PDA

View Full Version : مشکل در خواندن دیتابیس

amirhossein3
جمعه 08 اسفند 1393, 11:00 صبح
سلام.من یک برنامه با ویژال استدیو 2012 نوشتم که دیتابیس اون sql server خود ویژال هست .من مخواستم این برنامرو روی یه سیستم دیگه بریزم آیا نیازه که ویژال استدیو 2012 نصب کنم ؟؟

SabaSabouhi
جمعه 08 اسفند 1393, 22:37 عصر
سلام.من یک برنامه با ویژال استدیو 2012 نوشتم که دیتابیس اون sql server خود ویژال هست .من مخواستم این برنامرو روی یه سیستم دیگه بریزم آیا نیازه که ویژال استدیو 2012 نصب کنم ؟؟

سلام
نه دوست من، نیازی نیست. شما یه نسخه Sql Server معادل نسخه‌ی خودتون داشته باشی کافیه.
اگه از VS 2013 استفاده می‌کنی برات LocalDb 2012 نصب کرده. کافیه برای مشتری Express Edition 2012 رو نصب کنی.
( راحت‌ترین راه حل رو گفتم، اما لزوماً بهترین راه حل نیست )

صبا صبوحی

golbafan
جمعه 08 اسفند 1393, 22:49 عصر
در ادامه فرمایش آقای صبوحی:
از sqlserver2012 به بالا میتونید استفاده کنید...

حتی از نسخه های قدیمیتر هم میشه استفاده کرد البته اگر بتونید از روش ایمپورت و اکسپورت بدرستی استفاده کنید...

SabaSabouhi
شنبه 09 اسفند 1393, 08:46 صبح
در ادامه فرمایش آقای صبوحی:
از sqlserver2012 به بالا میتونید استفاده کنید...

حتی از نسخه های قدیمیتر هم میشه استفاده کرد البته اگر بتونید از روش ایمپورت و اکسپورت بدرستی استفاده کنید...

سلام
تا جایی که من می‌دونم به هیچ عنوان نمی‌شه به نسخه‌ی پایین‌تر نه attach کرد و نه restore.
حالا اگه راهی وجود داره، خوش‌حال می‌شم به من هم بگین.

اما من خودم از یه روش دیگه استفاده می‌کنم که دیگه مشکلی با نسخه‌ی sql ندارم ( تا حدی! )
و اون هم اینه که script می‌گیرم از دیتابیس، و هنگام نصب روی هر نسخه‌ی sql اون رو اجرا می‌کنم.
محدودیت هم فقط مربوط می‌شه به چیزهایی که استفاده کردم و ممکنه تو بعضی نسخه‌ها نباشه.
مثلاً من از date استفاده می‌کنم که از نسخه‌ی 2008 به بعد وجود داره، به همین دلیل محدودیت من
می‌شه هر نسخه از sql که از 2005 بالاتر باشه. هر چند که خودم با 2014 کار می‌کنم اما مشتریم
می‌تونه 2008 داشته باشه.

صبا صبوحی

golbafan
شنبه 09 اسفند 1393, 13:51 عصر
سلام
منظور از اکسپورت و ایمپورت بصورت بالک و در فایل تکست هست که سرعت بسیار بالایی هم داره و میشه در هر دقیقه میلیونها رکورد رو جابجا کرد
بنابراین نیازی به اسکریپت و ترجمه اون هم نیست

در هنگام ایمپورت امکان تولید دیتابیس هم موجوده

پس راههای رسیدن به خدا بیشتر شد:

1- backup و restore : در همان نسخه یابالاتر انجام میشود
2- تولید script و سپس ترجمه در مقصد (برای تبدیل دیتا از نسخه بالا به نسخه پایین مشکلاتی داره البته)
3- attach کردن کل فایل mdf : در همان نسخه یابالاتر انجام میشود
4- اکسپورت به txt یا اکسل و سپس ایمپورت در مقصد : نیاز داره در مقصد دیتابیس خالی ایجاد بشه
5- اکسپورت به سایز دیتابیسها (دیتابیسهای sql قدیمی رو هم شامل میشه با انتخاب Microsoft OLE DB for SQL)
6- دیگه تا همینجا بلدم