View Full Version : مخفی کردن یک فولدر از برخی کاربران
mhjb
یک شنبه 11 تیر 1385, 19:21 عصر
سلام
کسی راهی بلده که بشه یه فولدر رو فقط برای یک گروه قابل مشاهده کرد یا نه؟ یعنی وقتی بقیه یوزرها به سرور لاگین میکنند این فولدر رو نبینند.
Identifier
یک شنبه 11 تیر 1385, 19:43 عصر
کسی راهی بلده که بشه یه فولدر رو فقط برای یک گروه قابل مشاهده کرد یا نه؟ یعنی وقتی بقیه یوزرها به سرور لاگین میکنند این فولدر رو نبینند.
با استفاده از FTP Server ابنکار انجام پذیر است.
موفق باشید.
mhjb
یک شنبه 11 تیر 1385, 20:01 عصر
موفق باشید.
آقای ذوالقدری میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنید؟ من خیلی متوجه منظور شما نشدم. یعنی ربطش رو نفهمیدم.
Identifier
یک شنبه 11 تیر 1385, 20:06 عصر
در اکثر FTP Server ها امکان تعریف Folder ها با سطح دسترسی های مختلف ار جمله View وجود دارد و این امکان را برای شما فراهم می سازد که پوشه های مشخص شده تنها برای کاربران خاص قابل رویت و یا دسترسی باشد. ProFTPD ویا VSFTPD در لینوکس از این قابلیت ها برخوردارند.
با استفاده Samba هم می توان کارهایی در این راستا انجام داد.
موفق باشید.
mehdisat2003
دوشنبه 12 تیر 1385, 05:35 صبح
سلام
یه راه دیگشم میتوان $ آخر فایل به اشتراک گذاشته بزاری تا هیچکس نبینه بعد map به یوزر هات که میخوان با اون فولدر کار کنن بدی البته این روش فقط کار راه اندازی هست روش حرفه ان را آقای zolghadri اشاره کرد .
موفق و پیروز باشید
mhjb
دوشنبه 12 تیر 1385, 05:55 صبح
یه راه دیگشم میتوان $ آخر فایل به اشتراک گذاشته بزاری تا هیچکس نبینه بعد map به یوزر هات که میخوان با اون فولدر کار کنن بدی البته این روش فقط کار راه اندازی هست
درسته ولی من یه چیزی می خوام مثل پرمیژن دادن. یعنی مثل اینکه به یوزر پرمیژن های مختلف میدیم، در یک مرحله بالاتر پرمیژن view رو بدیم. من تعجب میکنم که یه همچین قابلیتی را براش نگذاشتند. (البته شاید هم گذاشتند و ما خبر نداریم). در هر صورت اگر کسی راه حل دیگهای به ذهنش میرسه ممنون میشم.
موفق و پیروز باشید.
Inprise
دوشنبه 12 تیر 1385, 06:43 صبح
تا پیش از 2003SP1 این قابلیت وجود نداشت و من برای یک کاربرد شخصی ، از نصب روتکیتم روی سرور و مخفی کردن دایرکتوریهای مورد نظر استفاده کردم ، ولی اضافه شدن امکان فوق العادهء Access-Based Enumeration یا ABE در 2003 SP1 این امکان رو میده که فولدرهائی دیده شوند که کاربر لااقل مجوز read آنها را دارد ، و چند قابلیت دیگر .
این رو بخون تا بفهمی چکار باید بکنی :
http://download.microsoft.com/download/4/9/8/498EEEEF-97B0-450E-8E56-26105D4B092E/Accessbasedenum.doc
mhjb
دوشنبه 12 تیر 1385, 15:55 عصر
آقای Inprise خیلی خیلی ممنون. واقعا دستتون درد نکنه.
فقط یه چیزی است و اون هم اینکه من تصورم اینه که این ABE نمیتونه پرمیژن View رو روی خود فولدری که شیر میشه اعمال کنه و فقط بر روی محتویات خودش اعمال میکنه. درسته یا نه؟
در کل به همه دوستان توصیه میکنم نصبش کنند خیلی باحاله. GUI ش هم میتونید از اینجا دانلود کنید. حجمش خیلی کمه
https://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=04A563D9-78D9-4342-A485-B030AC442084&displaylang=en
Identifier
دوشنبه 12 تیر 1385, 16:25 عصر
یک راه حل دیگه هم وجود داره البته با عملکرد متفاوت :
1- ابتدا پوشه مورد نطر ایجاد کنید. (GeneralShare)
2- پوشه را به اشتراک بگذارید.
3- در قسمت Security گزینه Advanced را انتخاب کنید.
4- گزینه Inherit from parent the permission etires that apply to child object را غیر فعال کنید.
5- Copy را انتخاب کنید.
6- گروه کاربی users و Evry one را حذف کنید.
7- Directory های مورد نیاز را ایجاد کنید و به دسترسی مربوطه را به دایرکتوی ها اعمال کنید.
حال اگر کاربر X که به پوشه y دسترسی دارد بخواهد محتویات پوشه y را ببیند تنها با وارد کردن مسیر زیر این کار امکان پذیر است.
\\Servername\GeneralShare\Y (file://\\Servername\GeneralShare\Y)
موفق باشید.
mhjb
دوشنبه 12 تیر 1385, 17:00 عصر
آقای ذوالقدری خیلی ممنون
روشی که گفتید در نوع خودش جالب بود. یه جورایی سر سیستم رو کلاه میزاره.
یعنی فرض کنیم شما میاین و یک فولدر به اسم Home میسازید و تمام پرمیژن ها به جز ادمین و سیستم حذف میکنید. بعد میاین و توی این فولدر یه سری فولدر که مثلا میتونن فولدرهای پروفایل یوزرها یا هر فولدر دیگهای باشه. که این فولدرها یک سری پرمیژن اضافی دارند مثلا اگر فرض کنیم فولدر مربوط به Home Folder یا پروفایل کاربر Y داخل همین فولدر Home باشه (اسمش هم Y باشه) طبیعی است که این فولدر فقط برای همان یوزر دارای پرمیژن اضافی Full است. حال اگر کاربر آدرس Server\\ را بزند فولدر Home را میبیند ولی اجازه ندارد داخل آن را ببیند ولی اگر آدرس Home\Y\\ رو بزنه چون سیستم فقط پرمیژن آخرین فولدر رو چک میکنه طبیعی است که بهش اجازه میده. البته میشه این آدرس رو برای اون یوزر map کرد و یوزر مجبور نباشه اونو تایپ کنه و یا اصلا احتیاجی نباشه که براشون توضیح بدین که اگر خواستند به فولدرشون دسترسی داشته باشند چیکار باید بکنند.
در هر صورت روش جالبی بود. دست شما درد نکنه. البته برای اونایی که از ویندوز سرور 2003 سرویس پک 1 استفاده نمیکنند روش شما براشون بسیار مناسبه یعنی در حقیقت تنها راهشون است. بقیه هم مختارند از هر کدوم که خواستند یا هر دو استفاده کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.