ورود

View Full Version : سوال: مشکل با MVC (درخواست از سمت کلاینت و پاسخ از طرف مدیر) لطفا راهنمایی کنید!!!!

Behnam6670
سه شنبه 12 اسفند 1393, 10:42 صبح
سلام دوستان و مهندسان عزیز.

من دارم روی یه پروژه ای کار میکنم که چند روز دیگه باید تحویل داده بشه!
تو یه قسمتی از پروژم به مشکل اساس برخورد کردم که واقعا نمیدونم چجوری باید حلش کنم:متفکر:
اول اینو بگم که سایت من با ASP.net هستش و کنترل پنلش رو من با ASP.net MVC کار کردم

توی یه قسمتی از سمت کلاینت یه جایی هست که کاربر یه فرمی رو پر میکنه و اونو ثبت میکنه(تو دیتا بیس ثبت میشه).بعد از ثبت فرم سیستم به کاربر یه پیغام میده که اطلاعات شما درخال بررسی میباشد.توی این مدت تو سمت مدیر باید یه اتفاقی بیفته اونم اینه که مدیر بلافاصله متوجه بشه که کاربر فرم رو پر کرده و منتظر جواب هستش:متفکر:

و بعد از بررسی یه پیغام مناسب برگردونه به کاربر.
کاری که من کردم این بود که اومدم اطلاعاتی که کاربر میفرسته رو تو یه جدول ذخیره میکنه و یه تایمر رو استارت میکنم تایمر هر یک ثانیه یکبار میاد جدولی که اطلاعات کاربر توش هست رو برسی میکنه که آیا سطر جدیدی از طرف مدیر بهش اضافه شده یا نه که بعد از اضافه شده اونو به کاربر نشون بده و تایمر خاموش بشه!!!!!!اینجاش تقریبا اوکی هستش و جواب گرفتم ازش.ضمنا من برا هر کاربر یه کد یونیک میسازم.

حالا موندم تو سمت مدیر چجوری این سناریو رو با MVC پیاده کنم.اینکه یه تایمر باشه و لیست کاربرای فعال رو نشون بده و اگه کاربری اطلاعات فرمش رو میفرسته بلافاصله مدیر متوجه بشه رو نمیدونم با چه روشی پیاده بکنم.
از دوستان و اساتید خواهش دارم اگه راهی به نظرشون میرسه راهنمایی کنند لطفا
از توجه تون سپاسگذارم

RIG000
سه شنبه 12 اسفند 1393, 10:54 صبح
من خودم این روکار نکردم.....
اما میدونم که باید با singleR این کار رو انجام بدی. اصن singler واسه همین موضوع ردیف شده .
بازم میگم خودم کار نکردم. و در مسیر کار هام هست که روش کار کنم ببینم چه جوریه و ... اما یه جا یه ویدیو دیده بودم البته کد نداشت یه سمینار بود که در مورد نحوه کارکرد singleR و کار کردش یه چیزایی نشون داد . فکر میکنم اصولیش با singleRپیاده کردنش.
فقط اگه خاستی اینکار رو بکنی باید install-package کنیش که قبلش از پروژه خودت کپی داشته باش ....

Behnam6670
سه شنبه 12 اسفند 1393, 11:32 صبح
آره SingleR رو دربارش یکم مطالعه داشتم. و چند تا نمونه سورس هم ازش دیدم.
ولی من وب سایتم که سمت کلاینت هستش با ASP.NET هستش و SingleR تا اونجایی که من میدونم برای MVC هستش.من سمت کلاینتم ASP معمولی هستش

RIG000
سه شنبه 12 اسفند 1393, 12:54 عصر
باز منتظر بمون ببین دوستان دیگه چه جوابی دارن. ای کاش تو وب فرمم میرسیدی . شاید چیزی دستت رو میگرفت اونجا هم.
موفق باشی

aroshanzamir
سه شنبه 12 اسفند 1393, 13:42 عصر
سلام وقت بخیر
به نظر من همه این ها به زمانبد مربوط میشه ... و تمام این کارها را می شه با زماند ها انجام داد و یک زمان براش تعین کرد که این زمان ها مثلا لیست یک سری چیزها را نمایش بده یا هر کار دیگه ای انجام بده /// مثل زمانبد DNT

Behnam6670
سه شنبه 12 اسفند 1393, 14:21 عصر
سلام وقت بخیر
به نظر من همه این ها به زمانبد مربوط میشه ... و تمام این کارها را می شه با زماند ها انجام داد و یک زمان براش تعین کرد که این زمان ها مثلا لیست یک سری چیزها را نمایش بده یا هر کار دیگه ای انجام بده /// مثل زمانبد DNT
منظورتون رو متوجه نشدم.میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟اصلا زمانبند چیه؟؟؟

mohammadreza.najafipour
سه شنبه 12 اسفند 1393, 15:34 عصر
در مورده اینکه آیا از SignalR میتونید استفاده کنید یا نه، باید بگم که میتونید اینکار رو انجام بدید:
سوال در مورده استفاده از SignalR در Asp.net Webforms (http://stackoverflow.com/questions/18143599/can-signalr-be-used-with-asp-net-webforms)
مثال عملی در این مورد (http://www.codeproject.com/Articles/526876/AddingplusSignalRplustoplusanplusASP-NetplusWebFor)