PDA

View Full Version : road map rad studio

firststep
سه شنبه 12 اسفند 1393, 08:10 صبح
سلام لینک زیر نقشه راه منتشر شده از این شرکت را در سال 2015 نمایش داده

road map 2015 (http://community.embarcadero.com/index.php/blogs/entry/rad-studio-2015-roadmap)

خبری از لینوکس توی اینجا تنها برای سرور ها ذکر شده
فارسی سازی هم که...

BORHAN TEC
سه شنبه 12 اسفند 1393, 16:57 عصر
با سلام،

خبری از لینوکس توی اینجا تنها برای سرور ها ذکر شده

از همون اول هم قرار بر همین بود.:چشمک: در هر صورت این امکان، قابلیت بزرگی به حساب میاد و میتونه پای دلفی رو به سرورهای لینوکسی باز کنه. مهمترین قابلیتی که به نوبه خودم مدتهاست براش لحظه شماری می کنم همینه. :لبخند:

فارسی سازی هم که...

این مورد هنوز حل نشده.:ناراحت: در همین رابطه امروز با پیگیری و پافشاری زیاد تونستم با آقای Vsevolod Leonov (پایه گذار FireMonkey) ارتباط برقرار کنم و بعد از صحبت و گفتگو ازشون قول بگیرم که این موضوع رو هر چه سریعتر حل کنند.:لبخندساده: ولی ای کاش این موضوع لااقل به نسخه جدید برسه. ولی نکته مهمی که در این بحث بود اینه که کسانی که با شرکت Embarcadero قرارداد suppord-and-maintenance دارند، درخواست هایشان در اولویت بالایی قرار می گیرد و شرکت مربوطه موظف است که باگهایی که از طرف چنین افرادی گزارش می شود را حل نماید. به عبارتی دیگر باید به دنبال افرادی بود که چنین قراردادی با EMBT دارند و از آنها بخواهیم که چنین درخواستی را ارسال کنند. :متفکر:

بهروز عباسی
سه شنبه 12 اسفند 1393, 20:31 عصر
سلام
به نظر من بیایید بیخیال دلفی بشیم بره پی کارش :)

BORHAN TEC
سه شنبه 12 اسفند 1393, 23:45 عصر
سلام
به نظر من بیایید بیخیال دلفی بشیم بره پی کارش :)
باشه :لبخند:
اگر از حق نگذریم، قابلیتهای خیلی خوبی به دلفی اضافه شده. به نظر من دلفی در حال حاضر دو تا ویژگی کم داره، یکیش پشتیبانی نکردن از راست به چپ در fmx و دیگری نبود یک ORM پیش فرض در خودش. واقعاً اضافه شدن این همه ویژگی در طول دو سه سال در نوع خودش بی نظیره(پشتیبانی از iOS و OS Xو Android و Win64 و iOS x64 و اضافه شدن FireDAc و ...). :قلب:

firststep
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 09:06 صبح
سلام مجدد

از همون اول هم قرار بر همین بود.:چشمک: در هر صورت این امکان، قابلیت بزرگی به حساب میاد و میتونه پای دلفی رو به سرورهای لینوکسی باز کنه. مهمترین قابلیتی که به نوبه خودم مدتهاست براش لحظه شماری می کنم همینه. :لبخند:

اما این ویژگی توی نسخه 7 دلفی بود چرا ادامش ندادن

اگر از حق نگذریم، قابلیتهای خیلی خوبی به دلفی اضافه شده. به نظر من دلفی در حال حاضر دو تا ویژگی کم داره، یکیش پشتیبانی نکردن از راست به چپ در fmx و دیگری نبود یک ORM پیش فرض در خودش. واقعاً اضافه شدن این همه ویژگی در طول دو سه سال در نوع خودش بی نظیره(پشتیبانی از iOS و OS Xو Android و Win64 و iOS x64 و اضافه شدن FireDAc و ...). :قلب:

چرا از لازاروس زیاد حرفی به میان نمیاد ؟؟؟؟
چرا اخه اونکه خیلی وقته این ویژگی ها رو داره --(البته اون هم بگمونم orm نداره : منطقی هم هست به خاطره open source بودنش)
؟؟؟؟؟؟؟
ایا راه حلی فنی به هشون پیشنهاد دادین ، برای راست به چپ؟؟؟
Intel توی نسخه xe8 خواهد بود؟؟

BORHAN TEC
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 11:36 صبح
سلام،

اما این ویژگی توی نسخه 7 دلفی بود چرا ادامش ندادن

بله، این مورد توی Kylix بود ولی از Qt استفاده می کرد که برای ادامش با تیم Qt نتونستند به توافق برسند و کنسل شد. ولی اینبار به دلیل اینکه همه چیز رو خود شرکت داره میسازه کنسل شدنی درکار نخواهد بود. :لبخند: تجربه ثابت کرده که استفاده از فریم ورکهای دیگران نتیجه ای جز کنسل شدن پروژه نداشته، مثل پروژه Delphi.net(استفاده از فریم ورک دات نت) و Kylix (استفاده از فریمورک Qt) که هر کدام از این موارد توضیحات و دلایل خاص خودش رو داره. :متفکر:

چرا از لازاروس زیاد حرفی به میان نمیاد ؟؟؟؟

لازاروس خوبه ولی حقیقتاً از لحاظ شمار قابلیت و راحتی کار در حد و اندازه دلفی نیست(البته این فقط نظر شخصی منه) :متفکر:

چرا اخه اونکه خیلی وقته این ویژگی ها رو داره

بحث فقط بر سر دارا بودن کامپایلر نیست و به عوامل دیگری هم بستگی داره مثل ویزادهای محیط و فریم ورک های ذاتی و ... .

البته اون هم بگمونم orm نداره : منطقی هم هست به خاطره open source بودنش

در مورد دلفی ORM های مختلفی وجود داره ولی بهتره که یک ORM به صورت ذاتی توی دلفی باشه. در حال حاضر به نظر میرسه که در آینده ای نزدیک بهترین ORM موجود برای دلفی EntityDac از شرکت devart خواهد بود که حقیقاً سینتکس فوق العاده راحتی داره و بسیار عالی طراحی و پیاده سازی شده.

ایا راه حلی فنی به هشون پیشنهاد دادین ، برای راست به چپ؟؟؟
نیازی به پیشنهاد من نیست، چون خودشون خیلی بیشتر از من و شما از محصولی که ساختند سر در میاورند. :چشمک:

Intel توی نسخه xe8 خواهد بود؟؟

با احتمال بالای 90% میتونم بگم خیر. اینطور که مشخصه تنها کامپایلری که به XE8 اضافه شده کامپایلر iOS x64 هست.