ورود

View Full Version : عدم توانایی برای پاسخ به سوالات انجمن

raha_jon
جمعه 08 اسفند 1393, 17:47 عصر
سلام خسته نباشید
شاید درست نبود این تاپیکو ایجاد کنم اما مجبور شدم

من تقریبا یک سالو چند ماهه دارم برنامه نویسی اندروید می کنم اما فقط دو ماه آخرو اصولی یاد گرفته ام تا قبل اون حتی نیم ساعت هم فیلم نگاه نکرده بودم.و همش دنبال کپی سورس بودم اما الان تقریبا نزدیک به دوماهه دارم اصولی یاد میگیرم اما متاسفانه نمی تونم به بخش عظیمی از سوال های برنامه نویسی اندروید که تو همین انجمن پرسیده میشه جواب بدم.لطفا راهنمایی کنید

#root#
جمعه 08 اسفند 1393, 17:57 عصر
سلام

منم تقریباً مثل شما بودم، فک کنم دو تا علت داره،

یکی اینکه هنوز دانشمون کافی نیست برای جوابگویی به سوالات،

دیگری هم اینکه بخشی از تاپیک ها سوال نیستند (بیشتر از این نمیشه بازش کنم)

storm_saeed
جمعه 08 اسفند 1393, 18:27 عصر
سلام خسته نباشید
شاید درست نبود این تاپیکو ایجاد کنم اما مجبور شدم

من تقریبا یک سالو چند ماهه دارم برنامه نویسی اندروید می کنم اما فقط دو ماه آخرو اصولی یاد گرفته ام تا قبل اون حتی نیم ساعت هم فیلم نگاه نکرده بودم.و همش دنبال کپی سورس بودم اما الان تقریبا نزدیک به دوماهه دارم اصولی یاد میگیرم اما متاسفانه نمی تونم به بخش عظیمی از سوال های برنامه نویسی اندروید که تو همین انجمن پرسیده میشه جواب بدم.لطفا راهنمایی کنید

به نظرم سعی کنید هر مطلبی رو بطور کامل بفهمید مثلا فرض کنید نمیدونید activity دقیقا چیکار میکنه اول برید ببینید خود داکیومنت اندروید چی گفته best practice های سایتش رو ببینید بعد با یه سرچ ساده تو گوگل که اکتیویتی چیه سوالات سایت stackoverflow رو راجع بهش بخونید اینطوری یه مبحث رو کامل بلد شدید

یه نکته دیگه هم اینه که سعی کنید اصلا دنبال منابع فارسی نباشید

خوبه که کلا هم تو سایت stackoverflow هر چند وقت یه بار یه نیم ساعت وقت بزارید سوالا و جوابایی که پرسیدن رو ببینید چیزهای تازه ای رو یاد میگیرید

یه چیز بده دیگه هم ساختار این انجمنه که درواقع به نظرم طوری هس که مشکل افراد زیادی رو حل نمیکنه (خیلی بهتر بود یه ساختار شبیه stackoverflow میداشتیم) به علاوه اکثر سوالایی که میپرسن هس که همون طور که دوستمون گفتن اصلا سوال نیستن

c0mmander
جمعه 08 اسفند 1393, 19:27 عصر
به نظر من فقط سوالاتی که مربوط به جنبه اندروید میشه باید داخل این تالار پرسید.

به عنوان مثال اگر میخواهید از پروتکل شبکه داخل اندروید استفاده کنید باید اول برنامه نویسی شبکه رو در جاوا بلد باشید و بعد سعی کنید این رو پیاده کنید .. حالا سوال پیش میاد در باره ماهیت این موضوع باید در انجمن جاوا پرسید اما وقتی داخل جاوا پیاده سازی شد اما برای اندروید به مشکل بر خوردید اون وقتی هست که باید اون مشکل رو اینجا مطرح کنید .

Nevercom
شنبه 09 اسفند 1393, 00:25 صبح
خب برای من خیلی پیش میاد که جواب سوالها رو ندونم، چیز عجیبی هم نیست، سوالها خیلی گسترده میتونن باشن و من لزوماً همه چیز رو تست نکردم و همه چیز رو هم بلد نیستم.

حالا اگر پاسخ سوالی رو ندونم دو حالت داره، یا سوال خوبی هست و جذابیت داره (یا چالش برانگیزه) که خب بیشتر وقت ها میرم درموردش تحقیق می کنم و اگر به نتیجه رسیدم پاسخ میدم.
یا اینکه سوال حالتی داره که برای من جذابیتی نداره یا حتی درست پرسیده نشده، که انگیزه ای برای تحقیق ندارم تا اینکه خودم به اون مشکل بر بخورم و حلش کنم، از اون به بعد اگر اون سوال پرسیده بشه میتونم جواب بدم.

و البته من سعی می کنم از روش "کار راه انداختن" دوری کنم، یعنی چیزی رو که میخوام بسازم یا یاد بگیرم، باید با استانداردهای خودم انجامش بدم که معمولاً خیلی وقت گیرتر هست، اما درنهایت نتیجه ی بهتری برای شخص من داره. (این موضوع لزوماً روش بهتری نیست، عادت شخصی منه که کلی ابراد بهش وارد هست)

درواقع مهمترین دلیل من برای فعالیت در این انجمن این هست که سوالهای جالبی برام ایجاد بشه که برم روش تحقیق کنم و علاوه بر اینکه برام لذت بخشه کلی چیز جدید یاد میگیرم، وگرنه اگر هدف آموختن باشه که StackOverflow بهترین مکان هست و تقریباً نیازی به هیچ فروم یا سایت دیگری نیست (اگر بتونیم سوالمون رو خوب تفکیک و تحلیل کنیم و درست بپرسیم)