ورود

View Full Version : تغییر فونت آیتم های لیست

moh355
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 08:37 صبح
سلام
من میخوام فونت آیتم های listview رو تغییر بدم طوری که فونت آیتم اولی با دومی همینطور سومی و ... با هم فرق کنه
یه چیز دیگه . من الان میخوام با کلیک روی یه دکمه ای فونت یه textview ای تغییر کنه باید از getassets استفاده کنم اما این getassets فقط توی oncreate حواب میده وقتی توی click مینویسم برنامه force close میده میخواستم ببینم راه دیگه ای هست
. ممنون میشم کمک کنید

atpf67
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 16:14 عصر
سلام
من میخوام فونت آیتم های listview رو تغییر بدم طوری که فونت آیتم اولی با دومی همینطور سومی و ... با هم فرق کنه

سلام بزرگوار
برای اینکار فکر می کنم بهترین راه اینه که لیست ویو رو سفارشی کنید و فونت رو به آیتم ها بفرستید.

یه چیز دیگه . من الان میخوام با کلیک روی یه دکمه ای فونت یه textview ای تغییر کنه باید از getassets استفاده کنم اما این getassets فقط توی oncreate حواب میده وقتی توی click مینویسم برنامه force close میده میخواستم ببینم راه دیگه ای هست

در این مورد هم فکر کنم کد بذارید بشه کمکتون کرد آخه فکر نمی کنم مشکل از getAssets باشه.

moh355
پنج شنبه 07 اسفند 1393, 08:28 صبح
سلام بزرگوار
برای اینکار فکر می کنم بهترین راه اینه که لیست ویو رو سفارشی کنید و فونت رو به آیتم ها بفرستید.

در این مورد هم فکر کنم کد بذارید بشه کمکتون کرد آخه فکر نمی کنم مشکل از getAssets باشه.

ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی مشکل دومی حل شد نمیدونم چرا ولی همون چیزی که اول نوشتم الان هم همونو نوشتم مشکل حل شد اما برای سفارشی کردن لیست یه توضیحی میدی من اندروید تازه شروع کردم :لبخند:

dalmif
پنج شنبه 07 اسفند 1393, 08:42 صبح
سلام
بنده هم فکر می کنم باید سفارشی کنید لیست ویو رو:
لینک آموزش : لینک (https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%20%D9%84%DB%8C%D8%B3% D8%AA%20%D9%88%DB%8C%D9%88%20%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8 %B1%D8%B4%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D9%86%D8%A F%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF)