ورود

View Full Version : سوال: داشتن چند اسلایدر در یک صفحه

mah1365
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 19:14 عصر
آیا می توان چند اسلاید شو که از جی کوئری استفاده می کنند در یک صفحه داشت؟ اگر پاسخ مثبت است، این کار چه تأثیری در سرعت بارگذاری صفحه دارد؟ اگر این روش خوب و بهینه نیست برای داشتن صفحه ای که همه آیکن ها و منو های آن با تصاویر متحرک نشان داده شوند و کمترین مقدار نوشته رو توش داشته باشیم چه روشی پیشنهاد می کنید؟
با توجه به اینکه منو ها بصورت پویا توسط مدیریت سایت ایجاد می شوند و حتی سربرگ سایت هم قرار است شامل دو سه تا عکس باشد که به صورت اسلاید شو عوض می شوند. این سایت رو با asp.net دارم می نویسم.
البته در مورد سؤال اولم باید بگم که سه تا اسلاید شو با هم را گذاشتم ولی چهارمی که هدر سایت بود هماهنگ نشد(احتمالاً بخاطر تداخل فایل های jquery.min.js)!!! و از طرفی هم احساس میکنم همین الآن که روی local دارم کار میکنم سرعت لود پایینه؛ نمیدونم که اگر سایت رو آپلود کنم چه اتفاقی می افته؟!
لطفاً منو راهنمایی کنید.

mah1365
یک شنبه 10 اسفند 1393, 10:56 صبح
یعنی هیچ کس نیست جوابی به من بده؟!:گریه:
بذارین سؤالمو عوض کنم:
می خوام بدونم این همه اسلایدر های خوبی که تو صفحه اول سایت تبیان (http://tebyan.net) هست چه جوری گذاشته شده؟ من چیزی شبیه اون لازم دارم.
خواهش می کنم اگه کسی بلده لطف کنه و بگه لازم دارم.

سعید کشاورز
دوشنبه 11 اسفند 1393, 09:58 صبح
ببین چندتا اسلایدر داشته باشی یعنی فاجعه برای کسایی که سرعتشون پایین... چرا؟ چون مثلا شما یه دونه اسلایدر داری توی صفحه که شامل 3 تا عکس میشه ...
حالا حساب کن برای همین یه اسلایدر باید 3 تا عکس لود بشه//حالا اگه بیش از یک اسلایدر داشته باشی که دیگه ترکوندی..
یه سری تکنیک ها هستن مثه CSS Sprite که باعث میشن تعداد درخواست ها به سرور کمتر باشه ..در مورد CSS sprite تحقیق کن..
خیلی راه برای بهینه کردن تصاویر وجود داره ..شما باید بهترین فرمت رو برای تصویر خودتون انتخاب کنید..مثلا یه تصویر دارین اگه با پسوند png ذخیره بشه 50 kb حجم میگیره اما اگه با gif ذخیره بشه 10kb حجمش میشه...اینا چیزایی هستن که باید رعایت کنید توی ذخیره سازی تصاویر..
کلا راه های زیادی برای بهینه سازی وجود داره که اکه همه رو باهم رعایت کنید وب سایت بهینه دارید..
یکی دیگش اینه شما تمام فایل های css خودتون رو تبدیل به یک فایل کنید و اون رو هم فشره کنید...همین بلا رو سر فایل های جاوا اسکریپت بیارید و اون رو هم فشرده کنید..این کار باعث میشه تعداد درخواست فایل های سی اس اس و js به سرور کمتر بشه و وب سایت شما زودتر بارگذاری بشه..
نو پرابلم؟

mah1365
سه شنبه 12 اسفند 1393, 18:30 عصر
توضیحات شما واضح و خوب بود، ممنون.

فقط ممکنه سؤالم در مورد سایت تبیان رو جواب بدید؟ و اینکه اگر این اسلایدر ها با استفاده از یوزر کنترل گذاشته بشن چی؟ آیا تفاوتی در سرعت بارگذاری و . . . می کنه یا نه؟

سعید کشاورز
سه شنبه 12 اسفند 1393, 19:52 عصر
اینایی که توی سایت تبیان وجود داره اسلایدر خبری هستن...اینا حجمی رو زیاد اشغال نمیکنه اتقافا اگر باشه بهتر هم هست میدونی چرا؟ چون اول و آخر باید این خبرها توی صفحه ی ایندکس لود بشن چه با اسلایدر چه بدون اسلایدر
حالا اگه با اسلایدر باشه محتوا زیباتر و جمع و جور تر به کاربر نشون داده میشه...

f_talebi
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 23:02 عصر
من داشتم پست دوستمون pro_man رو میخوندم ، درمورد عکس ها یه نکته یادم افتاد اونم اینکه با بعضی برنامه ها حجم عکس ها و بعضی فایلها رو میشه خیلی کمتر کرد درنتیجه سایت کمتر با مشکل مواجه میشه و زودتر لود میشه. من از برنامه ی Advanced JPEG Compressor استفاده میکنم برای کم حجم کردن عکسهایی که توی سایت استفاده میکنم. و بدون افت کیفیت هم هستش . برنامه file minimizer suite هم هست.

سعید کشاورز
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 09:58 صبح
من داشتم پست دوستمون pro_man رو میخوندم ، درمورد عکس ها یه نکته یادم افتاد اونم اینکه با بعضی برنامه ها حجم عکس ها و بعضی فایلها رو میشه خیلی کمتر کرد درنتیجه سایت کمتر با مشکل مواجه میشه و زودتر لود میشه. من از برنامه ی Advanced JPEG Compressor استفاده میکنم برای کم حجم کردن عکسهایی که توی سایت استفاده میکنم. و بدون افت کیفیت هم هستش . برنامه file minimizer suite هم هست.
خود فتوشاپ گزینه save for web داره که میتونه خیلی کمک کنه من از اون استفاده میکنم ..با این نرم افزارها تا به حال کار نکردم و برای فایل های png هم سایت هست که فوق العادس برای کم کردن حجم تصاویر png
سایتش اینه http://www.tinypng.com/
فایل png بهش بده ببین برات مثه هلو حجمشو کم میکنه