باشند
اما وقتی تو main یه شرط گذاشتم ، اجرا نمیشه شرط و میگه مقدار این دوتا برابر نیست!!!!
atpf67
سه شنبه 05 اسفند 1393, 23:48 عصر
شما احتمالاً توی شرط از عملگر "==" برای مقایسه String ها استفاده میکنید که توی جاوا این عملگر برایString کار نمیکنه و باید به جای اون از متد equals استفاده کنید.
اگر اینطور نیست لطفاً کد بذارید.
meysam jahedi
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 18:36 عصر
شما احتمالاً توی شرط از عملگر "==" برای مقایسه String ها استفاده میکنید که توی جاوا این عملگر برایString کار نمیکنه و باید به جای اون از متد equals استفاده کنید.
اگر اینطور نیست لطفاً کد بذارید.
نه دوست عزیز ، از equals استفاده میکنم.
دوستان کل سوال و مشکلم به شرح زیر هستش :
یه Broadcast Receiver دارم ، برای دریافت پیام ، و یه اکتیویتی main ، (که اس ام اس رو پاس میدم به main)
میخوام از تو کلاس Receiver ام SharedPreferences رو تغییر بدم یعنی تو این قسمت ، محتوایه یه اس ام اس رو بدم به استرینگ در SharedPreferences و از اکتیویتی main محتوای این استرینگ رو در SharedPreferences بخونم
ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه .
یعنی محتوای sms ای که ارسال میشه به main باید با محتوای استرینگ SharedPreferences یکسان باشند
اما وقتی تو main یه شرط گذاشتم ، اجرا نمیشه شرط و میگه مقدار این دوتا برابر نیست!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.