ورود

View Full Version : طراحی این لیست ویو سفارشی به چه صورته؟

meysam jahedi
سه شنبه 12 اسفند 1393, 09:28 صبح
سلام
تو یکی از پست های نمونه برنامه ها یه لیست ویو دیدم ، عکسش رو میزارم.

چطور در حالت دیزاین 3 تا شی ، یعنی EditText ها و Button ها به صورت بfulparent هستن اما تو لیست ویو اینجوری منظم میشن ،
من با چینش تو دیزاین مشکل دارم

چجوری تو لیست ویو رکورد ها منظم میشه چینششون؟ سایز EditTextها و دکمه چجوری میزان میشه تو لیست ویو؟

meysam jahedi
سه شنبه 12 اسفند 1393, 19:08 عصر
دوستان فکر نمیکنم این سوال برا شما اساتید محترم مشکل باشه، ممنون میشم راهنمایی کنین

omid_cr77
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 18:26 عصر
این یک لیست ویو شخصی سازی شده است که شامل یک آداپتر برای لیست ویو هست.خود اداپتر شامل یک لایه هست که شامل همین ایتم هایی که گفتی هست

meysam jahedi
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 19:23 عصر
این یک لیست ویو شخصی سازی شده است که شامل یک آداپتر برای لیست ویو هست.خود اداپتر شامل یک لایه هست که شامل همین ایتم هایی که گفتی هست

بله درسته سفارشی هستش ، و مشکل من آداپتر نیست ، مشکلم اینه که چطور تو لایوت دیزاین دکمه و EditeText ها FullParent هستن اما تو رکورد ها منظم میشن ، چجوری؟ آخه من موقع طراحی به کنترل ها هر سایزی میدم ، تو لیست ویو هم به همون سایز میاد

atpf67
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 01:57 صبح
بله درسته سفارشی هستش ، و مشکل من آداپتر نیست ، مشکلم اینه که چطور تو لایوت دیزاین دکمه و EditeText ها FullParent هستن اما تو رکورد ها منظم میشن ، چجوری؟ آخه من موقع طراحی به کنترل ها هر سایزی میدم ، تو لیست ویو هم به همون سایز میاد

سلام بزرگوار

مشکل روش شما اینجاست که سایز دستی به کنترل هاتون میدید، اون لایوت که شما میفرمائید ارتفاع کنترل هایعنی layout_height رو به صورت fill_parent یا match_parent وارد کرده و این در صورتیه که شما به صورت عددی سایز رو تعیین می کنید.

امیدوارم مشکلتون با این توضیح حل بشه، انشاءالله در اولین فرصت ساخت لیست ویو سفارشی رو به صورت مفصل آموزش خواهم داد.
پیروز و موفق باشید- یا علی

svd992
سه شنبه 19 اسفند 1393, 18:15 عصر
سلام بزرگوار

مشکل روش شما اینجاست که سایز دستی به کنترل هاتون میدید، اون لایوت که شما میفرمائید ارتفاع کنترل هایعنی layout_height رو به صورت fill_parent یا match_parent وارد کرده و این در صورتیه که شما به صورت عددی سایز رو تعیین می کنید.

امیدوارم مشکلتون با این توضیح حل بشه، انشاءالله در اولین فرصت ساخت لیست ویو سفارشی رو به صورت مفصل آموزش خواهم داد.
پیروز و موفق باشید- یا علی

سلام برادر
امکانش هست این آموزشی که می فرمایین رو زودتر بزارین :)
من چند روزه اینترنت رو زیر و رو کردم ولی نفهمیدم چه جوری لیست ویو سفارشی که هر سطر یک دکمه برای حذف از دیتابیس داشته باشه درست کنم ، خیلی لطف می کنی اگر آموزش بدی