ورود

View Full Version : راهنمایی جهت چاپ دوطرفه

scarlet_yekta
شنبه 09 اسفند 1393, 11:05 صبح
سلام

دوستان من تو fastreport یک کارت طراحی کردم.
دو تا masterdata استفاده کردم یکی برای روی کارت و یکی برای پشت کارت. و به صورت دو ستونه.
وقتی میخوام قسمت پشت کارت را پرینت بگیرم باید تنظیمات را طوری قرار بدم که با چرخوندن کاغذ(برای قرار ذادن در پرینتر و چاپ پشت کارت)اطلاعات هر شخص پشت اطلاعات روی کارتش بخوره.
این تنظیمات را نمیدونم کجا انجام بدم
اندازه صفحه : پهنا 29.70 , ارتفاع :21
و هر masterdate خصوصیت :column =2 و Columnwidth =9.50
و تو قسمت سمت چپی طراحی کردم.
طراحی masterdata که برای پشت کارت بود را بردم سمت راست ولی به هم خورد یعنی دیگه دو ستونه چاپ نمی کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

hadisalahi2
شنبه 09 اسفند 1393, 12:22 عصر
چرا این همه سختش کردی
دو تا ریپورت طراحی کن
یکی برای جلوی کارت و یکی پشت کارت

یک بار روی کارت رو پرینت بگیر و سری دوم پشت کارت رو
احتیاج به تنشیم خاصی هم نیست

scarlet_yekta
شنبه 09 اسفند 1393, 13:13 عصر
خب آخرش که باید برگه را بچرخونم که پشت کارت را چاپ کنم! میدونی باید به حالت آینه باشه که درست باشه یه Reverse ی چیزی...

hadisalahi2
یک شنبه 10 اسفند 1393, 17:37 عصر
خب آخرش که باید برگه را بچرخونم که پشت کارت را چاپ کنم!

خوب پس شما پشت رو روی کارتتون به صورت یکجا چاپ باید بشه .

و هر masterdate خصوصیت :column =2 و Columnwidth =9.50

این اصلا ربطی به این چیزی که شما میخواید نداره و فقط اطلاعات رو از یک جدول نمایش میده.

برای انجام این کاری که شما میخواید باید از دو تا باند داده استفاده کنی

باند اول Group Header
باند دوم : Master Data

برای پیاده سازی این مدل گزارش گیری باید حتما اطلاعات جداولی که دارید با هم Join بشن تا بتونید از دو تا جدول همزمان استفاده کنید.

روش Join مربوط میشه به دستورات SQL

برای گزارش ، در باند Group باید یک فیلد کلید که بین دو تا جدول مشترک هستش رو انتخاب کنید و سپس اطلاعات روی کارت رو در باند Group و اطلاعات پشت کارت رو در باند Master قرار بدید

خود فست ریپورت باقی کارها رو انجا میده ، فقط شما چیدمان کارت رو طراحی کنید.

یا حق

scarlet_yekta
دوشنبه 11 اسفند 1393, 10:17 صبح
بذارید از روی تصویر توضیح بدم :
129001
فرض کنید جدول اول صفحه اول ما باشه و روی کارت.
جدول دوم صفحه دوم ما باشه و پشت کارت.
جاهایی که قرمز رنگ کردم تو جدول اول نام و نام خانوادگی تو جدول دوم کد ملی و دقیق مربوط به شخص هست و درسته
حالا من میخوام این دو صفحه را چاپ کنم . صفحه اول که چاپ شد.برگه را میچرخونم تا صفحه دوم پشت همین برگه چاپ بشه
خب نتیجه چیه؟ کد ملی شخص تو قسمتی که زرد رنگ کردم چاپ میشه در نتیجه اطلاعات پشت کارت درست نیست
و اگه موقع طراحی تو ستونهای جابجا (فرضا روی کارت را تو مستردیت1 سمت چپ بزنم و پشت کارت را روی مستردیت2 سمت راست) طراحی کنم تو پرینت از صفحه خارج میشه فقط وقتی هر دو سمت چپ هستند میتونم به صورت جدولی و تمام صفحه داشته باشمش

امیدوارم توضیحات کامل و واضح بوده باشه

hadisalahi2
دوشنبه 11 اسفند 1393, 11:59 صبح
عزیزم خوب من که اول بهت گفتم
اگه پشت و روی کارت رو در دو مرحله میخوای چاپ کنی ، بهترین کار اینه که دو تا فرم گزارش بسازی

اول روی برگه ها ، جلو کارت رو چاپ کنی و وقتی تموم شدن ، برگه ها رو برعکس کنی و گزارش دوم رو لود کنی و پشت رو چاپ کنی

هر طور بخوای چاپ کنی به غیر از این ، باید با روش سعی و خطا محل دقیق چاپ پشت برگه رو تنظیم کنی .

چون اون ستون بندی باند مستر هیچ ربطی به این مدلی که میخوای چاپ کنی نداره و مطمئنا نمیتونی برای این روش استفاده کنی

scarlet_yekta
سه شنبه 12 اسفند 1393, 08:35 صبح
اطلاعاتی که من دارم همه از یک جدول میاد دو ستونه کردم برای اینکه میخوام تو اون جدولی که درست میشه هر سلول مربوط به یک شخص باشه با این اندازه هایی که من بهش دادم هر برگه برای ده نفر میتونه کارت چاپ کنه. اینکه شما میگی تو یه گزارش دیگه پشت برگه را طراحی کن ربطی نداره چون بازم همونجور که تو تصویر علامت گذاری کردم اطلاعات قرار میگیرن و موقع چاپ درست در نمیاد.
نمیدونم من منظور شما را درست نمیفهمم یا شما مشکل من را :( :(

hadisalahi2
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 09:15 صبح
نمیدونم من منظور شما را درست نمیفهمم یا شما مشکل من را

دقیقا همین مشکل رو داریم

در هر صورت مشکل شما چیز خیلی خاصی نیست
فقط روش استفاده صحیح از ستونن گذاری باند رو نمیدونید

اگه به صورت خوانا و دقیق توضیح بدید شاید گره از مشکلتون باز شد
یا حق

scarlet_yekta
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 10:29 صبح
هیچ توضیح دیگه ای نمیتونم بدم :(
فقط اینکه این تنظیماتی که گفتم انجام دادم(دو ستونه و ...) را روی مستر دیت انجام دادم نه اینکه رو کل صفحه

یوسف زالی
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 11:01 صبح
من از اول بپرسم،
الان شما باید مطالبی روی کارت ها چاپ کنید و این کارتها قراره در پرینتر دورو چاپ بشه؟
خودتون برش می گردونید؟
روی اول کارت ها اول تمام می شه بعد روی دوم همه کارت ها؟
این دو تا دیتاست به هم ریلیشن دارند؟

scarlet_yekta
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 13:23 عصر
سلام
بله اما در پرینتر یکرو
بله خودمون برش میگردونیم
بله دقیقا به همین صورته
اطلاعات همه از یک دیتاست خونده میشه یکسری را برای روی کارت استفاده میکنیم یکسری هم برای پشت کارت

یوسف زالی
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 14:00 عصر
سلام.
خب حالا ستون های جلوی صفحه رو جدا و ستون های پشت صفحه رو هم جدا بگید. اگه تصویر بذارید خیلی بهتره.

scarlet_yekta
یک شنبه 17 اسفند 1393, 06:54 صبح
روی صفحه : نام ونام خانوادگی -محل کار
پشت صفحه : کد ملی

یوسف زالی
یک شنبه 17 اسفند 1393, 11:46 صبح
خب برای این کار بهترین راه اینه که همه فیلد ها رو بچینی، برای این که تنظیم ارتفاع به هم نریزه، بعد بیای با دستور شرطی بعضی از اونها رو هاید کنی و برعکس.
نیاز نیست از دو تا باند استفاده کنی، همه رو روی یک باند بچین.

hadisalahi2
دوشنبه 18 اسفند 1393, 17:01 عصر
خوب من که همون اول به شما گفتم اگه برگه ها رو باید بچرخونی ، بهترین کار اون بود که پیشنهاد کردم
نمیدونم شما چرا اینقدر میخواید کار رو سخت کنید :متفکر:

scarlet_yekta
سه شنبه 19 اسفند 1393, 09:54 صبح
:عصبانی++: میشه یه نمونه از این چیزی که میگید برا دانلود بگذارید

ببنید من چه رو یه باند مستر دیت بذارم چه رو دو تا چه یه گزارش باشه چه دوتا چون باید بصورت جدولی درش بیارم مجبورم ستون بندی کنم و سمت چپ هم باید بچینم چون اگه سمت راست بگذارم یکی از ستونها بیرون صفحه می افته و چاپ نمیشه در نتیجه وقتی پشت و رو هر دو یک سمت طراحی میشن موقع چرخوندن برگه اطلاعات فرضا کد ملی اون شخص تو ستون کناریش میخوره که درست نیست

این کدی هم که میگید هاید کنه را بی زحمت بذارید چون نمیدونم چه شرطی بذارم که بفهمه دیگه روی کارت تمومه و از الان پشت کارته

ببخشید که خستتون کردم :(

scarlet_yekta
شنبه 23 اسفند 1393, 08:12 صبح
لطفا کمک کنید :(

online_com
شنبه 23 اسفند 1393, 09:58 صبح
لطفا کمک کنید :(
به نظر من بهتره مشكلتون رو از راه ديگه حل كنيد
برگه هايي كه براي پرينت آماده كرديد رو از پهنا با قيچي يا كاتر به دوقسمت تقسيم كنيد حالا كاغذهايي با اندازه صفحه : پهنا 140.85 , ارتفاع :21 داريد بعد طراحي پرينت رو براين اساس قرار بديد كه اندازه صفحه : پهنا 140.85 , ارتفاع :21 باشد و در هر صفحه فقط يك ستون قرار دهيد با اين كار زماني كه كاغذ رو برمي گردونيد مشكلي با جابجايي كدملي نخواهيد داشت به هر حال شما كه مي خواهيد كارت ها رو برش دهيد نيمي از كار رو قبل از چاپ انجام دهيد
اينم يه راه حل ديگه :چشمک:

یوسف زالی
شنبه 23 اسفند 1393, 10:05 صبح
راستش من هر چی فکر می کنم نمی تونم سر از مشکل شما در بیارم.
مشکل رو درک نمی کنم.
برای همین نتونستم راهنمایی کنم.