ورود

View Full Version : publish

میان آبادی
دوشنبه 11 اسفند 1393, 09:31 صبح
سلام
یک برنامه با mvc نوشتم دو تا صفحه (ویو) بشتر نداره
یک جا خوندم بعداز پابلیش پوشهای مدل و کنترلر تو شاخه بین قرار میگیره اما زمانی که من این کار رو انجام می دم همچین فولدری های وجود نداره
در ضمن یک هاست خوب که asp.net mvc 4 رو پشتیبانی کنه ؟؟؟؟
و همچنین طریقه آپلود اون ؟؟؟

karadous
دوشنبه 11 اسفند 1393, 16:35 عصر
وقتی شما کدتان را کامپایل می کنید، تمام کدهای شما از جمله Model ها و Controller ها به فایل dll تبدیل می شوند. نام فایل dll نام پروژه ای خواهد بود که Model ها و Controller ها در آن قرار دارند. پس لزومی ندارد که در داخل bin پوشه های Model و Controller وجود داشته باشند. فقط وجود فایل dll کفایت می کند.

میان آبادی
سه شنبه 12 اسفند 1393, 14:21 عصر
خوب نحوه صحیح publish کردن و همچنین آپلود روی هاست؟؟؟؟؟؟
ممنون

میان آبادی
سه شنبه 12 اسفند 1393, 14:47 عصر
در واقع منظورم این هست که هر پروژه mvc احتیاج به یک مستر پیج داره ( زمانی که از mvc--> empty استفاده م کنیم فایل _ViewStart.cshtml نداره) یا نه ؟؟؟
در واقع هنگامی که روی هاست می زاریم اول میاد ViewStart.cshtml میخونه(البته از کنترلر شروع میشه) رو میخونه ??
مراحل اجرای قدم به قدم از کجا شروع میشه و به کجا ختم می شه؟؟
خودم گیج شدم!!!!:افسرده:
مراحل اجرای mvc روی هاست از کجا شروع میشه ؟؟؟

میان آبادی
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 18:02 عصر
دوستان
کمک کنن
یک برنامه که دو تاویو بشتر نداره و من میخوام روی هاست بزارم
یک هاست که قابل اعتماد باشه
من باید بتونم تا آخر امسال دو تا صفحه رو وب بزارم تا کارفما بدونه که من روش کار کردم
می خواهم یک هاست بگریم هزینه اش حدوداً با ثبت دامین در میاد 130 هزار تومان- نمی خواهم هزینه کنم بعد پشیمون بشم
نحوه پابلیش کردن رو می دونم حالا یک هاست که گرفتم باید برم تو قسمت فایل منجیر و فقط فایلهای مو آپلود کنم( در ضمن بانک اطلاعاتی ندارم که احتیاج به تنظیمان کانکشن استرینگ باشه)
:گریه::گریه:

aroshanzamir
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 19:29 عصر
سلام دوست :
1-شما وقتی پروژه را پابلیش می کنی کلاس ها به dll تبدیل می شوند
2-هاست خوب من برتینا هاست را پیشنهاد می کنم تا الان که همیشه خوب بوده ..عالی
3-طریقه آپلود سایت : ط.ولانیه : ولی خوب
راه های متعددی وجود داره : یک راهش :
بعد از اینکه وب سایتت را پابلیش کردی پوشه ای که خروجی Publish است را Zip کن در صورت استفاده از وب سایت پنل :

I-زمانی که وارد صفحه اصلی شدی از میان Shortcut های که در وسط صفحه قرار دارند وب سایت / وب سایت را انتخاب کن در صفحه بعد روی نام دامین کلیک کن و در صفحه بعدی وب سایت را Stop کن
II-دوباره در صفحه اصلی FileManager را انتخاب کن در صفحه جدید بر روی نام دامین کلیک کن و در صفحه بعد بر روی wwwroot کلیک کن
III-در صفحه جدید از منو های بالا آپلود را انتخاب کن بعد از Dialog باز شده فایل Zip را انتخاب کن و گزینه آپلود را بزن
IIII-بعد از آپلود شدن پوشه روی هاست حالا اون را انتخاب کن و از منو های بالا UnZip را بزن
IV-دوباره برو به مرحله I و اینبار پروژه را Start کن

تمام !
در صورت وچود دیتابیس چند تنظیم اضافه دیگری هم وجود دارد ...

karadous
جمعه 15 اسفند 1393, 10:15 صبح
این لینک می تونه کمک کنه:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd381612%28v=vs.100%29.aspx