ورود

View Full Version : سوال: مشکل در اجرای پروژه Qt Quick در ويندوزی ديگر

negative60
یک شنبه 10 اسفند 1393, 19:50 عصر
سلام
چند روزه يک دارم سعی ميکنم يک برنامه تست ساده که با QML ساخته شده رو روی ويندوز ديگه که توش کيوت نصب نشده اجرا کنم اما پروژه بدون اينکه خطا بده اجرا نميشه! جالب اينه روی يک ويندوز ديگه هم همين مشکل رو داشت اما بعد از اينکه کيوت رو نصب کردم پروژه به خوبی و بدون مشکل اجرا شد و بعد دوباره کيوت رو unistall کردم اما با اين حال برنامه بدون مشکل کار ميکرد يعنی تا يکبار کيوت روی ويندوز نصب نشه برنامه های که با Qt Quick ساخته شده باشند اجرا نميشن!

لازمه که ذکر کنم اين مشکل فقط مربوط به پروژه های Qt Quick هست و پروژه های Qt Widgets بدون مشکل در ويندوز ديگه کار ميکنند
همچنين برای اطمينان تمام dll های درون فولدر bin و خود فولدر plugins و فولدر qml هم به کنار برنامه انتقال دادم همچنين مسير اين فولدر ها رو تو فايل qt.conf کنار برنامه مشخص کردم اما با اين حال اين مشکل برطرف نشده.

از دوستان اگر کسی ميتونه در اين رابطه راهنمايی کنه ممنون ميشم.

golbafan
یک شنبه 10 اسفند 1393, 21:32 عصر
سلام دوست عزیز
dll ها رو رجیستر هم کردید؟

negative60
یک شنبه 10 اسفند 1393, 22:09 عصر
فکر نميکنم چون معمولاً dll های از نوع کامپوننت رو رجيستر ميکنند dll های معمولی با LoadLibrary لود ميشن که احتياج به رجيستر ندارند همچنين در پروژه wigdets که يک قسمتش با QML ساخته شده برنامه بدون مشکل باز ميشه اما قسمت هايی که QML هست سفيد ميمونه و همينطور وقتی وضعيت استاتوس کلاس qquickview رو برسی ميکنم نشون ميده که فايل QML به درستی لود شده

حامد مصافی
دوشنبه 11 اسفند 1393, 18:50 عصر
فایل‌های platform کنار خروجی هستند؟
میشه لیست کامل فایل‌های همراه خروجی رو بنویسید؟

negative60
دوشنبه 11 اسفند 1393, 19:42 عصر
فولدر پلتفرم همراه با فايلهای داخلش کناره برنامه هستند, ليست فايل ها رو تو فايل ضمينه ميتونيد ببينيد اين نکته رو هم فراموش کرده بودم ذکر کنم که بعد از باز کردن برنامه يک پيغام تو سيستم ترای ويندوز ظاهر ميشه که ضمينه کردم.

returnx
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 11:04 صبح
شما باید علاوه بر DLL های مورد نیاز ، فایل های Component های QML مورد نیاز رو هم کنار برنامتون کپی کنید ، که در همان مسیر Qt هست اما برای سهولت کار میتونید از ابزار windeployqt اسفاده کنید که در همان پوشه ی Bin هست...
توضیحات تکمیلی را از این لینک میتونید ببنید : http://stackoverflow.com/questions/22185974/deploying-qt-5-app-on-windows