ورود

View Full Version : درآمد برنامه های رایگان (تبلیغات)

darkhah1
جمعه 08 اسفند 1393, 08:46 صبح
با سلام کسی میدونه برنامه رایگان چند درامد دارن توی بازار؟؟:گریه:

mehdilove09
جمعه 08 اسفند 1393, 10:04 صبح
اگر آمار نرم افزار شما زیاد است برای شما درآمدی کمی دارد.
نرم افزار من روزانه از 20 هزار تا 100+ نمایش تبلیغات نوسان دارد و حدودا" ماهیاه 200 هزار تومان درامد دارم.

Apriliyaa
جمعه 08 اسفند 1393, 10:23 صبح
کدوم تبلیغات رو استفاده کردید عدد؟

darkhah1
شنبه 09 اسفند 1393, 12:15 عصر
هنوز از تبليغات استفاده نكردم به نظر شما كدام تبليغات بهتر است؟؟

morahimi
شنبه 09 اسفند 1393, 20:02 عصر
من با آمار نصب 5000 الان پنج ماهه شش هزار تومن در آوردم

mrtzxxx
شنبه 09 اسفند 1393, 20:42 عصر
فعلا عدد از بقیه بهتره. ولی متاسفانه اصلا نمیشه بهش به عنوان یه در آمد نگاه کرد.

dasssnj
شنبه 09 اسفند 1393, 21:05 عصر
من دارم یه بازی می سازم . به نظرتون اگه بین پنجاه تا صد هزار بار نصب بشه و بخش آنلاین ثبت امتیاز هم داشته باشه (اینجوری برای خیلی از کاربرا هنگام ثبت امتیاز تبلیغ نمایش داده میشه) چقدر می تونه از تبلیغات در آمد داشته باشه ؟

storm_saeed
شنبه 09 اسفند 1393, 21:40 عصر
من دارم یه بازی می سازم . به نظرتون اگه بین پنجاه تا صد هزار بار نصب بشه و بخش آنلاین ثبت امتیاز هم داشته باشه (اینجوری برای خیلی از کاربرا هنگام ثبت امتیاز تبلیغ نمایش داده میشه) چقدر می تونه از تبلیغات در آمد داشته باشه ؟
اگه هدفت بازار داخله بیخیال تبلیغات شو اگه میتونی تو بازیت IAP بزاری از اون استفاده کن . ولی برای بازار خارج پول خوبی میشه در اورد
کلا یه چیزیم در نظر داشته باش اینکه مارکت ایرانی فعلا فقط کافه بازار توش میشه درامد زایی کرد ولی کافه بازار فقط به فکر جیب خودشه عدد رو گذاشته که بتونه پول بیشتری از تبلیغ کننده ها بگیره و به نظرم از نمایش دهنده ها سو استفاده میکنه یه جورایی
کلا این جور سیستم ها تو بازار خارج که مصرف کننده ها تو بازه ی +100 میلیون هستن به صرفه هست نه ایرانی ها

پ.ن
یکی از تجربیات من این بود که بازار برنامه مارو که کلی دانلود شده بود و امتیاز خوبی هم گرفته بود تو لیست اپ های منتخب اش نزاش ما تو اپدیت صرفا api عدد رو توش گذاشتم(ازش استفاده ای نکردیم) و بهشون میل زدیم که بله عدد رو اضافه کردیمو و اینا بعد دیدم که اپ اومد تو لیست اپ های برتر . همین حرکت کثیف بازار بیانگر همه چیز هست ...

ali-star
شنبه 09 اسفند 1393, 22:31 عصر
یک کلام از من به شما هیچ وقت پول خودتون رو صرف تبلیغ در عدد نکنید . کاملا جدی. برید دنبال تبلیغ در سایت های پر بازید یا...
سابقه تبلیغ در عدد داشتم و خیلی خیلی بهشون شک کردم خیلی...

dasssnj
یک شنبه 10 اسفند 1393, 05:16 صبح
این بازار عجب وضعی درست کرده . من خیلی شک دارم به این برنامه ها که توی لیست برترین ها هستن . بعضی هاشون حتی 5 ستاره هم نیستن و کاربر ها هم نظر های خیلی منفی ای گذاشتن اما همیشه توی برترین ها هستن.:متفکر:

فکر کنم همونطور که آقای storm_saeed (http://barnamenevis.org/member.php?228143-storm_saeed) گفتن ، باید با فروش سکه های بازی درآمد کسب کنم :گریه:

اما اگه بتونم توسط یکی از دوستام بازی را توی گوگل پلی هم منتشر کنم ، اونوقت چجوری در آمد داشته باشم ؟؟

ali_khodayar
یک شنبه 10 اسفند 1393, 08:56 صبح
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین؟ مثلأ این اعداد که میگین چی هستن؟